E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο σκηνοθέτης του «Bohemian Rapsody» κατηγορείται για σeξ με 4 ανηλίκους

Ο έκλυτος βίος και τα ναρκωτικά

Ο σκηνοθέτης του «Bohemian Rapsody» κατηγορείται για σeξ με 4 ανηλίκους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 23/1/2019 | 18:18

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες οι ταινίες του Μπράιαν Σίνγκερ -«Οι συνήθεις ύποπτοι», «Bohemian Rhapsody», τέσσερις ταινίες «X-Men», «Superman Returns», «Βαλκυρία»- έχουν φέρει από τρία δισεκατομμύρια δολάρια στα κινηματογραφικά ταμεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, δύο δεκαετίες πριν χρονολογείται η πρώτη υπόθεση σeξ με ανήλικο, που τον αφορά.

Στην έρευνα που δημοσιεύει το Atlantic , τέσσερις άνδρες κατηγορούν τον αγαπημένο σκηνοθέτη του box office ότι ήρθε σε σeξουαλική επαφή μαζί τους όταν ήταν ανήλικοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βίκτορ Βαλντοβίνος, που είχε εμφανιστεί ως κομπάρσος στην ταινία του Σίνγκερ του 1998, Apt Pupil, είναι ένας από αυτούς τους άνδρες. Όπως δηλώνει, ήταν 13 ετών όταν του επιτέθηκε σeξουαλικά ο σκηνοθέτης «ακουμπώντας τα γεννητικά του όργανα και τον οδήγησε σε εκσπερμάτιση με το χέρι του» στο σετ της ταινίας.

Δύο άλλοι άνδρες, που χρησιμοποιούν τα ψευδώνυμα Έρικ και Άντι, ισχυρίζονται ότι ο Μπράιαν Σίνγκερ έκανε σeξ μαζί τους, γνωρίζοντας ότι ήταν ανήλικοι. Τότε, ο ένας ήταν 17 ετών και ο άλλος 15 ετών.

Ένας τέταρτος άνδρας, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Μπεν, είπε στο Atlantic ότι έκανε στομaτικό σeξ στον Σίνγκερ όταν ήταν 17 ή 18 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για παράνομη πράξη και αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες.

Τον Οκτώβριο, ο Σίνγκερ δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media, εν αναμονή της δημοσίευσης ενός άρθρου στο περιοδικό Esquire, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους για «μια απερίσκεπτη αδιαφορία απέναντι στην αλήθεια, κάνοντας ανεύθυνες υποθέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2017, ο Σίνγκερ αρνήθηκε τις καταγγελίες του Σεζάρ Σάντσεζ- Γκουζμάν, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι το 2003, όταν ήταν 17 ετών ο Σίνγκερ του είχε επιτεθεί σeξουαλικά σε ένα γιοτ. Tην επόμενη μέρα από την καταγγελία του Γκουζμάν, ένας πρώην εpαστής του Σίνγκερ, o τώρα 22χρονος Μπρετ Σκόπεκ, αποκάλυπτε σε συνέντευξή του στο Hollywood Deadline ότι ο 53χρονος ζει στον κυκεώνα ενός έκλυτου lifestyle, γεμάτο από σeξουαλικά όpγια και ναρκωτικά.

Η προσωπικότητα του Σίνγκερ, όπως αναδύεται μέσα από την έρευνα του Atlantic, είναι ενός προβληματικού ανθρώπου που περιβάλλεται από ευάλωτα έφηβα αγόρια, πολλά από τα οποία ήταν αποξενωμένα από τις οικογένειές τους. Οι μαρτυρίες τους δε, καταδεικνύουν ότι ο Σίνγκερ δεν δρούσε μόνος του, αλλά είχε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες που του έφερναν νεαρά αγόρια.

Ο σκηνοθέτης απολύθηκε από την παραγωγή του Bohemian Rhapsody προτού τελειώσει η ταινία, αλλά παρέμεινε στους τίτλους ως σκηνοθέτης λόγω κανονισμών των συνδικάτων.

Ο ίδιος ωστόσο, εξακολουθεί να απολαμβάνει το τεκμήριο της αθωότητας στο Χόλιγουντ. Η Millennium Films προσέλαβε τον Σίνγκερ για την σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς του κόμικ «Κόκκινη Σόνια», με αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ειρωνικά, η ηρωίδα Κόκκινα Σόνια έχει επιβιώσει από σeξουαλική επίθεση...

Συμπτωματικά ή όχι, ο Κέβιν Σπέισι -που έχει κατηγορηθεί για παρόμοιες υποθέσεις- έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες του Σίνγκερ.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Σήμερα

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Σήμερα

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Σήμερα

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

Κώστας Καραμανλής: «Όποιος έχει αποδείξεις ας τις φέρει, δε θα κρυφτώ πίσω από βουλευτική ασυλία, θέλω την αλήθεια»

Σήμερα

«Δεν κρύφτηκα, δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία»

Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Σήμερα

Δύο άνδρες και δύο γυναίκες οι δράστες

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – «Υπάρχουν ερωτήματα και σκοτεινά σημεία»

Σήμερα

«Εμφανίστηκε ένας νέος μάρτυρας» τονίζει ο Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξοργιστικό βίντεο στο TikTok: Λύκος σε πανικό τρέχει να σωθεί από αυτοκίνητο που τον καταδιώκει

Σήμερα

Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου

par: 18
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.