STYLE

Η ιστορία πίσω από το φόρεμα εκδίκησης της Diana

Τι προηγήθηκε εκείνη τη μέρα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η ιστορία πίσω από το φόρεμα εκδίκησης της Diana

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιούνιο του 1994, η πριγκίπισσα Νταϊάνα φόρεσε ένα φόρεμα που δεν ήταν τόσο κατάλληλο για μια πριγκίπισσα - ένα μαύρο μεταξωτό φόρεμα στενό, με τους ώμους έξω!

Παρά το γεγονός ότι αποξενώθηκε από τον πρίγκηπα Κάρολο από το 1991, η Νταϊάνα είχε πάντα μια αριστοκρατία σαν να ήταν βασίλισσα! Το εικονικό της φόρεμα πήρε γρήγορα το χαρακτηρισμό "φόρεμα εκδίκησης" εξαιτίας όσων έγιναν εκείνη τη νύχτα!

Δύο πράγματα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία νύχτα - η πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε ένα πάρτι που διοργάνωσε το Vanity Fair ενώ εκείνη τη μέρα μεταδόθηκε ένα ντοκυμαντέρ για τον πρίγκιπα Κάρολο κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνος παραδέχτηκε πως δεν της ήταν πιστός!

Στην ερώτηση αν ήταν "πιστός και έντιμος" στη Νταϊάνα κατά τη διάρκεια του γάμου τους, εκείνος απάντησε "Ναι... Μέχρι να καταστραφεί ανεπανόρθωτα".

Το φόρεμα είναι όντως ένα φόρεμα εκδίκησης γιατί μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να έμεναν μέσα στο σπίτι τους από στεναχώρια ή ντροπή, εκείνη βγήκε πιο εντυπωσιακή από ποτέ και αντιμετώπισε τη δημόσια ομολογία του Κάρολου με απίστευτη αξιοπρέπεια και γοητεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 765 / position2: 1230
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb