THE ULTIMATE PARTY GIRL GUIDE SHOPPING

O απόλυτος οδηγός: Ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια για τις γιορτές από 20 ευρώ

Τέλειες ιδέες για τα απόλυτα party girls
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
O απόλυτος οδηγός: Ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια για τις γιορτές από 20 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πιο στιλάτες επιλογές για το ρεβεγιόν και όχι μόνο

Οι γιορτές είναι εδώ και εκτός από τα δώρα που σίγουρα θες να πάρεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ή το πού θα πας, και σε ποιο πάρτυ θα δώσεις το παρών, είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι και τι θα φορέσεις στο ρεβεγιόν αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Αν δεν έχεις επενδύσει ακόμα σε ένα κομψό φόρεμα τότε ήρθε η ώρα να το κάνεις, παρέα με παπούτσια, τσάντα και αξεσουάρ! 

Σετ παντελόνι - μπλούζα  ασημί και μπλε ρουά, MAnnequin

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη από γιορτές και ευκαιρίες για διασκέδαση. Το μόνιμο πρόβλημα "δεν έχω τι να βάλω" είναι σημαντικό για όλες τις γυναίκες, έτσι σου δίνουμε τις πιο ωραίες ιδέες που εγγυώνται ότι θα κλέψεις την παράσταση.

BE BOLD AND FABULOUS

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θέλεις να φορέσεις απλώς ένα μαύρο παντελόνι, τότε τόλμησε στο πάνω κομμάτι της εικόνας σου με ένα έντονο χρώμα στη μπλούζα ή με ένα metallic πουκάμισο ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια! 

Μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια 80's style! Κομψά, γλυπτά σχήματα και μοντέρνες, φυσικές φόρμες ήταν και παραμένουν η απόλυτη τάση! Από το πρωί σε casual σύνολα με τζιν, μέχρι τις πιο φανταχτερές βραδινές εμφανίσεις με επίσημο ένδυμα για τις γιορτές!

Λέμε ναι στα σκουλαρίκια 80s και 90s

Μην ξεχνάς! Το κλειδί για να μην δείχνει ''φτηνή'' η επιλογή σου είναι η ποιότητα και ο συνδυασμός με πιο πολυτελή υφάσματα και αξεσουάρ. Εμείς σου έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για styling, που θα σε οδηγήσουν στις γιορτές για κάθε τύπου εμφάνιση!

Ασημί φόρεμα με βολάν, Asos

 Αγόρασέ το εδώ

Το Little Black Dress, χωρίς πολύ σκέψη και με ένα δύο ωραία κοσμήματα,  κάνει ένα ντύσιμο φωτιά που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Όμως δεν χρειάζεται να σταθείς σε αυτό! Παίξε με τις υφές και τα χρώματα!

Μαύρο φόρεμα με ασημί λάμψεις, Vero Moda

Aγόρασέ το εδώ

Η απόκτηση ενός βελούδινου κομματιού αποτελεί επένδυση μιας και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Την δεκαετία του 70’ αποθεώθηκε και τις μετέπειτα δεκαετίες αναγεννήθηκε και αναγεννάται διαρκώς μιας και είναι τρομερά διαχρονικό. Mπορεί να θεωρείται ρούχο για βραδινές, κυρίως, εμφανίσεις αλλά δεν παύει να μεταμορφώνεται με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις κάτι με παγιέτα και στρας; Eίναι η κατάλληλη εποχή! 

Φόρεμα Asos

Αγόρασέ τις εδώ

Πούλιες και παγέτες για luxury βραδιές! Sense Shop

 Aγόρασέ το εδώ

Βελούδινο πράσινο φόρεμα, Asos

Αγόρασέ το εδώ

Το πάρτυ γίνεται σε σπίτι ή σε πιο χαλαρό μέρος; Αγόρασε ένα άνετο μίνι φόρεμα από μαλακό ύφασμα και παίξε στα σίγουρα με κάποια αξεσουάρ! Άλλωστε το παν είναι το στυλ και μπορείς να το πετύχεις με πολλούς τρόπους!

Για όσες θέλουν να είναι απλές, αλλά σeξι, μαύρο φόρεμα Sense Shop

Aγόρασέ το εδώ

Στην περίπτωση που δεν νιώθεις άνετα με ένα ανοιχτό φόρεμα μπορείς πάντα να το ταιριάξεις με ένα στενό λευκό πουκάμισο που δίνει μια πιο casual πινελιά στο ακριβό σου φόρεμα! 

Φόρεμα Alexander McQueen, Yoox

Αγόρασέ το εδώ

Δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις ψηλοτάκουνα αν η νύχτα θέλει χορό και περπάτημα από bar σε bar! Επένδυσε σε ένα όμορφο flat παπούτσι ή μια μπότα που θα σου δίνει άνεση και εντυπωσίασε χωρίς να φοράς τακούνια! Γίνεται!

Γόβα με μπαρέτα, New Look, Aσημί slingback γόβα Αsos, Block Heeled πέδιλο Asos

Μπορείς να συνδυάσεις ένα καλό φόρεμα με μπαλαρίνες ή λευκά μποτάκια, ή με μια καστόρινη μπότα πάνω από το γόνατο!

Μπαλαρίνες για κορίτσια που ξενυχτούν και γυρνούν στο σπίτι το πρωί, Asos

 Αγόρασέ τις εδώ

Αν δεν θέλεις να φορέσεις κλασικές γόβες υπάρχουν πάντα και άλλες επιλογές που θα δείξουν μάλιστα πως το προσπάθησες λίγο παραπάνω! Εναλλακτικές πανέμορφες εκδοχές σε πέδιλα και ψηλοτάκουνα που πραγματικά ξεχωρίζουν!

Καστόρινο πέδιλο, Asos

Aγόρασέ το εδώ

Ανοιχτή γόβα, Asos

Aγόρασέ την εδώ

Τόνισε την εικόνα σου με μια ιδιαίτερη τσάντα σε ξεχωριστό σχήμα ή χρώμα! Κάνει ακόμη και ένα μαύρο φόρεμα να λάμπει!

Μπλε Τσάντα Lunas, Οnly

Aγόρασέ την εδώ

Τσάντα καρδιά, Sense Shop

Aγόρασέ την εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
16 / position1: 75 / position2: 1704
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb