E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αζια Αρτζέντο: Δεν «σκότωσα» εγώ τον Μπουρντέν

Τον απατούσα αλλά με απατούσε κι αυτός

Αζια Αρτζέντο: Δεν «σκότωσα» εγώ τον Μπουρντέν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 25/9/2018 | 09:27

Για τον αδόκητο θάνατο του συντρόφου της, Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούνιο, μίλησε για πρώτη φορά η Άζια Αρτζέντο, σε μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 43χρονη ηθοποιός αυτήν την περίοδο διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, τόσο εξαιτίας του πρόσφατου χαμού του Μπουρντέν, όσο και λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη ότι η ίδια είχε αποπλανήσει έναν νεαρό συνάδελφό της, τον Τζίμι Μπένετ, όταν εκείνος ήταν μόλις 17 ετών.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύτηκε εχθές, η Αρτζέντο διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι η ίδια οδήγησε τον 61χρονο σύντροφό της στην αυτοκτονία λόγω της απιστίας της και αποκάλυψε ότι μετά τον θάνατό του νιώθει «σαν να της έχουν ξεσκίσει το δέρμα», πληγωμένη και ευάλωτη.

Τρεις μήνες αφότου ο διάσημος σεφ βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στη Γαλλία, η πρώην σύντροφός του μίλησε για τη φύση της σχέσης τους, που ήταν «ελεύθερη» αφού και οι δύο μπορούσαν να κοιμούνται με άλλους ανθρώπους. «Ο κόσμος λέει ότι τον δολοφόνησα, ότι τον σκότωσα. Όμως κι εκείνος απατούσε. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για εμάς. Καταλαβαίνω όμως ότι οι άνθρωποι θέλουν να βρουν μιαν αιτία. Κι εγώ θα ήθελα να βρω μια αιτία, αλλά δεν την έχω. Ίσως να ήταν πιο παρήγορο αν αποδεχόμασταν ότι απλώς έγινε ό,τι έγινε», λέει χαρακτηριστικα η Αρτζέντο στη συνέντευξη με φωνή που τρέμει από την συγκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει η 43χρονη, ο Μπουρντέν ήταν ένας έξυπνος άνθρωπος που αντιλαμβανόταν ότι η σχέση τους ήταν μια ελεύθερη σχέση μεταξύ ενηλίκων, και δεν θα έκανε ποτέ μια τόσο δραματική χειρονομία για έναν τόσο ανόητο λόγο. «Ήταν ένας άνδρας που ταξίδευε 265 μέρες τον χρόνο. Όταν βλεπόμασταν απολαμβάναμε πολύ ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά δεν είμαστε παιδιά, είμαστε ενήλικες», αναφέρει η Αρτζέντο.

Η Αρτζέντο ωστόσο παραδέχεται ότι αισθάνεται κάποιου είδους ενοχές για τον θάνατο του Μπουρντέν, οι οποίες σχετίζονται με το γεγονός ότι ο σύντροφός της έκρυβε μέσα του πολύ πόνο, και η ίδια δεν κατάφερε να τον βοηθήσει. «Νιώθω φρικτά που δεν μοιράστηκε μαζί μου αυτόν τον πόνο. Δεν είχα δει τι υπήρχε μέσα του, και γι' αυτό θα αισθάνομαι τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Στον απόηχο του θανάτου του σεφ, η ίδια είδε την ζωή της να καταρρέει. Δακρυσμένη η 43χρονη περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε τα τραγικά νέα της αυτοκτονίας από το τηλέφωνο. «Αρχικά δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα καν να κλάψω. Έπειτα άρχισα να ουρλιάζω με όλη τη δύναμη των πνευμόνων μου. Ήμουν μόνη στην κρεβατοκάμαρα και κατέρρευσα. Μετά ήρθε η υπηρέτρια και μου είπε ότι με βρήκε κατατονική. Όταν επιτέλους κατάφερα να κλάψω δεν μπορούσα να σταματήσω. Και δεν μπορούσα να καταλάβω. Ένιωθα σαν να βρισκόμουν στην άβυσσο, φοβόμουν ότι δεν θα ξανάβλεπα ποτέ το φως».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το πρώτο σοκ, ήρθε ο θυμός απέναντι στον Μπουρντέν, επειδή εγκατέλειψε τόσο την ίδια όσο και τα παιδιά της (έχει μια 17χρονη κόρη και έναν 9χρονο γιο) που τον ένιωθαν σαν πατέρα τους.

Όπως παραδέχεται, η οργή που ένιωθε ήταν αυτό που της έδωσε δύναμη να συνέλθει, μαζί με την δουλειά της στο ιταλικό X Factor, που την κρατούσε απασχολημένη και την έκανε να μη σκέφτεται.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρτζέντο απολύθηκε κακήν κακώς τον τελευταίο μήνα από τη θέση της κριτή στο talent show, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για την αποπλάνηση του Μπένετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πόνος ωστόσο για την απώλεια του Μπουρντέν παραμένει, όπως η ίδια παραδέχεται. «Ακόμα κλαίμε γι' αυτόν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Νιώθω σαν να μην έχω δέρμα, σαν να είμαι μια μεγάλη πληγή. Οποιοσδήποτε με αγγίξει θα με πονέσει, μπορεί να σπάσω σε χίλια κομμάτια. Πάω σε ψυχοθεραπευτή γιατί θέλω να γίνω καλά. Πονάω φρικτά και ζητάω βοήθεια».

Η Αρτζέντο αισθάνεται ότι ακόμα υπάρχει κάποιου είδους υπερφυσική σχέση ανάμεσα στην ίδια και τον Μπουρντέν: «Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι μου χάρισε δύο από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου και το ίδιο έκανα κι εγώ γι' αυτόν. Είμαι σίγουρη ότι υποφέρει τώρα, επειδή υποφέρω κι εγώ. Του εύχομαι να βρει γαλήνη το πνεύμα του και η ψυχή του», λέει χαρακτηριστικά.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

Σταϊκούρας για Τέμπη: «Έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις από την κυβέρνηση»

Σήμερα

Ο υπουργός Μεταφορών έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Κάλυμνος: 29χρονος μπήκε σε σούπερ μάρκετ με σπαθί και προκάλεσε τρόμο σε υπαλλήλους και πελάτες

Σήμερα

29χρονος στην Κάλυμνο κυκλοφορούσε με σπαθί προκαλώντας τρόμο σε όποιον τον έβλεπε

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.