E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόβλεψη του καιρού μέχρι την Κυριακή

Διαβάστε αναλυτικά

Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόβλεψη του καιρού μέχρι την Κυριακή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 11/12/2018 | 20:16

Με αρκετή ηλιοφάνεια αναμένεται να ξεκινήσει η Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Ωστόσο το κρύο θα παραμείνει τσουχτερό με ομίχλες και πάχνη στα ηπειρωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βροχές θα σημειωθούν κατά τόπους από το απόγευμα και μετά.

Την Τετάρτη (12/12) λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα που βαθμιαία θα σταματήσουν. Νέα αύξηση των νεφώσεων το βράδυ από τα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ορεινά της Θράκης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το απόγευμα και από τα δυτικά νότιοι, νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Την Πέμπτη (13/12) μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικά και πιθανώς κατά τόπους θα είναι έντονα στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 5 με 6, στα πελάγη 7 και πιθανώς πρόσκαιρα 8 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε άνοδο στα νότια. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την Παρασκευή (14/12) στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και από το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα δυτικά 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Το Σάββατο (15/12) στα δυτικά και τα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά και νοτιά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα, από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (16/12) νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα νότια ανατολικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Σήμερα

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

«Χλώμιασαν» όλοι οι Έλληνες: Χωρίς τράπεζες για 4 ημέρες, «συναγερμός» από την έκτακτη ανακοίνωση

Σήμερα

Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.