ΜΑΛΛΙΑ

Λάθος κούρεμα: 3 tips για να το αντιμετωπίσεις άμεσα και αποτελεσματικά

Δεν χρειάζεται να πάθεις κρίση

Λάθος κούρεμα: 3 tips για να το αντιμετωπίσεις άμεσα και αποτελεσματικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τα μαλλιά σου, θα σου έχει τύχει κάποια άβολη στιγμή κατά την οποία πήγε για κούρεμα και βγήκες... καμία σχέση με αυτό που είχες φανταστεί. Ειδικά δε αν το μαλλί σου από τη μέση πήγε στον ώμο, σίγουρα έφτασες στα όρια του πανικού.

Όσο κακό όμως και αν είναι ένα κούρεμα που μπορεί να σου κάνουν, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μιας και υπάρχουν 3 κόλπα που θα διορθώσουν άμεσα και αποτελεσματικά την κατάσταση και έτσι θα αποφύγεις οποιαδήποτε φρίκη, αλλά και θα χαρείς την ανανέωση που σου ταιριάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι όμως αυτά; Διάβασε τα αναλυτικά παρακάτω και προετοιμάσου για την επόμενη φορά που θα ξεφύγει κάτι από τον κομμωτή/την κομμώτρια σου.

  • Σε περίπτωση που σου έχουν φτάσει το μαλλί από τη μέση στο αυτί, δεν χρειάζεται να τρελαθείς! Θυμήσου ότι μακραίνει και ότι μπορείς και εσύ να βάλεις το χεράκι σου στην όλη διαδικασία και να την επισπεύσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα όπως μάσκες, λάδια, αμπούλες και σαμπουάν και να χαρείς και πάλι την πλούσια κώμη σου, μακριά και ανέμελη.

  • Ο καταλληλότερος τρόπος για να διορθώσεις ένα λάθος κούρεμα, είναι βασικά να κάνεις ένα σωστό. Εντάξει δεν σου βγήκε την πρώτη φορά, αλλά αν θέλεις να διώξεις το χάλι από το κεφάλι σου, θα πρέπει να πας ξανά στο κομμωτήριο και εννοείται να αλλάξεις κομμωτή, ώστε να σου κάνει ένα νέο κούρεμα που θα δώσει σχήμα στα μαλλιά σου.

  • Ανάλογα με το μέγεθος του λάθους, μπορείς να το διορθώσεις με απλά χτενίσματα και αξεσουάρ. Αν π.χ. η διαφορά δεν είναι μεγάλη με πριν, τότε ίσως λίγα κοκαλάκια, πιαστράκια, κορδέλες κλπ να κάνουν δουλειά, μέχρι τα μαλλιά σου να μακρύνουν και πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 269 / position2: 700
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb