E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε η Αθηνά Ωνάση

Η δύσκολη ζωή μιας πάμπλουτης κληρονόμου

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε η Αθηνά Ωνάση
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Λίγο η ιστορία της οικογένειάς της και το όνομα που κουβαλάει και λίγο η ταραχώδης ζωή της, τραβούν το ενδιαφέρον του ελληνικού και όχι μόνο κοινού. Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1985 στο Νεϊγί-συρ-Σεν, στις όχθες του Σηκουάνα και λίγο έξω από το Παρίσι. Μητέρα της ήταν η Χριστίνα Ωνάση και πατέρας της, ο τέταρτος σύζυγός της, Τιερί Ρουσσελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χριστίνα Ωνάση πέθανε στο Μπουένος Άιρες κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, λίγο πριν η Αθηνά κλείσει τα 4 της χρόνια. Ένα χρόνο νωρίτερα η γονείς της είχαν χωρίσει, όταν η μητέρα της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω της παράλληλης σχέσης του πατέρα της με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει δυο παιδιά! Μάλιστα η Χριστίνα αγαπούσε τόσο πολύ των Τιερί που του πρότεινε να μείνουν όλοι μαζί, με σκοπό να τον ξανακερδίσει. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Χριστίνα Ωνάση φαίνεται να μην το ξεπέρασε ποτέ. Μετακόμισε πολλές φορές με την κόρη της, κι ενώ την γέμιζε με δώρα, τις περισσότερες φορές δεν ήταν εκεί γι’ αυτήν. Δυο χρόνια μετά τον θάνατό της, την επιμέλεια πήρε ο πατέρας της ο οποίος ζούσε με την Landhage και τα δυο παιδιά του έξω από την Λωζάννη.

Όταν η μητέρα της πέθανε της μεταβίβασε τα περιουσιακά της στοιχεία καθώς και το 55% της περιουσίας του παππού της, Αριστοτέλη. Όμως αυτήν θα την διαχειρίζονταν 5 άτομα, ένα από τα οποία ήταν ο πατέρας της. Ο τελευταίος προσπάθησε να την ανατρέψει χωρίς επιτυχία. Μάλιστα, προσπάθησε να της μάθει να μην αγαπάει καθόλου την Ελλάδα.

Η Αθηνά ήρθε στα 14 στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τον Σκορπιό. Η υποδοχή του κόσμου την τρόμαξε. Ήταν άλλωστε ένα τρομαγμένο παιδί, που οι εκρήξεις του πατέρα της, μαζί με την πίεση που της ασκούσε, την είχαν κλείσει στον εαυτό της.
Στα 17 της έφυγε από το σπίτι για να μείνει στο Βέλγιο. Κι εκεί, αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό που την ηρεμούσε πάντα: την Ιππασία. Γράφτηκε στην σχολή Nelson Pessoa, όπου γνώρισε τον βραζιλιάνο Alvaro de Miranda, γνωστό και ως Doda. Εκείνη την εποχή ήταν σε σχέση με το μοντέλο Cibele Dorsa, με την οποία είχε αποκτήσει και μια κόρη. Την χώρισε για να είναι με την Αθηνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά γοητεύτηκε από τις επιδόσεις του στην Ιππασία, αφού ήταν αργυρός Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα και στο Σίδνεϊ.  Παντρεύτηκαν στις  3 Δεκεμβρίου του 2005. Ο πατέρας της δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο.

Για 6 χρόνια κανένας δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με το ζευγάρι. Αυτό σταμάτησε το 2011, όταν η πρώην του Doda, αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι. Στο γράμμα που άφησε πίσω της, έλεγε πως λυπάται την Αθηνά Ωνάση γιατί δεν θα την αγαπούσε ποτέ πραγματικά ο Alvaro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αθηνά όπως πάντα δεν αντέδρασε. Έγινε μητέρα των παιδιών του συζύγου της. Και ήταν τότε που ο τελευταίος την έπεισε να αγκαλιάσει τις ελληνικές ρίζες της και να εγκαταλείψει το επώνυμο Ρουσσέλ. Έμαθε ελληνικά, ανανέωσε το ελληνικό της διαβατήριο και άλλαξε το επώνυμό της.

Στην Ιππασία δεν τα πήγε ποτέ εξαιρετικά. Απλά καλά. Πούλησε τον Σκορπίο στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, παρά την πίεση του Τύπου, κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ. Κάτι που έκανε και όταν έμαθε ότι ο Doda την απατούσε.

Μετά από 11 χρόνια γάμου αποφάσισε να χωρίσει. Ο σύζυγός της φέρεται να την απατούσε τα 8,5 από αυτά. Η αίτηση διαζυγίου έγινε, με τον Alvaro να ζητά 350.000 τον μήνα διατροφή και μέρος της περιουσίας. Τον Νοέμβριο του 2017, το διαζύγιο βγήκε τελικά κοινή συνεναίσει με την Αθηνά Ωνάση να κερδίζει επιτέλους κάτι στην προσωπική της ζωή. Λογικά θα υπήρξε κάποια αποζημίωση αλλά όχι εκείνη που ζητούσε ο σύζυγός της. Σήμερα, η Αθηνά Ωνάση κλείνει τα 34 της χρόνια. Παρόλη την μεγάλη οικονομική της ευχέρεια, η Αθηνά φαίνεται να μην ήταν σχεδόν πότε ευτυχισμένη. Τα λεφτά το ξέρουμε άλλωστε, δεν φέρνουν την ευτυχία…

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Σήμερα

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Σήμερα

Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Σήμερα

Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

FT: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ευρωζώνη η Ελλάδα, παρά την ανάκαμψη

Σήμερα

Μειωμένοι κατά 30% οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μετά την κρίση

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: «Εξουδετερωμένες βόμβες δίπλα στα σπίτια μας»

Σήμερα

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του ‑ Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Σήμερα

Η πρώτη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στη Βουλή

Βουλή: Ο πατέρας του Φλώρου περιγράφει το ιστορικό που οδήγησε στο χθεσινό επεισόδιο

Σήμερα

Ο Γραμμένος ξεκίνησε το επεισόδιο, είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσιος Βαλτογιάννης που ήταν αυτόπτης μάρτυρας

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.