E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για να ξεπεράσω Τζέιμς και Ντουράντ»

Σε συνέντευξη που έδωσε στη «yahoo sports»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου για να ξεπεράσω Τζέιμς και Ντουράντ»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θεωρείται ο καλύτερος μπασκετμπολίστας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, είναι εύλογο να αναρωτιέται κανείς για το ποιος θα πάρει τη θέση του, μόλις αρχίσει η αναπόφευκτη «πτώση» του από την κορυφή του ΝΒΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομα που συνήθως ακούγεται είναι εκείνο του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τι πιστεύει όμως ο ίδιος για αυτό;

Σε συνέντευξη που έδωσε στη «yahoo sports» ανέφερε ότι δεν πρόκειται να πει ποτέ πως είναι καλύτερος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς ή τον Κέβιν Ντουράντ κι αυτό γιατί όπως λέει, θέλει να νιώθει ότι έχει πάντα κάποιον που προσπαθεί να τον ξεπεράσει, ώστε να έχει κίνητρο για συνεχή βελτίωση.«Εδώ και χρόνια, ο ΛεΜπρόν είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ που έχει δει ποτέ το επαγγελματικό μπάσκετ. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ. Θέλω, έπειτα από 14-15 χρόνια, να είμαι ακόμη καλύτερος από ό,τι είμαι σήμερα».

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε ο Γιάννης αυτή τη σεζόν, έκανε πολλούς να ισχυρίζονται ότι ίσως έχει ήδη εκθρονίσει τον «βασιλιά». Σε ερώτηση σχετικά με το αν συμφωνεί με αυτούς τους ισχυρισμούς, ο Γιάννης απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι προς το παρόν δεν είναι καλύτερος από τον Τζέιμς και τον Ντουράντ κι ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να τους ξεπεράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο άνθρωπος που είναι γνωστός ως «Greek Freak», λόγω σεμνότητας, να μην θεωρεί τον εαυτό του ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα στον κόσμο, ωστόσο, αυτό αποδεικνύει με την απόδοση του μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν .

Ο 23χρονος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ασταμάτητος, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 26,3 πόντους, 13 ριμπάουντ και 6 ασίστ ανά αγώνα. Μάλιστα, θεωρείται φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της σεζόν. Ωστόσο, παρά τη μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του, ο Γιάννης θεωρεί ότι απέχει πολύ από την κορυφή και όπως λέει, ο μοναδικός τρόπος για να φτάσει εκεί είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Όσο για την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς, φέτος, θέλοντας και μη κάνουν τα κεφάλια να γυρίζουν, αφού διατηρούν το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ (13-4) από την έναρξη του πρωταθλήματος και έχουν στο ρόστερ τους ενδεχομένως τον καλύτερο παίκτη στο NBA.

Και παρότι οι αποδόσεις δε δείχνουν τους Μιλγουόκι Μπακς ως φαβορί για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ 2018/19, όταν βγαίνουν στο παρκέ είναι μια συγκεντρωμένη και ενωμένη ομάδα που λειτουργεί άριστα υπό τις οδηγίες του προπονητή της Μάικ Μπαντενχόλζερ. Μάλιστα, πρόσφατα σημείωσαν μία από τις μεγαλύτερες νίκες τους την τελευταία πενταετία παίζοντας εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Πρώτος σκόρερ των Μπακς δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος σημείωσε 33 πόντους, 16 ριμπάουντ και 9 ασίστ μέσα στις τρεις πρώτες περιόδους και οδήγησε την ομάδα του σε μια εντυπωσιακή νίκη με 143-100.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.