E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τουρίστας που επισκέφτηκε το «Νησί των Οpγίων» βγάζει στη φόρα τα καuτά μυστικά του!

Περιγραφικότατος...

Τουρίστας που επισκέφτηκε το «Νησί των Οpγίων» βγάζει στη φόρα τα καuτά μυστικά του!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/12/2018 | 09:37

Οι διακοπές στο «νησί των οpγίων» περιβάλλονται από μυστήριο. Οι διοργανωτές αφήνουν κάθε χρόνο να διαρρεύσουν μερικές «γαργαλιστικές» λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνει ακριβώς αυτή η ηδονιστική «εξτραβαγκάνζα». Ωστόσο κανείς από τους συμμετέχοντες (πολλοί από τους οποίους είναι ευκατάστατοι και παντρεμένοι) δεν είχε βγει ποτέ δημόσια για να περιγράψει τι έζησε αυτές τις τέσσερις συναρπαστικές ημέρες. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για πρώτη φορά, ένα ημερολόγιο τουρίστα που επισκέφθηκε πρόσφατα το νησί βλέπει το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει τα καuτά μυστικά του «νησιού των οργίων».

Ο «Ράιαν από τη Νέα Υόρκη» είναι ένας παντρεμένος οδοντίατρος που φρόντισε να καταγράψει - με όση λεπτομέρεια επέτρεπε το όχι και τόσο νηφάλιο μυαλό του - τα όσα του συνέβησαν στο νησί Μαργαρίτα της Βενεζουέλας, τη «μυστική τοποθεσία» που είχαν επιλέξει οι διοργανωτές για τη φετινή χρονιά.

Διαβάστε παρακάτω τις καταχωρήσεις από τις τρεις πρώτες μέρες του ημερολογίου, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο εχθές το βράδυ, μία μέρα προτού ο Ράιν επιστρέψει στη συζυγική εστία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτη Ημέρα

Ξεκινώντας την πρώτη καταγραφή του από το πολυτελές ιδιωτικό γιοτ που τους μετέφερε στο νησί, πάνω στο οποίο γνώρισαν τις κοπέλες που θα τους συντρόφευαν, ο Ράιαν περιγράφει το άγχος και τη νευρικότητα που έδειχναν οι συνταξιδιώτες του. «Όταν βρεθηκαν μπροστά στις καλλονές κυριολεκτικά έτρεμαν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδοντίατρος.

Ο ίδιος, ως έμπειρος (αφού είχε απολαύσει το ίδιο πακέτο διακοπών την περασμένη χρονιά) πήγε αμέσως και επέλεξε τις δύο πιο όμορφες κοπέλες, που θα ήταν στη διάθεσή του για σεξ από την αρχή ως το τέλος των διακοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από ένα σύντομο πάρτι καλωσορίσματος με άφθονο αλκοόλ στο κατάστρωμα, ο Ράιαν οδήγησε τις δύο κοπέλες στην κρεβατοκάμαρά του στο εσωτερικό του σκάφους. Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε και μόνοι σας.

Γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, η «εύθυμη παρέα» έφτασε στο νησί και τους δόθηκαν τα κλειδιά του ξενοδοχείου. Ακολούθησε μία ακόμη συνεύρεση με τον Ράιαν και τις φίλες του, προτού πάρουν έναν υπνάκο και ξυπνήσουν γύρω στις 6.00 για να ετοιμαστούν για το δείπνο.

Η βραδιά επιφύλασσε για την ομάδα των τουριστών ένα φανταστικό γεύμα με μπριζόλες και κοτόπουλο, και στη συνέχεια ξέφρενη διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κλαμπ, όπου ήταν στη διάθεσή τους όποιο ναρκωτικό επιθυμούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερη Μέρα

Παρά το ξενύχτι και τις νυχτερινές κραιπάλες, ο Ράιαν ξύπνησε με τις φίλες του νωρίς, γύρω στις 9.00 και άρχισε να σνιφάρει κοκαΐνη μαζί τους (!)

Λίγο πριν το μεσημέρι, περίπου τα μισά κορίτσια στο σκάφος (γύρω στα 50) άρχισαν να δίνουν ένα live λεσβιακό σόου που «άναψε τα αίματα» των θεατών. Έπειτα τα κορίτσια προσκάλεσαν τους άνδρες να τους κάνουν παρέα. Στην αρχή οι τουρίστες ήταν διστακτικοί, όταν όμως ένας από αυτούς, ο «Σάμιουελ» (που ήταν ο πιο "μάτσο" της ομάδας) έκανε την αρχή, σύντομα τον ακολούθησαν. Το αποτέλεσμα ήταν ένα τεράστιο όργιο στον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου. Ο Ράιαν όμως δεν θυμάται και πολλές λεπτομέρειες, αφού όπως σημείωσε μετά το όργιο, τα ναρκωτικά του προκάλεσαν «μπλακ άουτ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε τόπλες μαθήματα σάλσα και ένα πρωτότυπο παιχνίδι γκολφ. Οι τουρίστες έπαιξαν για αρκετή ώρα υπό τις επευφημίες των σeξι κοριτσιών. Το έπαθλο έδινε τη δυνατότητα στον νικητή να έχει στη διάθεσή του επί 15 λεπτά και τις 100 γυναίκες του νησιού, για να κάνει όποια σεξουαλική πράξη επιθυμεί μαζί τους.

Ο Ράιαν, ο οποίος έχασε προς μεγάλη του απογοήτευση το παιχνίδι, πήγε στο δωμάτιό του μαζί με τον Σάμιουελ, και τις τέσσερις γυναίκες που τους αναλογούσαν, για ένα δικό τους «μίνι όpγιο». Η νυχτερινή διασκέδαση περιλάμβανε πάλι ξέφρενο χωρό και ερωτικές περιπτύξεις στο κλαμπ, τολμηρά σόου από τις κοπέλες και γνωριμία με ζευγάρια swingers.

Τρίτη Μέρα

Καθώς οι μέρες περνούν, οι αντοχές είναι λογικό να μειώνονται. Την τρίτη μέρα, ο Ράιαν ξύπνησε με τις φιλενάδες του γύρω στις 12.30 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, οι τουρίστες έπαιξαν στριπ τένις σε ζευγάρια. Κάθε φορά που έχανε πόντο μία ομάδα, έβγαζε και ένα από τα ρούχα της.

Όπως φαίνεται, στο πελώριο ξενοδοχείο όπου διέμενε η παρέα των 50 ανδρών, δεν υπήρχε μόνο γήπεδο του γκολφ, αλλά και πολλά γήπεδα του τένις και άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με τον Ράιαν, το highlight της ημέρας ήταν η βόλτα με τα τζετ σκι μαζί με τις ολόγυμνες καλλονές. Κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, οι τουρίστες απόλαυσαν ένα λουκούλειο γεύμα και στη συνέχεια «χάρηκαν» πάλι όλοι μαζί την συντροφιά των κοριτσιών.

Στην τελευταία καταχώρησή του ο Ράιαν αναφέρει λακωνικά ότι «τα πράγματα έχουν αγριέψει» και ότι «δεν μπορεί καν να φανταστεί τι θα ακολουθήσει».

Ελπίζουμε ο φίλος μας να καταφέρει σήμερα να γυρίσει σώος και αβλαβής σπίτι στην μάλλον ανυποψίαστη γυναίκα του.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν η Jennifer Lawrence έγινε η «πέτρα του σκανδάλου» για διάσημο ζευγάρι

Πριν 4 ώρες

Θεωρήθηκε το τρίτο πρόσωπο, ήταν όμως;

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Πριν 4 ώρες

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Χριστίνα Κολέτσα: Απολαμβάνει την Καθαρά Δευτέρα στη θάλασσα

Χτες

Δείτε τις φωτογραφίες με μπικίνι που ανέβασε

Αρκάς: Η ξεκαρδιστική καλημέρα με τη Δευτέρα να πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά

Χτες

Ο Αρκάς «έπαιξε» ξανά με την αγαπημένη του μέρα, τη Δευτέρα, που όμως σήμερα πλένεται στην μπανιέρα για να είναι... Καθαρά.

41 χρόνια πριν: Αννα Βίσση‑ Νίκος Καρβέλας στον γάμο τους με total white look

Χτες

Το συντηρητικό νυφικό, τα πασουμάκια της νύφης και τα διαφορετικά μαλλιά του γαμπρού

Κεφαλονιά: Έκαναν άρμα τον Φαραντούρη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξουριώτικο καρναβάλι

Χτες

Κεφαλονιά: Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι διακρίνεται για τη σάτιρα του

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ‑ «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή»

Χτες

Παρακολούθησαν και τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα

par: 24
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.