ΜΑΛΛΙΑ

Αποτελεσματικά tips που θα περιορίσουν την ψαλίδα στα μαλλιά σου

Εμπιστεύσου τα!

Αποτελεσματικά tips που θα περιορίσουν την ψαλίδα στα μαλλιά σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ψαλίδα είναι ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να εμφανιστούν στα μαλλιά σου και αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για άπειρες γυναίκες στον κόσμο. Είτε εξαιτίας του πολύ φορμαρίσματος και της μη σωστής μεταχείρισης της τρίχας, είτε επειδή τα μαλλιά σου μπορεί από την φύση τους να δημιουργούν πολύ ψαλίδα, δυστυχώς εμφανίζεται και αν θέλεις να την αντιμετωπίσεις πρέπει να συνηθίσεις τα συχνά κουρέματα.

Το χειρότερο δε είναι όταν θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου και η απαίσια ψαλίδα απλώς καταστρέφει τα πάντα. Υπάρχουν όμως 5 tips που θα σε κάνουν να μειώσεις κατά πολύ και μάλιστα άμεσα και αποτελεσματικά αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αρχίσεις να τα εφαρμόζεις από σήμερα.

#1 Μην χρησιμοποιείς πετσέτα.

Το στέγνωμα των μαλλιών με πετσέτα απλώς εντείνει το φριζάρισμα τους, αλλά δυστυχώς φθείρει πολύ τις άκρες τους και προκαλεί ψαλίδα. Άλλαξε την λοιπόν με ένα t-shirt και θα γλυτώσεις και από τα δυο.

#2 Προστασία από τη θερμότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι κάτι που πρέπει να φροντίζεις συνέχεια, όμως κάνει θαύματα και για την ψαλίδα. Επέλεξε ένα από τα ειδικά προϊόντα που προστατεύουν την τρίχα από την θερμότητα και οι άκρες σου θα είναι μια χαρά.

#3 Σωστά εργαλεία

Αν χρησιμοποιείς μασιά για ίσια ή σγουρά μαλλιά, φρόντισε να πάρεις καλές συσκευές, οι οποίες προστατεύουν την τρίχα από την θερμότητα.

#4 Άσε τη βούρτσα…και πιάσε την χτένα

Οι βούρτσες είναι πολύ βίαιες για την τρίχα, ειδικά όταν το μαλλί σου είναι βρεγμένο. Πάρε μια χτένα λοιπόν και πέτα την βούρτσα σου.

#5 Ειδικά προϊόντα

Μπορείς να αγοράσεις ένα από τα άπειρα ειδικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά κατά της ψαλίδας και να δεις ότι το μαλλί σου θα καλυτερεύσει άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
6 / position1: 441 / position2: 1061
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb