ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Aυτή την εβδομάδα τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους

Κάτι συμβαίνει εκεί ψηλά...

Aυτή την εβδομάδα τρία ζώδια θα περάσουν καλύτερα από όλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aγαπητά αστέρια του ουρανού! Μπορεί κάποια από εσάς να είστε πιο τυχεροί αυτές τις μέρες, αλλά όλα τα ζώδια θα επωφεληθουν από τα άστρα!

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε το μυαλό σας και να ρουφηξετε όλη τη γνώση και τη σοφία που αυτός ο κόσμος έχει να προσφέρει. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια άγρια ​​περιπέτεια και ποτέ να μην ξανακοιτάξετε πίσω σε παλιές ιστορίες. 

Αυτά για τους πολλούς... Πάμε στα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας.

Λέοντας

Την περασμένη εβδομάδα, ένα νέο φεγγάρι φώτισε το δημιουργικό πέμπτο οίκο σας και ξεκίνησε ηδη η διάθεση για διασκέδαση και ευχαρίστηση! Τώρα δε που τελείωσε και ο ανάδρομος, η ζωή σας είναι απαλλαγμένη από το άγχος και το στρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πείτε "ναι" στις παιχνιδιάρικες ευκαιρίες και αποδείξτε πως είστε εδώ για να διασκεδάσετε!

Σκορπιός 

Όταν θα μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, ο καθένας σταματά ό,τι κάνει για να σας κοιτάξει! Πιθανότατα έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο πρώτο οίκο σας και σας γεμίζει με δώρα αγάπης και αυτοπεποίθησης. Έτσι όλοι θέλουν να είναι γύρω σας!  

Τοξότης

Εξακολουθούν να μένουν λίγες εβδομάδες για να ζήσετε καλύτερες μέρες. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και σας κάνει λίγο τη ζωή δύσκολη αλλά τα αστέρια έχουν πάρει φόρα και δεν αφήνουν και πολλά να σας σταματήσουν! Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε πραγματικά όλα τα εκπληκτικά πράγματα που νιώθετε και σας συμβαίνουν! Προσπαθήστε να ανοίξετε το μυαλό σας, να δοκιμάσετε μια διαφορετική προοπτική και να ζήσετε στα άκρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Ζώδια Ημέρας Πριν 276 εβδομάδες
Τα ζώδια σήμερα: 10 Δεκεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
7 / position1: 516 / position2: 783
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb