E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κούγιας: Βρομιάρηδες πήγαν να αμαυρώσουν τη μνήμη της φοιτήτριας

Το σχόλιο στο facebook που προκάλεσε την οργή του δικηγόρου

Κούγιας: Βρομιάρηδες πήγαν να αμαυρώσουν τη μνήμη της φοιτήτριας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 6/12/2018 | 12:42

Τα σχόλια στα social media για την φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο προκάλεσαν την οργή του Αλέξη Κούγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη Ρόδο, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε ορισμένους που έχουν σχολιάσει την ιστορία μέσω των social media, αλλά και στην ανάρτηση ατόμου που φέρεται να ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που πλέον έχει διαγράψει τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να έγραψε το εξής σχόλιο: «Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο... που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της... Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος».

Ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ανέφερε: «Κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτήν την τραγωδία. Είναι άδικο να προσβάλουν βάναυσα την κοινωνία της Ρόδου. Να ευχαριστήσω δημοσίως το Λιμενικό. Αυτό που έκανε, μέσα σε λίγες ώρες, να αποκαλύψει ποιοι έκαναν το συγκεκριμένο ερώτημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ρωτήθηκε να απαντήσει με όνομα σε ποιον ή ποιους αναφέρεται, αρνήθηκε να το κάνει, αναφέροντας «κάποιους βρομιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του θύματος».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή σε ένα πρόσωπο που έχασε τη ζωή του με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο και να εκμεταλλεύονται κάποιοι την τραγωδία, είναι πολύ άδικο να προσβάλλουν βάναυσα μ’ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του κοριτσιού. Θα τα βρούμε με όλους και μ’ αυτούς τους βρoμιάρηδες που προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του κοριτσιού» τόνισε ο κ. Κούγιας.

«Ζητάω, την αναπαράσταση του εγκλήματος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όπως είχα προαναγγείλει, είμαι σήμερα εδώ για να δηλώσω τι ζητάω, την αναπαράσταση του εγκλήματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, εξερχόμενος από το δικαστήριο.

«Όπως προέκυψε από τις δημόσιες τοποθετήσεις, υπάρχουν αντιφατικότητες στις καταθέσεις», είπε ο γνωστός ποινικολόγος, αναφερόμενος στους δύο κατηγορούμενους.

«Στενοχωρούμε που ακούω ότι αρνείται την απολογία του αυτήν τη στιγμή», είπε για τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους, ενώ για τον άλλο ανέφερε ότι το ίδιο ισχύει «για την άρνησή του να απολογηθεί. Αυτό δημιούργησε την αναγκαιότητα να ζητήσει η πολιτική αγωγή την αναπαράσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, θα απαντηθούν πολλά, όπως «η ώρα που πήγε σπίτι, ποιος τη χτύπησε, τι συζήτησαν, τι συνέβη, τι έλεγαν μεταξύ τους και πώς την πέταξαν». Επισήμανε επίσης ότι η ανακριτής θα καθορίσει την τύχη των δύο, «ή να αποφασίσει να τους αφήσει ελεύθερους, ή να τους κρατήσει προσωρινά, ή να τους βγάλει με όρους».

«Η αναπαράσταση θα γίνει αμέσως μετά την απάντηση όσων έχουν προκύψει στην προανάκριση. Ελήφθησαν οι καταθέσεις μαρτύρων και έχει αρχίσει εγκληματολογική έρευνα», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Για να προσθέσει ότι η εξέταση από τον ιατροδικαστή, θα δείξει επίσης τι ακριβώς συνέβη. «Ένα σώμα που έχει υποστεί σωματικές κακώσεις, "μιλάει". Έχουμε το αδίκημα του βιασμού. Η διαδικασία θα αποσαφηνίσει πώς έγινε ο βιασμός. Τα σημάδια δείχνουν εάν το θύμα αντιστάθηκε. Εάν το σώμα μεταφέρθηκε αναίσθητο στον χώρο που το εκτέλεσαν, εάν μεταφέρθηκε με τα χέρια, αυτό αποτυπώνεται σε άνθρωπο που δεν έχει εκπνεύσει».

Επιπλέον, ανέφερε ότι «ειδικοί επιστήμονες της Αστυνομίας θα δώσουν απαντήσεις μέσω του DNA και από το σώμα θα φανεί ποιοι το έχουν ακουμπήσει. Ακόμη και την ώρα της πάλης, θα αποδειχθεί ποια σημεία ήρθαν σε επαφή με το θύμα. Όταν δοθούν απαντήσεις σε αυτά, θα γίνει η αναπαράσταση. Και σαν πολιτική αγωγή, καλούμαστε να βοηθήσουμε να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

Λάρισα: Συγκλονιστική μαρτυρία ‑ «Με βίαζε σε ξενοδοχείο του Βόλου από τα 12 μου χρόνια»

Σήμερα

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί

Εθνική Ελλάδος: Η απάντηση Γιακουμάκη στις κατάρες

Σήμερα

«Μακάρι να βρουν το νόημα της ζωής»

ΑΑΔΕ: Έρχονται οι Ράμπο των ακινήτων στις 8 Απριλίου

Σήμερα

Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν οι δυο νέες δομές της ΑΑΔΕ που μπαίνουν σε λειτουργία

Δύο έξτρα ημέρες διακοπών σε όλα τα σχολεία ‑ Πότε θα κλείσουν για Πάσχα

Σήμερα

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι τις διακοπές του Πάσχα

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.