E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο παλαιστής που γεννήθηκε με ένα πόδι και απέδειξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

Ο «ασταμάτητος» Anthony Robles

Ο παλαιστής που γεννήθηκε με ένα πόδι και απέδειξε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο
@arizona.sbnation.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία του Anthony Robles είναι από εκείνες που μπορούν να δώσουν έμπνευση σε όλους. Που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει τίποτα ακατόρθωτο και ο άνθρωπος χρειάζεται πίστη στις δυνάμεις του για να καταφέρει τα πάντα. Ο «ασταμάτητος» παλαιστής, έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του NCAA στα 23 του χρόνια, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε με ένα πόδι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 1988, η 16χρονη μητέρα του βρισκόταν στο δωμάτιο τοκετού. Αλλά όταν ο γιος της ήρθε σε αυτόν τον κόσμο, για έναν άγνωστο λόγο, είχε ένα πόδι. Μόλις η μητέρα του το άκουσε έβαλε τα κλάματα. Όταν όμως τον κράτησε για πρώτη φορά, ήταν σίγουρη. Ήταν τέλειος. Και θα έκανε τα πάντα για να μην του έλεγε κανένας ποτέ το αντίθετο.

Μεγαλώνοντας, ο Anthony είχε να αντιμετωπίσει πολλά περισσότερα από όσα ήδη αντιμετωπίζουν όλα τα παιδιά. Αρνήθηκε πεισματικά να «φορέσει» προσθετικό πόδι σε όλη του την ζωή. Πριν ακόμα πάει σχολείο όμως, είχε αποφασίσει πως η αναπηρία του δεν θα τον σταματούσε πουθενά και δεν θα εξουσιάσει την ζωή του.

http://historylocker.com/the-remarkable-story-of-anthony-robles/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@historylocker.com

Είχε θέληση και πείσμα. Στο λύκειο έπαιζε μπάσκετ και ποδόσφαιρο και όλοι τον ήθελαν στην ομάδα τους. Είχε αρχίσει την πάλη από το γυμνάσιο. Και ήταν εκείνη που τον κέρδισε τελικά. Στην αρχή έχανε περισσότερες φορές απ’ όσες κέρδιζε. Δεν τα παράτησε. Λίγα χρόνια αργότερα κέρδισε δυο πολιτειακά πρωταθλήματα και στην τελευταία χρονιά του λυκείου, ήταν ο κορυφαίος παλαιστής στην κατηγορία του σε όλη την χώρα.

http://www.espn.com/espn/page2/story/_/id/6754598

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@espn.com

Από τότε ξεκίνησε μια φανταστική πορεία, γεμάτη με ρεκόρ. Στο πανεπιστήμιο συνέχισε την σκληρή δουλειά. Και λίγο πριν κλείσει τα 23 του, κατέκτησε το πρωτάθλημα του NCAA, και μάλιστα αήττητος, με ρεκόρ 36-0. Στον τελικό, απέναντι στον εν ενεργεία πρωταθλητή, Matt McDonough, όχι μόνο κέρδισε, αλλά δεν του άφησε κανένα περιθώριο επικρατώντας με 7-1. «Είδα το κοινό να σηκώνεται και να με χειροκροτεί παρατεταμένα, είναι κάτι που σκέφτομαι σχεδόν κάθε μέρα από τότε. Ο μόνος τρόπος για να το περιγράψω, είναι πως ένιωσα πως πήρα μια ανάσα για πρώτη φορά στην ζωή μου», είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη του στο ncaa.org.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα νέα στον κόσμο της πάλης διαδόθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Ποτέ δεν είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ο Robles είχε γράψει ιστορία. Τελείωσε το πανεπιστήμιο με ρεκόρ 122-23, μια απίστευτη επίδοση. Από την επόμενη χρονιά έγινε σχολιαστής των αγώνων του NCAA και αποφάσισε να γίνει motivational speaker, κυρίως για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.

https://www.si.com/olympics/2018/11/07/one-legged-wrestler-aiming-pull-world-record-during-jets-bills-halftime

@si.com

Τον περασμένο Νοέμβριο, όπως αναφέρουν οι New York Jets, στο ημίχρονο του αγώνα με τους Buffalo Bills, έσπασε το ρεκόρ στις περισσότερες έλξεις σε μονόζυγο σε ένα λέπτό, με 62. Σε όλη του τη ζωή, ο Anthony Robles αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να το ονειρευτείς, να πιστέψεις στον εαυτό σου, να δουλέψεις και να μην σταματήσεις ποτέ να προσπαθείς. «Το πνεύμα μου είναι ανίκητο. Δεν με νοιάζει το πιθανό. Μέσα από το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα, είμαι ασταμάτητος» είναι το μήνυμα του βιβλίου του με τίτλο «Unstoppable» που εκδόθηκε το 2013.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.