ΣΧΕΣΕΙΣ

4+1 ατάκες που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει στο πρώτο ραντεβού

Αν θέλεις να συνεχίσεις να βγαίνεις μαζί του, καλύτερα να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
4+1 ατάκες που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει στο πρώτο ραντεβού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πρώτα ραντεβού είναι πολύ σημαντικά και βασικά κρίσιμα σχετικά με το αν το αντικείμενο του πόθου σου θα θελήσει να σε ξαναδεί ή όχι. Για αυτό και όλες οι γυναίκες προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερη εντύπωση στο πρώτο ραντεβού με το άτομο που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα.

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν θα πρέπει να λένε στους άντρες, καθώς εκείνοι δεν τα εκλαμβάνουν καθόλου καλά και χαριτωμένα, αντίθετα μάλιστα, μπορούν να αποτελέσουν λόγο για να μην βγουν ξανά με τις ίδιες γυναίκες.

Ποιες είναι όμως οι 5 ατάκες που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε τις παρακάτω και σκέψου τις καλά, ώστε να μην τις αναφέρεις στο επόμενο πρώτο ραντεβού σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πως και είσαι single;

Μην τολμήσεις να ρωτήσεις κάτι τέτοιο, γιατί θα είναι σαν να του λες ότι σίγουρα έχει κάτι στραβό οπότε καμιά δεν τον θέλει και άρα έμεινε στο ράφι. Εξάλλου και εσύ αυτό δεν θα σκεφτόσουν στην θέση του;

Ευχαριστώ, αλλά θα πληρώσω εγώ

Μπορεί να σου φαίνεται κουτό, όμως οι άντρες θέλουν να αισθάνονται ιππότες και είναι προσβολή να μην τους αφήσεις να σε κεράσουν όταν το επιθυμούν. Άσε που έτσι σκοτώνεις και τον ρομαντισμό, που στην αρχή μιας γνωριμίας είναι πολύ βασικός.

Εγώ και οι πρώην μου είμαστε φίλοι

Δεν θα δώσεις καθόλου καλή πρώτη εντύπωση με αυτήν την δήλωση, για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτα από όλα θα προκαλέσεις την ανασφάλεια του άλλου και έπειτα θα σκεφτεί ότι πιθανότατα, αφού μιλάς μαζί τους, μπορεί να κάνεις ακόμα και σeξ. Εσύ θα ήθελες να μιλάει εκείνος με τις πρώην του;

Σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου και να τα βάψω έτσι...

Οκ, τον πρώτο καιρό η εμφάνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, οπότε κράτα τις αλλαγές για λίγο αργότερα!

Πιάσε και άλλη μπίρα

Σε κανέναν δεν αρέσει να βγαίνει με μεθυσμένες γυναίκες και κυρίως στο πρώτο ραντεβού, που δεν τις ξέρει καν και πολύ απλά θα ξενερώσει και θα τις θεωρήσει εντελώς τρελές.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 321 / position2: 745
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb