ENTERTAINMENT

H Chrissy Teigen δείχνει το νέο της σώμα μετά από δυο εγκυμοσύνες

'Έτρωγα όσο ήθελα και δεν έχω θέμα με αυτό'

H Chrissy Teigen δείχνει το νέο της σώμα μετά από δυο εγκυμοσύνες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Chrissy Teigen δεν θα περιέγραφε το πρώτο της ραντεβού με τον John Legend ως κάτι καuτό, αλλά σίγουρα ήταν αποτελεσματικό! Αφού πέρασαν 12 ώρες παρέα, μάλιστα, αποφάσισε οτι ο διάσημος τραγουδοποιός της αρέσει και μάλιστα πολύ και τότε κοιμήθηκαν μαζί

Το supermodel και μητέρα άνοιξε την καρδιά της στο Elle UK για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον σύζυγό John Legend. Το ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα του βίντεο "Stereo" του Legend του 2007 και αφού άφησαν τον χρόνο να περάσει ξαναβρέθηκαν μετά από μερικούς μήνες. Στα 4 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. 

Έντεκα χρόνια μετά την πρώτη συνάντησή τους, το ζευγάρι μεγαλώνει την κόρη τους, Luna,που είναι δύο ετών, και τον γιο τους Miles! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Chrissy αποκάλυψε ότι της αρέσει να είναι έγκυος και έβαλε αρκετά κιλά στις εγκυμοσύνες της.

'Έτρωγα όσο ήθελα και δεν έχω θέμα με αυτό' παραδέχτηκε, τονίζοντας πως η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες υπάρχουν και θα πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε ή πως είναι κάτι κακό!

Το μοντέλο πλέον αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και λίγους μήνες μετά την γέννηση του μωρού της φωτογραφίζεται με εσώρουχα στο Elle UK! Δείτε την!

Φωτογραφίες: ELLE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 257 / position2: 736
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb