E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Βράνιες βγάζει στη φόρα γuμνές φωτογραφίες και sms της Καρλέουσα

Το ροζ σκάνδαλο που ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα

Ο Βράνιες βγάζει στη φόρα γuμνές φωτογραφίες και sms της Καρλέουσα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/1/2019 | 08:25

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει στην Σερβία (και παράλληλα σε Βοσνία, Βέλγιο και Ελλάδα) μετά το εpωτικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ (και νυν της Άντερλεχτ, αν και όλα δείχνουν ότι έχει τελειώσει κι από εκεί) Όγκνιεν Βράνιες κι η Σέρβα τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα (σύζυγος του διεθνή ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς) δεν λέει να κοπάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το χθεσινό απίστευτο ξεκατίνιασμα των δύο πλευρών μέσω social media (με αποκορύφωμα τις γuμνές φωτογραφίες και τα μηνύματα του παίκτη προς την τραγουδίστρια που δημοσιοποίησε η τελευταία) σήμερα προέκυψαν νέα δεδομένα με τον διεθνή αμυντικό να περνά στην αντεπίθεση.

Ενώ τη Δευτέρα η Καρλέουσα μέσω των social media τον χαρακτήριζε «σκουλήκι» «ρατσιστικό σκ...» ,τον απειλούσε ότι «θα σε γαμ...» και τον παρότρυνε «να αυτοκτονήσεις τώρα», την ίδια ώρα όπως αποκάλυψε ο Βράνιες τον ικέτευε να αρνηθεί τα πάντα, να πάρει πίσω όλα όσα έχει πει για εκείνη προκειμένου να σώσει το γάμο της.

Ο 29χρονος Βόσνιος έδωσε στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξε με την Καρλέουσα και τα οποία αναφέρουν τα εξής:Καρλέουσα: «Σε παρακαλώ να βγεις να τα διαψεύσεις όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα. Σε παρακαλώ να αρνηθείς τα πάντα. Ποτέ δεν έθιξα εσένα και το παιδί σου. Καταστρέφεις εμένα και τη ζωή μου, σε παρακαλώ να τα αρνηθείς»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βράνιες: «Ούτε εγώ έθιξα εσένα και την οικογένεια σου...»

Καρλέουσα: «Ποτέ δεν σε απείλησα. Για χάρη των παιδιών μου σε παρακαλώ να αρνηθείς όλα όσα έχεις πει».

Βράνιες: «Ξέχνα ότι υπάρχω! Όλοι είστε τα ίδια σκατά. Μόνο όταν έχεις προβλήματα είμαι ο Όγκνιεν σου. Στεναχώρησε τους όλους ελεύθερα, εγώ θα πάω στα δικαστήρια να καταθέσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η τελευταία ατάκα του Βράνιες φανερώνει και την πρόθεση του να κινηθεί δικαστικά εναντίον της πρώην... φίλης του μετά τις απειλές που εκτόξευσε η ίδια μέσω των social media (εκεί όπου τον απειλεί ότι δε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο πουθενά ούτε σε σύλλογο, ούτε στην Εθνική ομάδα της χώρας του).

Όσον αφορά την αντίδραση της Καρλέουσα; Μέχρι στιγμής δεν τοποθετήθηκε για αυτά τα νέα sms, καθώς νωρίς το μεσημέρι πήρε τις δύο κόρες της Νίκη και Αθηνά και πέταξε για την Κίνα εκεί όπου αγωνίζεται ο σύζυγος της Ντούσκο Τόσιτς κι απλά επανέλαβε ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ κι απλά κάνει ότι κάνει για να με εκδικηθεί γιατί δεν ήθελα να είμαι μαζί του.

Κι αν υποθέσουμε ότι η Καρλέουσα έχει δίκιο για το μοντάζ των φωτογραφιών, το βίντεο από την Ακρόπολη όπου εμφανίζεται μαζί με τον Βράνιες προφανώς και δεν είναι... μονταρισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη στιγμή που το σκάνδαλο παραμένει στην επικαιρότητα σε Σερβία και Βοσνία, οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή και με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή καθώς η σύζυγος του Ντανιέλα με την 4 ετών κόρη τους μένουν στην Μπάνια Λούκα.

Η κυρία Βράνιες όμως, η οποία γενικά αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν έχει κάνει καμία δήλωση, αντιθέτως με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή.

«Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση... Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα... Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι», είπε αρχικά η μητέρα του παίκτη και συνέχισε δείχνοντας τη δυσφορία της

«Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων; Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκηπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε; Ότι λέω με το γιο είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας ο Όγκνιεν,η Γέλενα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Πως ξεκίνησε η απίστευτη ιστορία
Λίγο πριν τις γιορτές ο Ντούσκο Τόσιτς προσπαθούσε για αρκετές ημέρες να επικοινωνήσει με τη σύζυγο του, χωρίς η τελευταία να απαντά.

