E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ζωδιακές προβλέψεις 2019

Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά

Ζωδιακές προβλέψεις 2019
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα άστρα για τη νέα χρονιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ: Τα ερωτικά σας θα καλυτερεύσουν με τη νέα χρονιά ενώ θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές φιλοδοξίες σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. Φέτος φροντίστε εντατικά την υγεία σας και την φυσική σας κατάσταση! 

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άστρα θα σας δώσουν μια τρομερή αίσθηση αισιοδοξίας ενώ θα σας κάνουν επικοινωνιακούς όσο ποτέ! Κρατήστε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους γιατί πολλές από τις γνωριμίες σας θα είναι πολύ χρήσιμες φέτος. Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει κατά πολύ η γνώμη τους και καλά κάνετε γιατί φέτος οι επαφές θα σας αλλάξουν τη ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σημαντικό για τη νέα χρονιά είναι να φροντίσετε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε με την πρώτη απογοήτευση. Τη χρονιά που πέρασε βιώσατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες αλλά ο τροχός γυρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα ανοίγει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως διαμορφώνονται και μην πιέζεστε να κάνετε πράγματα που είναι ενάντια στην ιδιοσυγκρασία σας.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούργιων συναισθηματικών και κοινωνικών αλλαγών, οι οποίες θα διαμορφώσουν τη ζωή σας. Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες επαφές! Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όμως, όταν σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Δώστε ακόμα μία ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δείξουν έμπρακτα τις διαθέσεις τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΖΥΓΟΣ: Κάντε οικονομία δυνάμεων, μια και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους.  Μεταξύ λογικής και καρδιάς επιβάλλεται για δικό σας καλό να κρατήσετε τις ισορροπίες για να μην πληγωθείτε. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι αλλαγές που ονειρευτήκατε στα εργασιακά θέματα και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχουν χτιστεί οι νέες βάσεις. Η ενέργεια και η όρεξή σας θα προωθήσουν τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση φέτος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργασίες σας εξελίσσονται και θα μπορέσετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας. Οι σωστές επαφές θα επισπεύσουν τις εξελίξεις και την πρόοδό σας, και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες. Οι καταστάσεις σας έκαναν να μάθετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και ξεφύγατε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο, ούτε χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Αν προσπαθήσετε να είστε ψύχραιμοι, θα είστε και ετοιμόλογοι. Μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα στη δουλειά και πιθανόν να σας ωθήσει σε νέες ευκαιρίες!

ΙΧΘΥΕΣ: Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τους αγαπημενους σας. Έχετε πολλές φορές την αισθηση πως αν και μιλάτε για το ίδιο πράγμα, ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε φέτος!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μνημείο στην Αθήνα που όλοι ξεχνούν να επισκεφτούν

Πριν 11 ώρες

Κι όμως, περνάμε καθημερινά από εκεί!

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Πριν 11 ώρες

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Πριν 11 ώρες

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Χτες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στα δόντια

Προχτές

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε;

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Προχτές

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Πριν 3 μέρες

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.