ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα βρουν τον μεγάλο έρωτα μέσα στο 2019!

Μήπως ο αστερισμός σου είναι κάποιος από τους παρακάτω;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα βρουν τον μεγάλο έρωτα μέσα στο 2019!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι αυτή η χρονιά, θα είναι καθοριστική για κάποια ζώδια, καθώς όπως όλα δείχνουν αυτά θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους φέτος!

Και ποιος μπορεί να πει όχι σε μια παθιασμένη σχέση και μια μεγάλη αγάπη; Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα τρία ζώδια που θα βρουν τον μεγάλο έρωτα το 2019 και δες μήπως ανήκεις σε κάποιο από αυτά!

Tαύρος

Είναι γνωστό ότι αυτό το ζώδιο είναι της σχέσης. Δεν θα το βρεις σχεδόν ποτέ μόνο του, όμως οι περισσότερες από αυτές τις σχέσεις του είναι βαρετές, επιφανειακές και χωρίς πάθος. Και τι νόημα έχει μια μίζερη σχέση που μπορεί να κρατά κάποιος από συνήθεια ή ανασφάλεια; Αγαπητέ Ταύρε όλα αυτά για εσένα θα γίνουν παρελθόν φέτος, καθώς θα έρθει στη ζωή σου ένας έρωτας αληθινός που δεν θα μοιάζει με κανέναν άλλον. Άνοιξε τα μάτια σου λοιπόν και ετοιμάσου!

Παρθένος

Τέλος στην απορρίψη για εσένα Παρθένε, γιατί επιτέλους θα αγαπηθείς παράφορα, αλλά το ίδιο δυνατά θα αγαπήσεις και εσύ φέτος. Ξέχασε τα σενάρια όπου εσύ τρέχεις πίσω από το αντικείμενο του πόθου σου διεκδικώντας το και εισπράτοντας πάντα την άρνηση του. Τώρα θα έρθει στη ζωή ένα άτομο που θα σε παρακαλάει γονατιστό και θα σε θέλει πραγματικά. Και θα είστε μαζί! Πρόσεξε μόνο μη μείνεις κολλημένος στο παρελθόν και χάσεις την ευτυχία σου.

Τοξότης

Είσαι ελεύθερος τύπος και δεν μπορείς τις δεσμευσείς, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Όσο για τη μοναξιά, σε αντίθεση με άλλους εσένα δεν σε τρομάζει καθόλου, ίσα ίσα την απολαμβάνεις. Το 2019 όμως θα σου φέρει έναν σύντροφο που δεν θα χορταίνεις να βλέπεις και να μοιράζεσαι τον χρόνο σου μαζί του. Θα ερωτευτείς σφόδρα και θα σε ερωτευτούν εξίσου δυνατά. Την φετινή χρονιά θα γνωρίσεις τον πραγματικό έρωτα, που ούτε θα βαρεθείς, ούτε θα παρατήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 169 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb