E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Tο νέο πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και λίγους μήνες

Tο νέο πανέμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 9/12/2018 | 17:45

Μια κοινή δηµόσια εµφάνισή τους σε επίσηµη θεατρική πρεµιέρα πριν από λίγες ηµέρες στάθηκε η αφορµή για να αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους, που κρατάει εδώ και λίγους µήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για την Ελένη Βαΐτσου και τον Στέλιο Νιάκαρη, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στην επίσηµη πρεµιέρα της παράστασης «∆ιπλή ταρίφα», στο θέατρο «Αθηνά». Το γεγονός ότι κατέφθασαν µαζί στο θέατρο, αλλά και τα βλέµµατα όλο νόηµα που αντάλλασσαν και τα οποία πρόδιδαν την ερωτική ατµόσφαιρα που έχει αναπτυχθεί ανάµεσά τους εδώ και λίγο καιρό, ήταν αρκετά για να αποκαλύψουν το γλυκό µυστικό τους!

Η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Μελίνα στην επιτυχηµένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Μπρούσκο», και ο Ελληνας Αδωνις, ο οποίος έχει καταγράψει στο προσωπικό του κοντέρ εκατοντάδες χιλιόµετρα σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων µόδιστρων όπως οι Versace, Cavalli και Dolce & Gabbana, ήρθαν κοντά όταν κλήθηκαν από τον γνωστό και επιτυχηµένο σκηνοθέτη Βασίλη Θωµόπουλο για να παίξουν στη σειρά του Open Beyond «Ελεύθερη σχέση», µε πρωταγωνιστές τον Μάριο Αθανασίου και τη ∆ήµητρα Ματσούκα.

Οι ατέλειωτες ώρες στα γυρίσµατα αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντά τους τους έφεραν ακόµα πιο κοντά και κάποια στιγµή συνειδητοποίησαν πως ταιριάζουν πολύ. Ελεύθερη εκείνη εδώ και καιρό, εργένης και εκείνος µετά το τέλος της σχέσης του µε τη φοιτήτρια του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών, Αθηνά Φραγκογιάννη, µε την οποία ήταν ζευγάρι περίπου δύο χρόνια, αποφάσισαν να ενδώσουν στην έλξη που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Πλέον, σύμφωνα με τη Realnews, είναι αχώριστοι και δείχνουν να περνούν πολύ καλά µαζί. Οσοι τους συναναστρέφονται µιλούν για ένα πολύ ευτυχισµένο και ταιριαστό ζευγάρι. Πάντως, ακόµα και µετά τα πολύωρα γυρίσµατα για τη σειρά «Ελεύθερη σχέση», που σκηνοθετεί ο Βασίλης Θωµόπουλος και µε την οποία εκείνη έκανε τη δυναµική τηλεοπτική επιστροφή της, οι δυο τους επιζητούν να περνούν τονελεύθερο χρόνο τους µαζί, κάτι που αποδεικνύει στους φίλους τους το πόσο πολύ ταιριάζουν. Συνήθως καταλήγουν σε γνωστό ιαπωνικό bar-restaurant στο Κολωνάκι, όπου ο Στέλιος Νιάκαρης εργάζεται στην υποδοχή και φυσικά έχει γίνει το στέκι της ηθοποιού, για να τον βλέπει περισσότερο και να περνούν µαζί τα βράδια τους.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η on‑off σχέση αυτού του ζευγαριού που απασχόλησε πολύ τα tabloids

Πριν λίγο

Ένα από τα πιο cute ζευγάρια του Hollywood που χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν συνεχώς!

Αυτή ήταν η τελευταία τους φωτογραφία ως ζευγάρι, αφού χώρισαν λίγο μετά

Πριν λίγο

Ο Christopher Lakkees και η Jessica Alba έχουν παρόλ`αυτά μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για τον άλλο

Ο διάσημος gamer «Ninja» αποκάλυψε πως έχει καρκίνο

Χτες

Έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitch

Κλειδαμπάρωσε το σπίτι η Μενεγάκη ‑ «Μου λέγανε τα παιδιά μου `μαμά τι γίνεται;`»

Χτες

Η αφρικανική σκόνη έχει ενοχλήσει ήδη πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένειά της και έχει αυτές τις μέρες της το σπίτι κλειδαμπαρωμένο

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»

Χτες

«Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου με ταξί, είχα πληρώσει 50 ευρώ», είπε η Μέγκι Ντρίο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Χτες

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.