BED TALK

5 πράγματα που σου μπορεί να σου συμβούν την ώρα που έχεις οpγασμό

Και είναι απολύτως φυσιολογικά

5 πράγματα που σου μπορεί να σου συμβούν την ώρα που έχεις οpγασμό

Πονοκέφαλοι και φτερνίσματα; Mα είναι φυσιολογικό; Kαι όμως είναι! 

Πονοκέφαλος

Μια έκρηξη ευχαρίστησης και μετά... πόνος! Σου είναι γνωστό ως κατάσταση; Οι πονοκέφαλοι μετά τον οpγασμό είναι πιο συχνοί στους άνδρες και σε όσους ανθρώπους πάσχουν από ημικρανίες.

Κλάματα

Δευτερόλεπτα μετά, ξαφνικά τα δάκρυα τρέχουν στο πρόσωπό σας. Οι ειδικοί δεν είναι σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά λένε ότι δεν προκαλεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ψυχολογικές και σωματικές μεταπτώσεις που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του σεξ στον οργανισμό σας. 

Ευτυχία

Δεν είναι μυστικό: Οι οργασμοί γενικά κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους! Αλλά για ορισμένους ανθρώπους, τα θετικά συναισθήματα τους κατακλύζουν και η ευτυχία διαρκεί για ώρες! Η διάθεσή τους είναι πολύ βελτιωμένη, αισθάνονται τρομερή ευδαιμονία.

Φτέρνισμα

Οι ερευνητές δεν είναι σίγουροι γιατί το φτέρνισμα και ο οργασμός πάνε μαζί σε μερικούς ανθρώπους, αλλά θεωρούν κάπως συνδέονται εξαιτίας του συστήματος νεύρων στο σώμα το οποίο είναι υπεύθυνο για αντανακλαστικά όπως το φτάρνισμα και η σεξουαλική διέγερση!

Τρέμουν τα πόδια

Ορισμένες γυναίκες αναφέρουν πως τα πόδια τους τρέμουν μετά από οpγασμό. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης, η τάση συσσωρεύεται γύρω από τους μύες μας! Aν σας συμβεί πιείτε νερό και φάτε κάτι που να περιέχει κάλιο όπως μπανάνα ή γιαούρτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 161 / position2: 435
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb