TRUE STORIES

To κορίτσι που έπεσε από τον ουρανό στον Αμαζόνιο

Επέζησε και σώθηκε

To κορίτσι που έπεσε από τον ουρανό στον Αμαζόνιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν 24 Δεκεμβρίου του 1971 όταν η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου μαζί με τη μαμά της, την ορνιθολόγο Maria Kopecke, ταξίδευαν από τη Λίμα στο Περού, για να συναντήσουν τον πατέρα της, το βιολόγο Hans-Wilhelm Koepcke στην πόλη Pucallpa, με την πτήση 508 της LANSA. 

Ο καιρός ήταν κακός, τα σύννεφα πύκνωναν και οι κεραυνοί χτύπησαν το αεροπλάνο, και συγκεκριμένα τη δεξαμενή καυσίμων στο δεξί φτερό του αεροπλάνου.

Όλα άρχισαν να διαλύονται στον αέρα και το αεροπλάνο έσπαγε σε κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επόμενη σκηνή, ο Αμαζόνιος. Η Γιουλιάνε ξύπνησε μέσα στα συντρίμμια κάτω από τα δέντρα. Ήταν ακόμη δεμμένη με τη ζώνη στο κάθισμά της. Είχε σπάσει το χέρι της, είχε τραύματα, αλλά ζούσε!

Αφού έψαξε γύρω της για επιζώντες και δεν τα κατάφερε αποφάσισε να φύγει και να ψάξει για βοήθεια. Η μαμά της επέζησε της πτώσης αλλά απεβίωσε αργότερα από τα βαριά τραύματα. Η Γιουλιάνε άρχισε να καθοδηγείται από το νερό, περπατούσε παράλληλα με τα ποτάμια και έτσι μετά από 9 μέρες στο δρόμο και αφού συνάντησε άγρια ζώα τα οποία απέφυγε, έφτασε σε μια βάρκα, πήρε τη βενζίνη και απολύμανε τη πληγή της που ήταν μολυσμένη από έντομα. 

Για καλή της τύχη την βρήκαν ξυλοκόποι και την έσωσαν. Η ίδια πλέον είναι διάσημη βιολόγος.


"Είχα εφιάλτες για πολλά χρόνια, και φυσικά η θλίψη για το θάνατο της μητέρας μου και εκείνη των άλλων ανθρώπων επανερχόταν ξανά και ξανά. Η σκέψη 'γιατί ήμουν η μόνος επιζήσασα;' με στοιχειώνει ακόμα και πάντα θα το κάνει"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 263 / position2: 497
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb