E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στη δημοσιότητα sms που δείχνουν πώς η 27χρονη δασκάλα αποπλάνησε τον 13χρονο

Νέα έγγραφα που δημοσιεύει ο τοπικός σταθμός

Στη δημοσιότητα sms που δείχνουν πώς η 27χρονη δασκάλα αποπλάνησε τον 13χρονο

Δημοσίευση 18/12/2018 | 12:37

Μία πρώην καθηγήτρια γυμνασίου στην Αριζόνα, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σeξ με 13χρονο μαθητή, τον αποπλάνησε στέλνοντάς του γραπτά μηνύματα τις μέρες που είχε ρεπό από το σχολείο, αποκαλύπτουν εκθέσεις της αστυνομίας που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Τα έγγραφα που δημοσιεύει ο τοπικός σταθμός KPNX δείχνουν ότι η 27χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα, που δίδασκε την έκτη τάξη στην Ακαδημία Las Brisas, έκανε την πρώτη προσέγγιση του φερόμενου ως θύματός της μετά από ένα μάθημα χειροτεχνίας, δίνοντάς στον ίδιο και σε άλλους συμμαθητές του το τηλέφωνό της.

Η δικαιολογία που πρόβαλε ήταν ότι θα είχε ρεπό μερικές μέρες, και έτσι ζήτησε από τους έφηβους να της στέλνουν μηνύματα επειδή «θα ένιωθε μόνη και θα βαριόταν».

Σύμφωνα με τα έγγραφα της αστυνομίας, το φερόμενο θύμα περιέγραψε στους ερευνητές πώς η ανταλλαγή μηνυμάτων σύντομα οδήγησε σε φλερτ, χωρίς να προσδιορίζει όμως πώς κλιμακώθηκε η κατάσταση. Η Ζαμόρα, που είναι παντρεμένη, άρχισε να «σφυροκοπά» το αγόρι με μηνύματα όπως «OMG, σ 'αγαπώ», και ο νεαρός, όπως κατέθεσε, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό απαντώντας της σε ανάλογο ύφος.

«Τι γλυκούλης που είσαι μωρό μου. Μακάρι να μπορούσες να μείνεις μαζί μου μετά το σχόλασμα», γράφει η Ζαμόρα σε ένα άλλο μήνυμα, για να λάβει την εξής απάντηση: «Και εγώ. Μακάρι να μπορούσαμε να βρισκόμαστε όποτε θέλουμε».

Ο έφηβος παραδέχτηκε στην Αστυνομία ότι ο ίδιος και η Ζαμόρα έκαναν τουλάχιστον τέσσερις φορές σεξ από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Οι επαφές αυτές περιλάμβαναν στοματικό σεξ μέσα στην σχολική τάξη, μετά από έναν διαγωνισμό ταλέντου, και κάποιες συνευρέσεις στο αμάξι της. Το ζευγάρι αντάλλαζε επίσης γυμνές φωτογραφίες με μηνύματα, όπως είπε ο νεαρός στους ανακριτές.

Η Ζαμόρα τηλεφωνούσε συχνά στον έφηβο στη μέση της νύχτας, και του ζητούσε να βγει από το σπίτι και να τη συναντήσει στο αυτοκίνητό της.

Οι γονείς του αγοριού κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ανακάλυψαν την ερωτική σχέση της αδίστακτης γυναίκας με τον γιο τους μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία τους ενημέρωσε για τα ανάρμοστα μηνύματα που του έστελνε η 27χρονη. Η εφαρμογή - που όπως φαίνεται εντοπίζει ορισμένες λέξεις-κλειδιά - ανησύχησε τους γονείς του μικρού αγοριού, που έσπευσαν να ψάξουν το κινητό του για να δουν ποιος του είχε γράψει αυτές τις «ακατάλληλες εκφράσεις» σε SMS. Με μεγάλη έκπληξη και αποτροπιασμό ανακάλυψαν ότι στο κινητό του αγοριού υπήρχαν πολλά μηνύματα απο την Ζαμόρα, τα οποία υποδήλωναν ότι οι δύο τους είχαν έρθει σε ερωτική επαφή εντός και εκτός του σχολικού χώρου.

Μετά από πίεση, ο γιος τους αναγκάστηκε να ομολογήσει τα πάντα.

Εκτός από τη δίωξη κατά της 27χρονης δασκάλας, στο σκαμνί του δικαστηρίου αναμένεται να καθίσει και ο διευθυντής του σχολείου, αφού οι γονείς του αγοριού πιστεύουν ότι η κακοποίηση του αγοριού θα μπορούσε να έχει αποφεχθεί. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι της αποκάλυψης της σχέσης είχαν προηγηθεί καταγγελίες απο τρεις τουλάχιστον μαθήτριες στη διεύθυνση, σχετικά με «ανάρμοστες επαφές» της 27χρονης με μαθητές.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και μια καταγεγραμμένη τηλεφωνική κλήση μεταξύ της Ζαμόρα και των γονιών του παιδιού, κατά την οποία η δασκάλα ζητούσε συγγνώμη και υποσχόταν ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της στο σχολείο. Παρά τις πιέσεις των γονιών, δεν τους έδωσε ποτέ μια ικανοποιητική απάντηση σχετικά με το γιατί προσέγγισε ερωτικά τον γιο τους.

«Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ. Ήρθαμε πολύ κοντά κι ούτε εμείς καταλάβαμε πώς προχώρησε το θέμα», ακούγεται να λέει η δασκάλα. Στο ηχητικό η Ζαμόρα αποφεύγει φυσικά να πει πόσο είχε προχωρήσει η ερωτική σχέση, προφανώς επειδή φοβόταν ότι η κλήση καταγραφόταν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πυρηνικό ριφιφί» στο ΑΠΘ: Μπήκαν με αλυσοπρίονο σε χώρο με πυρηνικό αντιδραστήρα

Πριν 9 ώρες

Αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Πένθος στο Λασίθι – Απαρηγόρητη η οικογένεια του 33χρονου Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που έσκασε πάνω του

Χτες

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

Έρχεται μίνι κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

Χτες

Αναλυτικά η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη

Εύβοια: 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας

Χτες

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παραμένει για νοσηλεία

«Στην Ελλάδα των Τεμπών»: Το συγκλονιστικό τραγούδι για τα 57 θύματα της τραγωδίας

Χτες

Το τραγούδι για το δυστύχημα στα Τέμπη αποτελεί σύμπραξη δέκα καλλιτεχνών

Σάλος στη Γερμανία από τις δηλώσεις της υπουργού Παιδείας: Οι μαθητές να προετοιμάζονται και για πόλεμο

Χτες

Οι ασκήσεις για καταστροφές είναι κομμάτι της καθημερινής ζωής, υποστηρίζει η Μπετίνα Σταρκ-Βάτσινγκερ που υποστηρίζει ότι οι νέοι πρέπει να έχουν επίγνωση των απειλών

Πώς γίνεται το πέταγμα του χαρταετού ‑ Αναλυτικές οδηγίες

Χτες

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.