E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Glow party: το απόλυτο παιδικό πάρτυ για παιδιά άνω των 10 ετών

Τα παιδιά ενθουσιάζονται

Glow party: το απόλυτο παιδικό πάρτυ για παιδιά άνω των 10 ετών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ηλικίες 10-14 ετών είναι δύσκολες όσον αφορά στα παιδικά πάρτυ. Πριν τα δέκα, τα παιδιά ενθουσιάζονται με οποιαδήποτε ιδέα περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι, δράση, ομαδικές δραστηριότητες και αγαπημένους παιδικούς ήρωες, οπότε αρκεί ένας ανιματέρ για να απογειώσει το πάρτυ και να καθοδηγήσει τα παιδιά σε διάφορα ομαδικά παιχνίδια. Μετά τα 14, οι καλεσμένοι είναι πια έφηβοι, οπότε ένα disco party με πολλή μουσική είναι αρκετό, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Όμως, η ηλικία από τα 10 μέχρι τα 14 είναι απαιτητική στα παιδικά πάρτυ. Οι καλεσμένοι είναι ακόμα παιδιά, οπότε σίγουρα δεν αρκεί, ειδικά αν είναι αγόρια, να τους βάλετε μουσική να παίζει ώστε να χορέψουν. Παράλληλα, τα περισσότερα έχουν πάει σε πολλά παιδικά πάρτυ, έχουν πάρει μέρος σε πάρα πολλές δραστηριότητες και ψάχνουν το κάτι διαφορετικό και πιο «ενήλικο» στην αυγή της προεφηβείας τους. Από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μπορεί να βγάλει τους γονείς το Glow party.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι το glow party;
Στο glow party ο χώρος του πάρτυ γίνεται απόλυτα σκοτεινός, έτσι ώστε οτιδήποτε σκούρο να μη φαίνεται. Τοποθετούνται ειδικά φωτορυθμικά, τα οποία κάνουν οτιδήποτε ανοιχτόχρωμο, όπως τα δόντια, τα νύχια και τα άσπρα ρούχα, να λάμπει στο σκοτάδι. Επίσης, πολύ έντονα φαίνονται και όλα τα αντικείμενα σε neon χρώμα, όπως τα καλαμάκια, τα ειδικά βραχιόλια και τα ποτήρια. Τα παιδιά γελούν με την ψυχή τους, ενώ παράλληλα ο DJ παίζει αγαπημένες μουσικές που τα καλούν να χορέψουν με την ψυχή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι χρειάζεται;
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς είναι να καλύψετε τα παράθυρα, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο πηχτό σκοτάδι στο χώρο του πάρτυ. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η εταιρεία Poly party που έφερε τα Glow party στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, απαιτείται ηχητικός εξοπλισμός για τη μουσική κάλυψη, τον οποίο φέρνει ο DJ, καθώς και black lights που θα κάνουν τα άσπρα και neon αντικείμενα να φωτίζουν στο σκοτάδι.

Τι επιπλέον μπορεί να γίνει για έξτρα διασκέδαση;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγαλύτερο κέφι στο glow party τη φέρνουν τα διάφορα αξεσουάρ σε neon χρώματα, που λάμπουν και μοιάζουν σαν να πετούν στον αέρα μέσα στο σκοτάδι. Οπότε θα είναι πολύ διασκεδαστικό αν έχετε κάτι τέτοιο, όπως για παράδειγμα καλαμάκια, βραχιόλια, μπλούζες, ποτήρια και κορδόνια neon, ώστε να δώσετε σε όλα τα παιδιά μόλις αρχίσει το πάρτυ. Πολύ εντυπωσιακό θα είναι να έρθει μία face painter που θα βάψει τα παιδιά με ειδικά χρώματα neon που θα φωσφορίζουν κάτω από το black light σε διάφορα σχέδια.

Εκτός, όμως, από το μοτίβο του blacklight μπορείτε να προσθέσετε και φωτορυθμικά, για να μοιάζει το σπίτι με disco, laser για ένα φαντασμαγορικό laser show, μηχανή ομίχλης για αίσθηση μυστηρίου ή ακόμα και κάποιο χορευτικό show με χορευτή, του οποίου η στολή θα είναι σε neon χρώματα και η παράστασή του θα μοιάζει με το θέατρο της Πράγας, όπου πραγματικά τα αντικείμενα και οι χορευτές μοιάζουν να αιωρούνται!

Το Poly party είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της παιδικής διασκέδασης από το 1992. Στην ομάδα με DJs ανήκει ο DJ AKIS, ένας από τους καλύτερους DJs για παιδικά και εφηβικά πάρτυ στην Ελλάδα, που πρωτοπορεί έχοντας ξεχωριστές ιδέες, ενώ προσφέρει αξέχαστα πάρτυ υψηλών προδιαγραφών.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευρώπη εξερευνά το Διάστημα

Πριν 114 εβδομάδες

ΝΟΗΣΙΣαπό 26/02 έως 27/02

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 115 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA18/03

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρει τις Κινήσεις

Πριν 116 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 06/02 έως 24/02

Μελίνα Μερκούρη ‑ Να με θυμάσαι και να μαγαπάς

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 11/03

Ειδύλλια οδός Eidylliaodos

Πριν 116 εβδομάδες

ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 18/01 έως 06/03

Ροκσταριλικια

Πριν 125 εβδομάδες

SKYLAND LIVE MUSIC VENUE13/12

1821‑2021 Διακόσια Χρόνια Δανεικά

Πριν 125 εβδομάδες

LUNAR SPACE PATRA17/12

Σπήλιος Φλώρος ‑ Ξέρω τις κινήσεις

Πριν 125 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ELIARTαπό 02/12 έως 30/12

CANCELMIKEIUS STAND UP COMEDY

Πριν 125 εβδομάδες

CINEMA ΒΑΚΟΥΡΑ18/12

Αλέξανδρος Τσουβέλας ‑ Θεσσαλονίκη

Πριν 148 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ11/09

Λάμπρος Φισφής ‑ Best Of

Πριν 149 εβδομάδες

ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ30/06

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.