E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Φετιχίστρια φαγητού θέλει να γίνει η πιο βαριά γυναίκα του κόσμου λίγο πριν πεθάνει

Καταναλώνει μπέργκερ και τζανκ-φουντ με στόχο να πάρει πάνω από 40 κιλά

Φετιχίστρια φαγητού θέλει να γίνει η πιο βαριά γυναίκα του κόσμου λίγο πριν πεθάνει
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/11/2018 | 21:59

Η Λίλιθ έχει διαγνωστεί με ηπατική εγκεφαλοπάθεια εδώ και τρία χρόνια με την κατάστασή της να θεωρείται μη αναστρέψιμη και σε τελευταίο στάδιο. Δεν ξέρει πόσο θα ζήσει ακόμη, αλλά δεν θα είναι για πολύ και αποφάσισε πως πριν φύγει θέλει να περάσει στην ιστορία ως η πιο βαριά γυναίκα του κόσμου.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αμφιλεγόμενη για πολλούς φιλοδοξία της, την έχει ωθήσει σε ένα κρεσέντο κατανάλωσης θερμίδων με στόχο να κερδίσει βάρος. Καταναλώνει μπέργκερ και τζανκ-φουντ με στόχο τα τελευταία τρία χρόνια να πάρει πάνω από 40 κιλά. 

Γνωστή ως Lilith the Cenobite, αυτοχαρακτηρίζεται ως μοντέλο του διαδικτύου και λέει ότι μερικοί άνθρωποι την βλέπουν ως «θεά», ενώ ελπίζει να προλάβει να δει το όνομά της στο βιβλίο Guinness World Records. Η 26χρονη κάτοικος των Αζορών στα ανοικτά των ακτών της Πορτογαλίας, μεγάλωσε σε μια φτωχή οικογένεια, όπου τα τρόφιμα ήταν περιορισμένα και σε νεαρή ηλικία αντιμετώπισε μια διατροφική διαταραχή, βλέποντας τα τρόφιμα ως «απαγορευμένο πράγμα που δεν πρέπει να απολαμβάνει κανείς».   

Ο φόβος και η ενοχή της Lilith που σχετίζονταν με τα τρόφιμα εξαφανίστηκε όταν διαγνώστηκε με ηπατική εγκεφαλοπάθεια το 2015 ως αποτέλεσμα επιπλοκών από μια σπάνια πάθηση στην οποία γεννήθηκε. Η διάγνωση άλλαξε τον τρόπο σκέψης της σχετικά με τα τρόφιμα και ανακάλυψε μια online κοινότητα που είχε αναγάγει την αύξηση του βάρους σε σεξουαλικό φετίχ. 

Σήμερα ζυγίζει περίπου 188 κιλά και εξηγεί πώς είναι να είσαι μια «feedee».     «Εάν είστε τροφοδότης, είναι ένα φετίχ γύρω από τη σίτιση. Αυτοί παρέχουν την τροφή και μας βοηθούν να κερδίσουμε βάρος Κυριολεκτικά δεν τρώω τίποτα, εκτός αν μου παρασχεθεί από έναν τροφοδότη», εξηγεί. «Μεγάλωσα άστεγη και δεν έφταναν τα τρόφιμα. Αν κάποιος με τάιζε ποτέ, αυτό γινόταν από αγάπη. Πέρασα τη ζωή μου με ανορεξία, το φαγητό ήταν ένα απαγορευμένο πράγμα που υπήρχε ακριβώς για να με βασανίζει».   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν από μερικά χρόνια, όταν ανακάλυψα ότι ήμουν σε τερματικό στάδιο, αποφάσισα να απολαύσω το ένοχο μικρό μυστικό μου, να ενδώσω και να φάω όσο πιο πολύ μπορούσα». «Θέλω να αφήσω πίσω μου κάτι ιστορικό, να σπάσω ρεκόρ. Το βάρος που κερδίζω, η απώλεια βάρους και η στασιμότητα του βάρους είναι πέρα από τον έλεγχό μου», δηλώνει. «Δεδομένου ότι τρώω μόνο αν και όταν κάποιος επιλέξει να με τροφοδοτήσει, το βάρος μου είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια της κοινότητας Ας ελπίσουμε ότι παίρνω αρκετή τροφή για να φτάσω στο στόχο μου». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lilith δεν έχει περάσει απαρατήρητη από χρήστες εκτός κοινότητας που επικρίνουν τον τρόπο ζωής της και όσα πρεσβεύει. «Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υγεία μου ως λόγο, επειδή πεθαίνω σε λίγα χρόνια ούτως ή άλλως. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εμφάνισή μου ως λόγο γιατί είναι πολλοί που με θαυμάζουν και με θεωρούν θεά», λέει.   

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve decided that if anyone is kind enough to donate $50+ to my moving fund, I will thank them by sending random vids from my manyvids store, as well as giving lifetime access to my Snapchat, and access to my WhatsApp. Anyone who does $100+ gets all the above plus access to my two private group shows that I host each month, a pair of panties, and a signed card. - - - #feedee #gainer #gainergirl #bbw #ssbbw #ssbbwbelly #ssbbwgainer #bellyfetish #eatingfetish #weightgain #weightgainfetish #stretchmarks #cellulite #cellulitefetish #verifycenobitelilith #liliththecenobite #feedism #feabie #curvage #vore #giantess #giantessvore #makeLilithFatter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lilith the cenobite (@cenobite_lilith) στις

«Δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για να διαμαρτύρονται, απλά ας παραδεχτούν ότι δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι με λίπος». «Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι όμως είναι θαυμαστές του BBW (Big Beautiful Women/ Μεγάλες Όμορφες Γυναίκες)- και του SSBBW  (Super-Sized Μεγάλες Όμορφες Γυναίκες). Οι περισσότεροι το κρατούν μυστικό. Υπάρχουν εκατομμύρια εκεί έξω που θα ήθελαν να μου μοιάσουν ή να είναι μαζί μου», λέει στην συνέντευξή της στην Νew York Post.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Πριν 6 ώρες

Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Πριν 6 ώρες

Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Χτες

O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»

Χτες

Το τρίτο κατά σειρά παιδί του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας μίλησε για από την Axion Hellas

Tv Queen: Πόσος σεξισμός χωρά σε ένα τρέιλερ μερικών δευτερολέπτων;

Χτες

Όπως φαίνεται είναι τόσο εύκολο να σταθείς σε στερεότυπα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Χτες

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μάρα Δαρμουσλή: «Ας σεβαστούμε και αυτές που κάνουν το φυσιολογικό»

Χτες

Κάποιοι λένε ότι θηλάζω τον 2χρονο γιο μου γιατί το έχω εγώ ανάγκη, πρόσθεσε

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.