E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως: το απόλυτο αξεσουάρ που απογειώνει το προσωπικό μας στυλ!

Αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας χαρακτήρα

Γυαλιά Ηλίου & Οράσεως: το απόλυτο αξεσουάρ που απογειώνει το προσωπικό μας στυλ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εξωτερική εμφάνιση και το ντύσιμο αποτελούν σημαντικά στοιχεία της προσωπικότητας και του στυλ μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δημιουργήματα όμως που χαρίζουν ενδιαφέρον ακόμα και στο πιο απλό σύνολο, είναι τα αξεσουάρ: τσάντες, ζώνες, γυαλιά, παπούτσια, κοσμήματα κ.α. έχουν τη δύναμη πραγματικά να μεταμορφώνουν το παρουσιαστικό μας!

Τα τελευταία χρόνια τα αξεσουάρ μόδας που θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας χαρακτήρα είναι αναμφισβήτητα τα γυαλιά οράσεως και ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) αποτρέποντας έτσι οφθαλμικές παθήσεις. Όμως πλέον χρησιμοποιούνται συχνά και για λόγους αισθητικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έγιναν δημοφιλή στη δεκαετία του 1920, με το κλασικό σχέδιο aviator να κυκλοφορεί μάλιστα, το 1930 από τη Ray Ban. Μετά από μια εύστοχη διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας Foster Grant κατά τη δεκαετία του ’60, παρατηρήθηκε μαζική έκρηξη, φορώντας τα πλέον ως αξεσουάρ μόδας, δημιουργώντας έτσι μια τεράστια βιομηχανία.

Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ υιοθέτησαν σχέδια από επώνυμες συλλογές οίκων (Dior, Gucci, Ray Ban, D&G κ.α). με κάποια από αυτά να αποτελούν το σήμα κατατεθέν για γνωστούς ανά τον κόσμο αστέρες, όπως αυτά του Ωνάση, της Jackie Ο, του John Lennon, του Elton John και του Bono.

Στην Ελλάδα που χαιρόμαστε τον ήλιο αρκετούς μήνες το χρόνο, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν αγαπημένο αξεσουάρ. Τα ζευγάρια γυαλιών που κυκλοφορούν από τους σχεδιαστές μόδας είναι αμέτρητα και αντιστοιχούν σε κάθε γούστο και ύφος. Κλασικά, σπορ, ατίθασα, κομψά, μοντέρνα, συμπληρώνουν άψογα το στυλ για τις πιο σικάτες εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την άλλη, οι ημέρες που τα γυαλιά οράσεως αποτελούσαν απλά ένα βοήθημα για τις διάφορες παθήσεις του ματιού είναι πλέον παρελθόν.

Σήμερα, θεωρούνται ένα από τα πιο μοντέρνα και κομψά αξεσουάρ. Μάλιστα υπάρχει και μια μερίδα ανθρώπων που ενώ η όρασή τους είναι τέλεια τα φοράνε απλά για να υιοθετήσουν στυλ. Πολλοί άλλοι δίνουν βαρύτητα στο σχήμα των σκελετών, στην καινοτομία αλλά και στο χρωματικό συνδυασμό, φορώντας διαφορετικά σχέδια για να ταιριάζουν με τα πιο πολλά τους ρούχα ...κάτι που πολλές φορές σημαίνει ξεχωριστό ζευγάρι για κάθε τους έξοδο!

Οι συλλογές των γυαλιών οράσεως ανανεώνονται συνεχώς, ενώ προστίθενται και καινοτομίες στην κατασκευή τους, με την χρήση νέων υλικών, περίτεχνα μοτίβα, ημιπολύτιμους λίθους, χρυσές λεπτομέρειες κ.α. Έτσι τα εκατομμύρια σχέδια που κυκλοφορούν καλύπτουν όλα τα looks: nerdy, σοφιστικέ, προχωρημένο, ρετρό, αυστηρό, ρομαντικό, χαρίζοντας κύρος, γοητεία και μυστήριο σε κάθε τύπο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως συμπληρώνουν το ντύσιμο αρμονικά, απογειώνοντας έτσι την κάθε μας εμφάνιση, με την προϋπόθεση όμως να επιλεχθούν με ιδιαίτερη προσοχή, ανάλογα με το πρόσωπο, την επιδερμίδα την προσωπικότητά ακόμα και το χρώμα των μαλλιών.

Τα καταστήματα οπτικών Λιόλιος αποτελούν πόλο έλξης για τα άτομα που επιθυμούν να έχουν ένα ολοκληρωμένο στυλ. Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως δεν είναι απλά απαραίτητα για την ιατρική τους χρηστικότητα και την προστασία των ματιών, αλλά η επέκταση του γούστου, της προσωπικότητας και του χαρακτήρα!

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη: Πώς βλάπτει την καρδιά η ατμοσφαιρική ρύπανση

Σήμερα

Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλους σημαντικούς παγκόσμιους κινδύνους για την υγεία, όπως η ανθυγιεινή διατροφή και το κάπνισμα

Το μνημείο στην Αθήνα που όλοι ξεχνούν να επισκεφτούν

Σήμερα

Κι όμως, περνάμε καθημερινά από εκεί!

Σε αυτά τα εστιατόρια θα φας την καλύτερη deep dish pizza της Αθήνας

Σήμερα

Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις την deep dish pizza καλό είναι να ξέρεις και που θα βρεις την καλύτερη!

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Σήμερα

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Χτες

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Έχεις αλλεργία; Μπορεί να φταίνε τα καλλυντικά σου

Προχτές

Οι αλλεργίες στα καλλυντικά προϊόντα έχουν γίνει κάτι σύνηθες

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στα δόντια

Προχτές

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε;

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Προχτές

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.