ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα ζευγαρώσουν πριν τον Αγιο Βαλεντίνο

Θα γιορτάσουν τον έρωτα με το ταίρι τους και όχι μόνα

Τα ζώδια που θα ζευγαρώσουν πριν τον Αγιο Βαλεντίνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είστε ελεύθεροι, αναζητάτε τον έρωτα και ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, είναι πάρα πολύ πιθανό φέτος την 14η Φεβρουαρίου να βρείτε τελικά την αγάπη.

Άλλοι πρέπει να κάνετε κάτι κι άλλοι δε θα χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα, αφού τα βελάκια του φτερωτού έρωτα θα σας βρουν από μόνα τους.Πάμε να σας δούμε:

Tαύρος

Επειδή γενικά είστε πολύ κλειστοί τύποι και όλα τα περιμένετε από το σύμπαν που θα συνομωτήσει, έχω να σας πω ότι το σύμπαν έχει κι άλλες δουλειές να κάνει, επομένως πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και στείλτε ένα μπουκέτο λουλούδια στο κορίτσι που σας ενδιαφέρει, ή κάντε το coming out σας στο αγόρι που θέλετε αντίστοιχα.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ε μα δε θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η γιορτή αν δεν γιόρταζαν σφιχταγκαλιασμένοι μπλουζ όλοι οι Καρκίνοι της γης. Αν είστε μια μια Καρκινική εξαίρεση που δεν είναι σε σχέση, ετοιμαστείτε, θα χορέψετε κι εσείς μπλουζ στις 14 Φεβρουαρίου έχοντας φάει πολλά σοκολατάκια κι έχοντας λάβει δώρο ένα τεραστίων διαστάσεων αρκουδάκι.

Παρθένος

Σταματήστε για μια ημέρα να σκέφτεστε λογικά συνυπολογίζοντας όλες τις πιθανές συνέπειες με το κομπιουτεράκι σας και εκφραστείτε αυθόρμητα επιτέλους η αγάπη είναι το μόνο πράγμα που καμια φορά συγχωρεί η λογική. Ξεστομίστε το και θα δείτε πως τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο.

Τοξότης

Θα σταματήσετε να υμνείτε την ελευθερία σας όταν ένα βελάκι θα σας χτυπήσει στο δόξα πατρί και κάποιος θα σας πει ότι “Έλα να σε πάρω αγκαλιά, πλέον δε θα κρυώνεις και δε θα φοβάσαι” κι εσείς υπνωτισμένοι από τον έρωτα θα χαθείτε εκεί μέσα και τελικά θα είναι ωραία.

Αιγόκερως

Ξέρω ότι βλέπετε ανεξέλεγκτα Netflix ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας αλλά μόνοι. Ε από τις 14 Φεβρουαρίου και μετά, θα βλέπετε με ερωτική παρέα και θα είναι πολύ καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
6 / position1: 188 / position2: 751
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb