E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τα ζώδια του Μήνα: Noέμβριος

Τι μας επιφυλάσσει ο μήνας;

Τα ζώδια του Μήνα: Noέμβριος
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρξε πρόσφατα η ευκαιρία να επιστρέψετε σε ένα πλάνο που νομίζατε τελειωμένο; Εάν ναι, τότε μη το σκέφτεστε. Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα. Αν δεν σας αρέσει το περιβάλλον εργασίας σας και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Επίσης η έντονη προσωπικότητά σας, θα συμβάλει στο να συνάψετε γνωριμίες με άτομα κύρους, που θα σπεύσουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιος που σας έβλαψε στο παρελθόν ή ένας αποξενωμένος συγγενής, μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας ζητώντας συγχώρεση. Ίσως να είστε σε θέση να το κάνετε. Αν δεν συμβεί όμως, ίσως να συμβιβαστείτε με αυτήν την επώδυνη πραγματικότητα όλο το μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δε λύνεται χωρίς προσπάθεια και χωρίς να είμαστε πλήρως ξεκαθαρισμένοι τι θέλουμε!  Ανοίγεστε και αν ακόμα το κάνετε μυστικά ή δε θέλετε να αποκαλυφθείτε πλήρως, ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είτε πήρατε τα ρίσκα σας, είτε κάνατε σπασμωδικές κινήσεις που δεν οδήγησαν κάπου καλά, τα παθήματα για εσάς είναι μαθήματα που θα τα χειριστείτε προς όφελος σας και θα το πάρετε το μάθημά σας για να μην το επαναλάβετε. Έχετε υπομονή και κουράγιο!

ΖΥΓΟΣ

Αυτή τη φορά ξέρετε τι μπορείτε να αποφύγετε και να διορθώσετε αυτά που κάνατε λάθος και δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις σε φιλικό αλλά και εργασιακό επίπεδο. Πρέπει να δώσετε ασφάλεια για να σας την ανταποδώσουν… 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Πάντως καλή η θεωρία αλλά η πράξη σίγουρα υπερέχει και καλό είναι να μιλάτε με αποδείξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και μπορεί να νομίζετε ότι έχετε υπό έλεγχο τα οικονομικά και τα προσωπικά σας, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να μελετήσετε πολύ πιο προσεκτικά αυτούς τους τομείς. Πρέπει να ξαναδείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ

Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα... Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία, επειδή θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ακριβώς τι πάει λάθος στη ζωή σας!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Σήμερα

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Σήμερα

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Σήμερα

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Χτες

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Χτες

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Προχτές

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

Τροφές που καταστρέφουν το έντερο και που οι διαιτολόγοι συνιστούν να κόψετε αμέσως

Προχτές

Eάν θέλετε να μειώσετε το λίπος στην κοιλιά έως το καλοκαίρι

Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει το κάθε ζώδιο

Προχτές

Ποιο είναι το δικό σου;

Νηστίσιμοι ρεβυθοκεφτέδες καλύτεροι από τηγανητοί

Πριν 3 μέρες

Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι ρεβυθοκεφτέδες χωρίς να πάρετε εξτρα θερμίδες

par: 37
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.