E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 6/12 ‑ 12/12

Mortal Engines - Ο Υποψήφιος - Ο Κόσμος σου Ανήκει - Κλέφτες Καταστημάτων - Προσευχήσου να Πεθάνεις - Kursk: Η Τελευταία Αποστολή - Ο Γκρίντς - Το Βλέμμα του Όρσον Γουέλς - Το Πάρκο του Τρόμου

Οι ταινίες της εβδομάδας 6/12 ‑ 12/12
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Mortal Engines

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Κρίστιαν Ρίβερς. Με τους Χιούγκο Γουίβινγκ, Χέρα Χίλμαρ, Ρόμπερτ Σίχαν, Τζιχάε, Ρόναν Ράφτερι, Λέιλα Τζόρτζ, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Στέφεν Λανγκ.

Επ. Φαντασίας 2018, ΗΠΑ - Νέα Ζηλανδία 128'

Αυτό που κάποτε ήταν η Ευρώπη έχει πλέον μετατραπεί σε ένα αχανές καταστραμμένο οικολογικά και τεχνολογικά τοπίο εξαιτίας του λεγόμενου «εξηντάλεπτου πολέμου» κατά τον οποίο πυρηνικά όπλα και βιολογικές βόμβες αφάνισαν ολόκληρες χώρες. Οι πόλεις πλέον κινούνται πάνω σε τροχούς και επιβιώνουν μόνο οι μεγαλύτερες, σε έναν δυστοπικό και αφιλόξενο κόσμο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Υποψήφιος / The Front Runner

του Τζέισον Ράιτμαν. Με τους Χιου Τζάκμαν, Βέρα Φαρμίγκα, Τζ. Κ. Σίμονς, Αλφρεντ Μολίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δραματική 2018, ΗΠΑ 113'

Η ταινία ακολουθεί την άνοδο και την πτώση του γερουσιαστή Gary Hart, που κατάφερε να κερδίσει την εύνοια των νεαρής ηλικίας ψηφοφόρων και θεωρούνταν εκείνος που προπορευόταν στη διεκδίκηση της προεδρίας των Δημοκρατικών πίσω στο 1988. Μέχρι που η καμπάνια του στιγματίστηκε από μια εξωσυζυγική σεξουαλική περιπέτεια με την Donna Rice. Εκεί είναι που τόσο η πολιτική, όσο και η κίτρινη δημοσιογραφία «ενώθηκαν» για πρώτη φορά, με τον Hart να βγαίνει τελικά εκτός κούρσας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κόσμος σου Ανήκει / The World is Yours

του Ρομέν Γαβράς. Με τους Καρίμ Λεκλού, Ιζαμπέλ Ατζανί, Βενσάν Κασέλ, Ουλαγιά Αμαμρά, Φρανσουά Νταμιέν, Φιλίπ Κατρίν.

Περιπέτεια 2018, Γαλλία 100'

Ο Φρανσουά έχει μεγαλώσει μαθαίνοντας ότι πρέπει να κοροϊδέψεις για να τα καταφέρεις ή τουλάχιστον έτσι προσπαθεί να του μάθει η απατεώνισσα μητέρα του. Εκείνος όμως θέλει να ακολουθήσει διαφορετικό εργασιακό δρόμο, μόνο που για να το πετύχει πρέπει να πραγματοποιήσει μια τελευταία διακίνηση ναρκωτικών, η οποία δεν θα εξελιχτεί με τον πιο αναμενόμενο τρόπο.

Κλέφτες Καταστημάτων / Shoplifters

του Χιροκάζου Κόρε - Έντα. Με τους Σακούρα Αντο, Λίλι Φράνκι, Μάγκου Ματσουόκα, Τζίο Καΐρι.

Δραματική 2018, Ιαπωνία 121'

Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο. Στην αρχή διστακτική να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους, η σύζυγος του Οσάμου συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες. Αν και η οικογένεια είναι φτωχή, ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους και τις μικροκλοπές, μοιάζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς που τους ενώνουν.

Προσευχήσου να Πεθάνεις / A Prayer Before Dawn

του Ζαν-Στεφάν Σοβέρ. Με τους Τζο Κόουλ.

