E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 3/1 ‑ 9/1

Το Πράσινο Βιβλίο - Το Βαποράκι - Destroyer - Η Άγρια Αχλαδιά - Escape Room - Μια Δεύτερη Ευκαιρία - Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγαντιαίου Αχλαδιού - Γουίλι

Οι ταινίες της εβδομάδας 3/1 ‑ 9/1
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Πράσινο Βιβλίο / Green Book

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Πίτερ Φαρέλι. Με τους Βίγκο Μόρτενσεν, Μαχερσάλα Αλι, Λίντα Καρντελίνι.

Δραματική Κομεντί 2018, ΗΠΑ 130'

1960. O Tony Lip, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Bronx, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Dr. Don Shirley, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Manhattan στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Βαποράκι / The Mule

του Κλιντ Ίστγουντ. Με τους  Κλιντ Ιστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Πένια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 116'

Ο Ερλ Στόουν, ένας άντρας της δεκαετίας του '80, ο οποίος ζει μόνος και έρχεται αντιμέτωπος με την χρεοκοπία της επιχείρησής του όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Χωρίς να το γνωρίζει, υπογράφει για να γίνει μεταφορέας σ’ ένα μεξικάνικο καρτέλ ναρκωτικών. Και τα καταφέρνει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί ωστόσο να τον εντοπίσει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών (DEA) Κόλιν Μπέιτς (Μπράντλεϊ Κούπερ). Έτσι, ακόμα και όταν τα οικονομικά του προβλήματα γίνονται παρελθόν, τα προηγούμενα λάθη του αρχίζουν να τον βαραίνουν σε τέτοιο βαθμό που είναι αβέβαιο αν θα έχει το χρόνο να τα διορθώσει πριν βρεθεί ενώπιον της επιβολής του νόμου ή των αρχηγών του καρτέλ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Destroyer

της Καρίν Κουσάμα. Με τους Νικόλ Κίντμαν, Σεμπάστιαν Σταν, Τατιάνα Μασλάνι.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 123'

Πριν από 16 χρόνια, η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες Έριν Μπελ πήγε σε μυστική αποστολή στην Καλιφόρνια με σκοπό να εισχωρήσει σε μια συμμορία με αρχηγό τον τρομακτικό Σίλας. Όταν μια από τις βίαιες ληστείες τους αποτυγχάνει, η κάλυψη της Έριν χάνεται και ο Σίλας διαφεύγει. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Σίλας επιστρέφει πιο δυνατός και πιο επικίνδυνος από ποτέ, έχοντας καταστρώσει το σχέδιο της μεγαλύτερης τραπεζικής ληστείας στην ιστορία των ληστειών. Αυτή τη φορά όμως η Έριν θα τον σταματήσει.

Η Άγρια Αχλαδιά / The Wild Pear Tree

του Νουρί Μπιλγκέ Τζεϊλάν. Με τους Ντογκού Ντεμιρκόλ, Μουράτ Σεμσίρ, Χαζάρ Εργκουκλού.

Δραματική 2018, Τουρκία - Σκόπια - Γαλλία - Γερμανία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία,Σουηδία 188'

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα για τη «Χειμερία Νάρκη» Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν υπογράφει άλλο ένα συναρπαστικό σε ιδέες υπαρξιακό δοκίμιο πάνω στις σχέσεις ζωής και τέχνης αλλά και στην αλλαγή ηθών και αξιών στη σύγχρονη τουρκική κοινωνία, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό άντρα που έχει μόλις τελειώσει τις σπουδές του κι επιστρέφει στην πόλη του φιλοδοξώντας να εκδώσει το πρώτο του βιβλίο.

Escape Room

του Άνταμ Ρόμπιτελ. Με τους Τέιλορ Ράσελ, Λόγκαν Μίλερ, Ντέμπορα Αν.

Θρίλερ 2017, ΗΠΑ 100'

Το Escape Room είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, όπου βρίσκει έξι άγνωστους μεταξύ τους παίκτες σε ένα παιχνίδι, που θα τους βγάλει εκτός ελέγχου και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν την αντίληψή τους για να βρουν την έξοδο ή να πεθάνουν.

Μια Δεύτερη Ευκαιρία / Second Act

του Πίτερ Σίγκαλ. Με τους Τζένιφερ Λόπεζ, Λία Ρέμινι, Βανέσα Χάντζενς, Τριτ Γουίλιαμς, Μίλο Βεντιμίλια.

Κομεντί 2018, ΗΠΑ 106'

Η 40χρονη Μάγια (Τζένιφερ Λόπεζ) είναι μια ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικής πώλησης που παλεύει με τα απωθημένα και τα ανεκπλήρωτα όνειρά της. Μέχρι που αποκτά την ευκαιρία να αλλάξει τρόπο ζωής και να αποδείξει στους γιάπηδες της Madison Avenue ότι το «σχολείο της ζωής» έχει την ίδια αξία με τα ακριβά κολλέγια και πως ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγαντιαίου Αχλαδιού / The Incredible Story of the Giant Pear

των Φίλιπ Αϊνστάιν Λίπσκι, Γιόργkεν Λέρνταμ, Αμαλί Νέζμπι Φικ. Με τις φωνές των Στεφανία Φιλιάδη, Παναγιώτη Αποστολόπουλου, Ιφιγένεια Στάικου, Κωνσταντίνου Κακανά, Ποίμη Πέτρου, Γιάννη Υφαντή, Βασίλη Μήλιου.

Animation 2017, Δανία 80'

Παραμυθένιο animation από τη Δανία με πρωταγωνιστές τον ελέφαντα Σεμπαστιάν και η κολλητή του φίλη, τη γάτα Μίτσο, οι οποίοι, με βοηθό τους ένα γιγάντιο αχλάδι που μετατρέπεται σε πλοίο, σαλπάρουν προς αναζήτηση του χαμένου δημάρχου του νησιού τους.

Γουίλι / Wheely

του Γιουσρί Αμπντούλ Χαλίμ. 

Animation 2018, Μαλαισία - Μαλδίβες - Μπρουνέι - Ντζιμπουτί 90'

O Γουίλι είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλα σχέδια. Εργάζεται ως ταξί, αλλά ονειρεύεται να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων. Ήταν άλλωστε πρωταθλητής της τοπικής σκηνής και υπήρξε θρύλος. Όμως μετά από αυτό, τι του έχει απομείνει; Μία πρωινή δουλειά και ένα αφεντικό που δεν μπορεί να εγκαταλείψει. Μέχρι που ερωτεύεται ένα σπορ αυτοκίνητο και η ζωή του ανατρέπεται.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 40
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.