Ο Σέρβος διεθνής αμυντικός ταξίδεψε στο Βελιγράδι κι εκεί ανακάλυψε στο κινητό της Καρλέουσα κάποια από τα μηνύματα του Βράνιες με τη σύζυγο του να τα ρίχνει όλα στον πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης χαρακτηρίζοντας τον ψυχοπαθή χωρίς η ίδια ποτέ να έχει ανταποκριθεί στα αλλεπάλληλα καλέσματα του.

Ο Τόσιτς επικοινώνησε με τον Βράνιες κι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η κουβέντα τους μόνο φιλική δεν ήταν με τον πρώτο να απειλεί τον δεύτερο πως αν δεν σταματήσει να παρενοχλεί την σύζυγο του θα του σπάσει τα πόδια...

Όλη αυτή η ιστορία όμως έγινε αντιληπτή από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Σερβίας (σύμφωνα με κάποιες πηγές ο Τόσιτς άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι τρέχει όταν παρουσία του-στην περίοδο των εορτών- έφτασαν στο σπίτι τους 1001 τριαντάφυλλα) καθώς η Καρλέουσα είναι μία από τις κορυφαίες celebrity.

Όταν ο Βράνιες αντιλήφθηκε ότι αυτός παρουσιάζεται από το σύνολο των ΜΜΕ ως ο ψυχοπαθής που παρενοχλούσε τη διάσημη τραγουδίστρια, απασφάλισε και με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instgram έδωσε τη δική του εκδοχή, προκαλώντας σοκ.

«Σε γνώρισα μέσα από το instagram πριν από δύο χρόνια όταν και άρχισαν όλα. Ανταλλάξαμε αριθμούς και αρχίσαμε να επικοινωνούμε. Για δυο χρόνια τα ζήσαμε όλα με κοινά ταξίδια, όπως όταν ερχόσουν σε μένα στην Αθήνα και βλέπαμε διάφορα μέρη ή ακόμη και στο σπίτι σου. Δεν είμαι ψυχοπαθής όπως αυτή θέλει να με παρουσιάσει. Αυτή είναι κι αυτό περιμένω να παραδεχθεί. Δεν εκβίασα τίποτα και κανέναν. Όλα ήταν κανονισμένα κι από τις δύο πλευρές. Η κυρία Καρλέουσα κι ο κύριος Τόσιτς ψάχνουν να καλύψουν τα δικά τους λάθη μέσω εμού. Με στεναχωρεί πολύ που εμπλέκονται οι οικογένειες μας μέσα σε όλα αυτά, αλλά αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να πω την αλήθεια και να υποστηρίξω τον εαυτό μου», έγραψε ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και ταυτόχρονα δημοσιοποίησε κάποιες από τις φωτογραφίες με τις προσωπικές τους στιγμές καθώς και το βίντεο από την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννα Νταρίλη για Γιώργο Λουκανίδη: Ήταν μεγάλη αδικία που τον χάσαμε σε τόσο μικρή ηλικία

Σήμερα

Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ήταν αδερφός, ήταν φίλος, ένας ευαίσθητος άνθρωπος, πρόσθεσε

Yποβάθμιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι

Σήμερα

Η σημαντική αλλαγή για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο επίσημο website της βασιλικής οικογένειας.

Η Σακίρα διέψευσε ότι τσάκωσε τον άπιστο Πικέ από τη μισοφαγωμένη μαρμελάδα

Σήμερα

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε ξανά στον πρώην συζυγό της

Μαριάννα Γεωργαντή: Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του Open

Σήμερα

Η έκπληξη στον αέρα της εκπομπής

Bianca Censori: Διπλό γυμνό «χτύπημα» στο Λος Αντζελες ‑ Δείτε πώς πήγε σε οικογενειακό εστιατόριο

Σήμερα

Το 29χρονο μοντέλο δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

Eva Herzigova: Πώς είναι σήμερα το θρυλικό top model των 90s

Σήμερα

Τι κάνει στα 51 της η ξανθιά καλλονή από την Τσεχία

Viral φωτογραφία με τα πρησμένα πόδια του Ρονάλντο – «Ξυπνάει με τρελό πόνο κάθε μέρα»

Χτες

Έχει δώσει περισσότερα από 1.200 παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο

Έλληνας βγήκε με τον καφέ για τσιγάρο στους… ‑8 στο Ελσίνκι και έγινε viral

Χτες

Ήθελε να κάνει ένα τσιγάρο και να πιεί δύο γουλιές καφέ για να ξυπνήσει, αλλά δεν πρόλαβε - Έβγαλε τον καφέ παγάκι

Στέλλα Γεωργιάδου: «Φυσικά και έχω κάνει μπότοξ» ‑ Τι λέει για τα αρνητικά σχόλια

Χτες

Η Στέλλα Γεωργιάδου αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις και τις επικρίσεις για την εμφάνισή της

par: 21
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.