ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα καλύτερα apps για αδυνάτισμα και πως θα τα αποκτήσεις!

Κάνε το κινητό σου τον απόλυτο βοηθό στο αδυνάτισμα

Τα καλύτερα apps για αδυνάτισμα και πως θα τα αποκτήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τα κατάλληλα apps που θα βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που θέλεις και να μείνεις στο σωστό βάρος. Βήμα προς βήμα, θα καταφέρεις να αδυνατήσεις με υγιή τρόπο, αρκεί να τις κατεβάσεις και να τις εμπιστευθείς.

Δες ποιες είναι αυτές οι εφαρμογές και δοκίμασε τες!

Lose it

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που υπολογίζει το πόσες θερμίδες καις βάση του βάρους και της σωματικής άσκησης σου. Υπολογίζοντας την ηλικία, το ύψος, τα κιλά και τους στόχους σου, αυτή η εφαρμογή σου δείχνει πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις συνολικά καθημερινά και σου παρέχει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

SparkPeople

Άλλη μια εφαρμογή που σε βοηθά να μετράς τις θερμίδες των γευμάτων σου, ενώ επιπλέον παρέχει και πρόγραμμα ασκήσεων τα οποία σε επιβραβεύουν κάθε φορά που πετυχαίνεις τον στόχο σου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η εν λόγω εφαρμογή σου παρέχει πάρε πολλές πληροφορίες που πιθανότατα να μην μπορείς να συγκρατήσεις.

My FitnessPal

Πέραν του ότι μετράει τις θερμίδες που λαμβάνεις, σου λέει και ποια είναι τα θρεπτικά συστατικά του κάθε γεύματος ώστε να τρως πάντα όσο πιο υγιεινά γίνεται. Επιπλέον διαθέτει συνταγές για να δοκιμάσεις αλλά και forum όπου μπορείς να ανταλλάξεις πληροφορίες και με άλλους χρήστες.

Weight Watchers

Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί με το σύστημα των πόντων. Κάθε φορά που ένα φαγητό έχει πολύ ζάχαρη, λίπη ή υδατάνθρακες, τόσους περισσότερους πόντους συγκεντρώνει. Ανάλογα με τους στόχους σου, σου δείχνει καθημερινά πόσους πόντους πρέπει να φας για να τα καταφέρεις.

FatSecret

Το στοιχείο που κάνει ξεχωριστή αυτήν την εφαρμογή, είναι ότι οι χρήστες της στηρίζουν ο ένας τον άλλον στην προσπάθεια τους για αδυνάτισμα, ενώ προτείνει και διάφορα άλλα forum για να γραφτείς και να ενισχύσεις την προσπάθεια σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
11 / position1: 261 / position2: 416
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb