E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 17/1 ‑ 23/1

Glass - Κάτω από το Δέντρο - Στην Πύλη της Αιωνιότητας - Στους Διαδρόμους - Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού - Περιμένοντας τη Νονά - Η Ιστορία της Πράσινης Γραμμής

Οι ταινίες της εβδομάδας 17/1 ‑ 23/1
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Glass

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν. Με τους Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Τζάκσον, Τζέιμς ΜακΑβόι.

Θρίλερ 2019, ΗΠΑ 129'

Ο M. Night Shyamalan φέρνει μαζί δυο από τους πιο αναγνωρισμένους χαρακτήρες της φιλμογραφίας του, τον Άφθαρτο από το 2000 και τον Διχασμένο από το 2016, στο Glass, ένα θρίλερ που ακολουθεί κόμικ κανόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τον Άφθαρτο, ο Bruce Willis επιστρέφει ως David Dunn και ο Samuel L. Jackson ως Elijah Price, γνωστός και ως Mr. Glass. Μαζί τους αυτή τη φορά και ο James McAvoy, αναβιώνοντας τον ρόλο του Kevin Wendell Crumb και των πολλαπλών προσωπικοτήτων του που κατοικούν μέσα του, και η Anya Taylor-Joy ως Casey Cooke, η μοναδική που επέζησε της συνάντησης μαζί του.

Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου (Split), ο Glass βρίσκει τον Dunn να καταδιώκει τον Crumb σε μια σειρά από κλιμακωτές συναντήσεις, όπου η στιβαρή παρουσία του Price μοιάζει σαν ενός μαέστρου που φαίνεται να κρατάει μυστικά και για τους δυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από το Δέντρο / Under the Tree

του Χάφτεϊν Γκούναρ Σίγκουρδσον. Με τους Σιγκούρδουρ Σιγκούρζονσον, Μπορστάιν Μπάχμαν.

Δραμαρτική 2018, Ισλανδία - Πολωνία - Δανία - Γερμανία - Γαλλία 89'

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λόγω της σκιάς ενός γιγαντιαίου δέντρου, το οποίο «καταπατά» στην διπλανή αυλή, θα ξεκινήσει μια διαμάχη μεταξύ γειτόνων και πολύ σύντομα θα χαθεί κάθε έλεγχος. Καταστρέφονται περιουσίες, κατοικίδια εξαφανίζονται και κυκλοφορεί η φήμη πως ο γείτονας εθεάθη με αλυσοπρίονο... Και νομίζατε ότι οι δικοί σας γείτονες είναι περίεργοι;

Στην Πύλη της Αιωνιότητας / At Eternity's Gate

του Τζούλιαν Σνάμπελ. Με τους Γουίλεμ Νταφόε, Ρούπερτ Φρεντ, Οσκαρ Αϊζακ, Μαντς Μίκελσεν, Ματιέ Αμαλρίκ.

Δραματική 2018, Ελβετία - Ην. Βασίλειο - ΗΠΑ - Γαλλία - Ιρλανδία 111'

Η ταινία σκιαγραφεί τα χρόνια που ο κορυφαίος Ολλανδός ιμπρεσιονιστής Βίνσεντ Βαν Γκογκ έζησε στην Αρλ της Γαλλίας, τότε που μαγεμένος από το γαλλικό τοπίο και φως δημιούργησε μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα του, όπως η «Έναστρη Νύχτα», το «Υπνοδωμάτιο στην Αρλ» και η σειρά «Ηλιοτρόπια», μεταξύ εκατοντάδων άλλων. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γουίλεμ Νταφόε, σε έναν ρόλο που του απέφερε το Βραβείο Ερμηνείας στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Στους Διαδρόμους / In the Aisles

του Τόμας Στούμπερ. Με τους Πρωταγωνιστούν: Σάντρα Ούλερ, Φρανζ Ρογκόφσκι, Πέτερ Κουρθ.

Δραματική 2018, Γερμανία 125'

Όταν ο ντροπαλός Christian χάνει τη δουλειά του, βρίσκει καινούργια δουλειά στο τοπικό σούπερμαρκετ. Ο Bruno υπεύθυνος στον διάδρομο των Ποτών τον παίρνει υπό την προστασία του και του δείχνει τα κόλπα της δουλειάς. Στους διαδρόμους ο Christian θα συναντήσει την Marion, υπεύθυνη του διαδρόμου των Γλυκών. Η μυστηριώδης αύρα της τον συνεπαίρνει και την ερωτεύεται στιγμιαία. Στη μηχανή του καφέ συναντιούνται καθημερινά κι εκεί αρχίζουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Εκείνη όμως είναι παντρεμένη κι ο έρωτάς του δείχνει αδιέξοδος. Ώσπου μια μέρα η Marion δεν εμφανίζεται στη δουλειά της…

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού / Asterix: Le Secret de la Potion Magique

των Αλεξάντρ Αστιέρ και Λουί Κλισί. Με τις φωνές των Κριστιάν Κλαβιέ, Γκιγιόμ Μπριάτ, Αλεξ Λουτζ, Αλεξάντρ Αστιέρ | Γιάννη Υφαντή, Κώστα Δαρλάση, Γιάννου Κοιλάκο, Βασίλη Μηλιού, Aντριας Ράπτη, Τάσου Κωστή, Τόνιας Σωτηροπούλου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Animation 2018, Γαλλία 85'

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

Περιμένοντας τη Νονά

του Νίκου Ζαπατίνα. Με τους Θανάση Τσαλταμπάση, Λευτέρη Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη, Joel Cederberg.

Κωμωδία 2019, Ελλάδα 96'

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο της καλοκαίρι στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής... και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε. 

Η Ιστορία της Πράσινης Γραμμής

του Παννίκου Χρυσάνθου. Με τους Μιχάλη Σοφοκλέους, Τζιχάν Ταριμάν, Ματίας Λιρ, Μαρία Μουστάκα, Ανδρέα Τσουρή, Θεόδωρο Μιχαηλίδη, Μπαρίς Ρεφίκογλου, Αχιλλέα Γραμματικόπουλο, Γιάννα Λευκάτη, Δημήτρη Ξύστρα, Ερντογάν Καβάζ, Αντρέα Αργυρίδη, Σκεύο Πολυκάρπου.

Δραματική 2016, Κύπρος - Ελλάδα 115'

Η ιστορία του Κύπρου, ενός Ελληνοκύπριου στρατιώτη, που υπηρετεί στην πράσινη γραμμή της Λευκωσίας, ο οποίος ανακαλύπτει ότι ένας από τους απέναντι, ο Μουράτ, μένει στο κατεχόμενο σπίτι του. Όταν ο Μουράτ του φέρνει από το σπίτι του μια φωτογραφία με τον νεκρό του πατέρα, αποδέχεται την πρότασή του να κάνουν κι οι δυο τους ένα κρυφό ταξίδι στην “άλλη πλευρά”.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Προχτές

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 4 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 37
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.