E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κάτι τρέχει με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Τις τελευταίες δύο ημέρες η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν εμφανίζεται στο πλατό

Κάτι τρέχει με την Μπάγια Αντωνοπούλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/10/2018 | 17:46

Τις τελευταίες δύο ημέρες η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν εμφανίζεται στο πλατό. Αλλά ούτε και στο καμαρίνι της το οποίο παραμένει ερμητικά κλειστό. Οσοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά δεν το κατάφεραν. Δεν απαντά. Το μεσημέρι της Πέμπτης στους διαδρόμους του στούντιο ΚΑΠΠΑ οι ψίθυροι για αποχώρησή της ήταν κάτι παραπάνω από έντονοι όμως δεν επιβεβαιώνονταν ούτε από τους συντελεστές αλλά ούτε και από το το κανάλι. Το ψηλό κορίτσι με τα μεγάλα μάτια και το γλυκό χαμόγελο παραμένει άφαντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οσοι γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της εκπομπής μιλούν για μία απουσία η οποία δεν είναι τυχαία. Η Τρίτη ήταν μία ημέρα πολύ δύσκολη, ήταν η μέρα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Στον αέρα της εκπομπής, η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη δεν μπόρεσε να διακόψει το νευρικό γέλιο της κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου. Στην προσπάθειά του να το διακόψει δεν τα κατάφερε. Επιπλέον, ο εκνευρισμός έγινε πιο έντονος καθώς η Μπάγια τις τελευταίες ημέρες ασχολούνταν με το κινητό της στη διάρκεια της εκπομπής κάτι που ενοχλούσε τους συνεργάτες της. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις συστάσεις να μην σερφάρει και να μην αφαιρείται στη διάρκεια της εκπομπής εκείνη επέμενε.
Στο πρώτο διάλειμμα της εκπομπής ο Γ. Παπαδάκης τη συνάντησε και της έκανε έντονη παρατήρηση. Ολοι ήξεραν όμως πως δεν θα σταματούσε εκεί... Μετά το τέλος της εκπομπής, ο παρουσιαστής τη συνάντησε στο καμαρίνι της. Η ένταση της λογομαχίας τους ήταν τόσο μεγάλη που οι περισσότεροι απόρησαν τι μπορεί να έχει συμβεί. Προτίμησαν ωστόσο να απομακρυνθούν μέχρι να καταλαγιάσει ο θυμός. Η Μπάγια στεναχωρήθηκε και ένιωσε άσχημα. Εφυγε με δάκρυα από το καμαρίνι.

Η αγωνία του δημοσιογράφου για την εκπομπή είναι μεγάλη. Οσοι ξέρουν τον Γιώργο Παπαδάκη μιλούν για έναν άνθρωπο απαιτητικό αλλά δίκαιο. Εχει απαίτηση για απόλυτο επαγγελματισμό σε μία ζώνη στην οποία δίνει μάχη εδώ και 28 χρόνια. Από το πλάι του πέρασαν πολλές δημοσιογράφοι και η Μπάγια είναι ένα νέο κορίτσι στο οποίο δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία από το 2014. Δημοσιογράφος και πρώην εστεμμένη στάθηκε σε μία δημοσιογραφική αρένα με όνειρο να εξελιχθεί καθώς στα πρώτα της βήματα πολλοί την έκριναν αυστηρά κάνοντας λόγο για μία ακόμη όμορφη “γλάστρα” των τηλεοπτικών πλατό. Εκείνη προσπάθησε να το ανατρέψει και το προηγούμενο καλοκαίρι με τον Νίκο Ρογκάκο ανέλαβε για ένα διάστημα την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στην διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Παπαδάκης τη στήριξε και δημόσια αλλά και επιλέγοντάς την σταθερά την τελευταία τετραετία.

Η απουσία της από την εκπομπή τις τελευταίες μέρες συζητιέται πολύ. Ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης την Τετάρτη είπε πως «Κενή η θέση γιατί έχουμε μια αδιαθεσία. Το κορίτσι μας λείπει. Ελπίζουμε σύντομα μα είναι κοντά μας, να ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα και να είναι σύντομα κοντά μας. Αισθητή η απουσία, αλλά μπακούρια εμείς»… Το πρωί της Πέμπτης, ο παρουσιαστής τόνισε πως «Εξακολουθούμε να είμαστε μόνοι δεύτερη μέρα της απουσίας του κοριτσιού μας. Να ευχηθούμε περαστικά και όλα να πάνε καλά, όλα να πάνε κατ’ ευχήν»!

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν λίγο

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν λίγο

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.