E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων

Ανατροπές και στοιχεία κλειδιά

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/12/2018 | 10:22

Μια πρώτη ένδειξη για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου 2018 στο εξοχικό των Πεύκων, όπου φέρεται να βιάστηκε η Ελένη Τοπαλούδη, έδωσαν στην Ανακρίτρια Ρόδου, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που διενήργησαν επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σε πειστήρια που συνέλεξαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη Τοπαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια παραλίας στη Ρόδο και οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία, δίνουν μάχη για να αποφύγουν τα ισόβια. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και πολλά κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συμπληρώνονται. Κάποια άλλα όμως παραμένουν κενά, την ώρα που τα αναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν τους αξιωματικούς που χειρίζονται τις έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στη σιδερώστρα, στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα την άτυχη φοιτήτρια.

Πιθανολογείται και αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά προφανώς και με την λήψη συμπληρωματικών απολογιών από τους κατηγορούμενους, ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο. Το σίδερο, που βρέθηκε στο μεταξύ σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς στο θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας» απέναντι από το φυλάκιο Γκίνας, όπου πέταξαν την 21χρονη, πρώτον είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται σφόδρα ότι λόγω της πολυήμερης παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA και αποτυπωμάτων τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση επί του παρόντος μόνο, πιθανολογείται ότι η εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στο εξοχικό από τον 21χρονο Ροδίτη, ταιριάζει περισσότερο στο πρώτο εργαστηριακό εύρημα. Για την ώρα οι Αρχές δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα. Το ό,τι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου δεν σημαίνει αυτόματα πως εκείνος είναι ο δράστης της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι στους Πεύκους, ήπιε ένα ποτό με την 21χρονη, ενώ ο 19χρονος δεν ήπιε και ακολούθως άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Ισχυρίστηκε ότι είχαν επαφή και ότι η 21χρονη προσέβαλε μετά την πράξη τον 19χρονο. Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι γέλασε και τότε ο 19χρονος έπαθε υστερία, την έβρισε και ακολούθως την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ενώ η 21χρονη ήταν στο έδαφος την έπιασε ο 19χρονος από τον λαιμό, έπιασε το ηλεκτρικό σίδερο και την κτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Τι έδειξαν οι εργαστηριακές αναλύσεις
Τονίζεται ακόμη ότι ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια και ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντοπίστηκε εξάλλου και γενετικό υλικό των δύο ανδρών όπως και της κοπέλας τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει από το σπίτι της στους Πεύκους και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Βίντεο με την φρεγάτα «Ύδρα» να περιπολεί στα στενά Μπαμπ ελ Μαντέμπ της Ερυθράς Θάλασσας

Χτες

Το ελληνικό πολεμικό πλοίο παρέχει προστασία σε εμπορικά πλοία

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Πάτρα: Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν οι χιλιάδες επισκέπτες του καρναβαλιού – Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ

Χτες

Τα λεωφορεία αναχωρούν ανά δεκάλεπτο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

«Στην Ελλάδα των Τεμπών»: Το συγκλονιστικό τραγούδι για τα 57 θύματα της τραγωδίας

Χτες

Το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί σύμπραξη δέκα καλλιτεχνών

Στο Αυτόφωρο οι 49 συλληφθέντες στο ΑΠΘ – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν

Χτες

Σε εξέλιξη ξεχωριστή έρευνα για τα «πολεμοφόδια» που βρέθηκαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι: 300.000 προφυλακτικά θα διατεθούν στο Ολυμπιακό Χωριό

Χτες

Περίπου δύο την ημέρα για κάθε έναν και κάθε μία από τους 9.000 αθλητές και αθλήτριες που θα φιλοξενηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα – Από… χαρτόνι τα κρεβάτια

par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.