E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χαμό των 15χρονων μαθητών

H κοπάνα μετατράπηκε μέσα σε λίγη ώρα σε τραγωδία

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χαμό των 15χρονων μαθητών
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/11/2018 | 08:17

Η «ηρωίνη» της ταχύτητας ξαναχτύπησε. Κι αυτή τη φορά τρία ανήλικα παιδιά βρέθηκαν στον ανεμοστρόβιλο που συνθέτει το πάτημα του γκαζιού και τα είδωλα που περνούν με ταχύτητα αστραπής από το πλάϊ του ματιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεανική επιπολαιότητα των τριών 15χρονων αγοριών από την Κυπαρισσία που βρήκαν χθες το πρωί τραγικό θάνατο σε τροχαίο έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στις οικογένειες των τριών μαθητών.

Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος λέει ο θυμόσοφος λαός. Και ο θάνατος των τριών ανήλικων έγινε σε μια στιγμή. Μια στιγμή που οι τρεις μαθητές είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο τους μόνο και μόνο για να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μια κοπάνα που μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε τραγωδία όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος, στην περιοχή της Τερψιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρέα των τριών 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος τους ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει στη «διαδρομή του θανάτου» και επέστρεψε στο σχολείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορεί πως εκείνος σώθηκε ενώ οι τρεις φίλοι του χάθηκαν για πάντα. Οι εικόνες από τη σύγκρουση σόκαραν και τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς τροχαίας και πυροσβεστικής που έφθασαν στο σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια άμορφη μάζα σιδερικών που μέσα της είχαν εγκλωβιστεί οι τρεις μαθητές. Οι δυο είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή επί τόπου ενώ ο τρίτος ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι που φέρεται να ήταν και οδηγός ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος. Στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα χειρουργήθηκε αλλά δυστυχώς μετά από λίγες ώρες κατέληξε.

Πληροφορίες από την περιοχή της Κυπαρισσίας αναφέρουν ότι η μητέρα του ενός που εργάζεται στο νοσοκομείο όταν ενημερώθηκε για το δυστύχημα δεν σκέφτηκε ποτέ ότι μέσα στους τρεις νεαρούς θα βρίσκεται και το παιδί της, αφού ήξερε πως εκείνο ήταν στο σχολείο. Από τη σύγκρουση είχαν παραμορφωθεί τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά τους που ούτε οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναγνωρίσουν. Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον Alpha και ο διευθυντής του σχολείου των τριών μαθητών κ. Δημήτρης Δράκος: «Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά». Ο κ. Δράκος ανέφερε ότι οι μαθητές έκαναν κοπάνα και επισήμανε: «Οι τρεις μαθητές της πρώτης τάξης πήγαν στην αίθουσά τους για το μάθημα της πρώτης ώρας αλλά μετά έφυγαν. Όπως μάθαμε πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα τους ενός, κρυφά, και οδηγώντας στην Εθνική Κυπαρισσίας-Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το δυστύχημα. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο και αυτό είναι που με εκπλήσσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο με τους γονείς των τριών παιδιών να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε. Ο προιστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Γιώργος Σταματόπουλος ανέφερε ότι ακόμη και όταν τα παιδιά παίρνουν αποβολή πρέπει να παραμένουν στο σχολείο ενώ επισήμανε ότι οι τρεις μαθητές που ήταν από τα πιο ήσυχα και συνεργάσιμα πήραν κρυφά το αυτοκίνητο και χωρίς δίπλωμα βγήκαν στην εθνική αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος έπεσε σα βόμβα στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που φοιτούσαν τα τρια 15χρονια αγόρια. Φίλοι και συμμαθητές τους ξέσπασαν σε κλάματα όταν έμαθαν το νέο ενώ και στους λογαριασμούς τους στο facebook πολλοί ήταν εκείνοι που αντικατέστησαν τη φωτογραφία στο προφίλ τους με την μαύρη κορδέλα πένθους. Τα μηνύματα συγκινητικά αφού η μοίρα και η νεανική επιπολαιότητα ήθελαν να πάρουν τόσο πρόωρα από τη ζωή τα τρία παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Oι 15χρονοι Ενρίκο Μπουζάνι με καταγωγή από την Αλβανία, ο Νίκος Τριαλλώνας από την Ελλάδα και ο Χρήστος Μερτάι από τη Βουλγαρία ήταν πολύ καλοί φίλοι που είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και θεωρούνταν μάλιστα και ταλέντα για την ηλικία τους. Ήταν φίλαθλοι του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω Μέσι και Ρονάλντο αντίστοιχα.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.
«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Σήμερα

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Σήμερα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Σήμερα

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σήμερα

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.