Περιπέτεια 2017, Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ - Γαλλία - Κίνα 117'

Η ταινία αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία του Βρετανού Μπίλι Μουρ, ενός νεαρού μποξέρ που οδηγείται σε μια από τις πιο κακόφημες φυλακές της Ταϊλάνδης. Αρνούμενος να πεθάνει στη φυλακή, ο Μπίλι θα αρχίσει να εκπαιδεύεται στη φονική πολεμική τέχνη Μουάι Τάι, μια διαδικασία που θα τον κάνει να ανακαλύψει την έννοια της φιλίας, σε ένα απίστευτο ταξίδι προς τη λύτρωση.

Kursk: Η Τελευταία Αποστολή / Kursk

του Τόμας Βίντερμπεργκ. Με τους Ματίας Σχούναρτς, Λέα Σεϊντού, Κόλιν Φερθ, Πίτερ Σιμόνιτσεκ.

Περιπέτεια 2018, Γαλλία - Βέλγιο - Λουξεμβούργο 117'

Η ταινία εμπνέεται από την αξέχαστη αληθινή ιστορία του K-141 KURSK, ενός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου που βυθίστηκε στον πυθμένα της θάλασσας του Μπάρεντς, τον Αύγουστο του 2000. Επρόκειτο για μια απλή ναυτική άσκηση που όμως είχε τραγική κατάληξη, με τη ρωσική κυβέρνηση να αρνείται – για πέντε μέρες – τη βοήθεια από τις ξένες κυβερνήσεις, προτού τελικά συμφωνήσει να δεχθεί τη συνδρομή της βρετανικής και της νορβηγικής κυβέρνησης. 

Ο Γκρίντς / Grinch

των Σκοτ Μοσιέ και Γιάροου Τσένι. Με τις φωνές των Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρασίντα Τζόουνς, Κέναν Τόμσον, Κάμερον Σίλι, Αντζελα Λάνζμπουρι (Στα ελληνικά: Γιώργου Καπουτζίδη, Εφης Παπαθεοδώρου).

 Animation 2018, ΗΠΑ 86'

Το πανούργο ξωτικό του Δρα Σους, που ζει απομονωμένο στα χιονισμένα βουνά και ψάχνει χίλιους δυο τρόπους να κλέψει τα Χριστούγεννα από τους κατοίκους του διπλανού χωριού, ζωντανεύει ξανά στις οθόνες.

Το Βλέμμα του Όρσον Γουέλς / The Eyes of Orson Welles

του Μαρκ Κάζινς. 

Ντοκιμαντέρ 2018, Ην. Βασίλειο 115'

Όταν η κόρη του Όρσον Γουέλς αποφασίζει να φέρει για πρώτη φορά στο φως τα αρχεία του πατέρα της, ένας απο τους πιο ενδιαφέροντες σύγχρονους σκηνοθέτες δέχεται την πρόσκληση.

Το Πάρκο του Τρόμου / Hell Fest

του Γκρέγκορ Πλότκιν. Με τους  Μπεξ Τέιλορ - Κλάους, Τόνι Τοντ, Ρέιν Εντουαρντς.

Τρόμου 2018, ΗΠΑ 89'

Η Νάταλι είναι φοιτήτρια και επισκέπτεται την παιδική της φίλη Μπρουκ και την συγκάτοικο της Τέιλορ. Αν ήταν μια οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου τα κορίτσια θα περνούσαν τον χρόνο τους ανάμεσα σε συναυλίες και bar, είναι όμως Halloween , που σημαίνει ότι όπως όλοι θα πάνε στο «Πάρκο του Τρόμου», ένα περιοδεύον Luna Park με τρενάκια του Τρόμου, και ένα σωρό άλλες τρομακτικές δραστηριότητες. Κάθε χρόνο χιλιάδες κόσμος επισκέπτεται το πάρκο για να ζήσει καλά σκηνοθετημένες τρομακτικές εμπειρίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Όμως ανάμεσα στο ενθουσιώδες κοινό υπάρχει ένας επισκέπτης που έχει έρθει στο πάρκο για να διασκεδάσει αλλά για να κυνηγήσει. Ενώ ο κόσμος τον αντιμετωπίζει σαν μια ακόμα ατραξιόν του Πάρκου κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι στην πραγματικότητα έχουν μπροστά τους έναν εφιάλτη.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 45
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.