ΜΟΔΑ

Αν κάτι δεν σας αρέσει σε αυτή τη φωτογραφία εσωpoύχων, απλώς ξαναδείτε την

Η ωραιότερη καμπάνια είναι αυτή της Agent Provocateur
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αν κάτι δεν σας αρέσει σε αυτή τη φωτογραφία εσωpoύχων, απλώς ξαναδείτε την

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Agent Provocateur μας κάνει χαρούμενες γιατί πίστεψε σε ένα κορίτσι που πιστέψαμε κι εμείς!

Η Charli Howard ήταν για το 2019 η εκπρόσωπος της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για την Agent Provocateur και μας μαθαίνει το "Self Love"! H πανέμορφη Charli αναρτά συχνά στο Instagram, θα έλεγε κανείς, όχι κολακευτικές φωτογραφίες του εαυτού της. Η ίδια τις ποστάρει με υπερηφάνεια ακόμη και αν φαίνεται η κυτταρίτιδά της την οποία δεν αφαίρεσε με κάποιο app στο κινητό. Αυτό, με λίγα λόγια, μπορεί να είναι μόνο το καλύτερο μυστικό ομορφιάς αυτού του μοντέλου.

"Ήταν πολύ θεραπευτικό για μένα", εξηγεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Είναι περισσότερο σαν ένα ημερολόγιο για το πώς έχω προχωρήσει ως άτομο. Μου αρέσει να βλέπω όλες αυτές τις γυναίκες που αγαπούν το σώμα τους, και αναρωτιόμουν γιατί είμαι τόσο φοβισμένη να το κάνω κι εγώ;"

Για την συνεργασία της με την Agent Provocateur είπε: "Για μένα, η έννοια τoυ body positivity σημαίνει να είσαι άνετη. Πιστεύω αληθινά ότι οι εταιρείες δεν χρειάζεται να φωτοσοπάρουν τα κορίτσια τους για να μοιάζουν πιο "γυναίκες" ή να χρησιμοποιούν μόνο αδύνατες κοπέλες".

Και μπορεί πολλοί να απόρησαν με την επιλογή αυτή και να περίμεναν μια πιο αδύνατη κοπέλα που όταν στρίβει το σώμα της να μην υπάρχει κανένα ψεγάδι αλλά ακριβώς για αυτό αυτή η καμπάνια έχει σημασία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 97 / position2: 713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb