ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι απλές συνήθειες που θα κάνουν την σχέση σου να κρατήσει για πάντα

Ο έρωτας μπορεί να μείνει ζωντανός αν το θέλεις πραγματικά

Οι απλές συνήθειες που θα κάνουν την σχέση σου να κρατήσει για πάντα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγάπη είναι το πιο δυνατό συναίσθημα στον κόσμο. Όλοι ξέρουν ότι δεν πεθαίνει ποτέ, καθώς και ότι μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και τις χειρότερες στιγμές, φέρνοντας στην επιφάνεια συναίσθηματα αισιοδοξίας και δύναμης. Τι γίνεται όμως με τον έρωτα; Μπορεί να μείνει και αυτός ζωντανός για πάντα ή χάνεται κάπου στα μισά του δρόμου;

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κρατήσεις τον έρωτα ζωντανό και να κάνεις τη σχέση σου να διαρκέσει για πάντα, αρκεί φυσικά να το θέλεις. Τον τρόπο θα τον μάθεις παρακάτω, καθώς κρύβεται στις μικρές συνήθειες που μπορείς να υιοθετήσεις, αν θέλεις να κάνεις πραγματικότητα αυτό το όνειρο.

Διάβασε τις συμβουλές που θα σε κάνουν για πάντα ερωτευμένο με την ζωή!

Ανταλλαγή κομπλιμέντων

Με το να ανταλλάσσετε κομπλιμέντα, είναι σαν να λέτε βασικά πώς αισθάνεστε γι’ αυτούς. Οι φιλοφρονήσεις για τις ικανότητές τους, την ακεραιότητα και την κρίση τους, θα ενισχύσουν το ηθικό τους. Έτσι, κάντε το πιο συχνά!

Μιλήστε για το... σeξ

Το να κάνεις σeξ και το να μιλάς για σeξ, είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Σύμφωνα με την επιστήμη, μιλώντας για αυτό αυξάνεται το πάθος της σχέσης σας και διαρκεί περισσότερο.

Μην ξεχνάτε να φλερτάρετε 

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί, το φλερτ είναι ένα κρίσιμο μέρος μιας σχέσης. Δεδομένου ότι η σχέση ξεκίνησε με αυτό, γιατί να μην συνεχίσετε να το κάνετε;

Δοκιμάστε ασυνήθιστα πράγματα μαζί

Μπορεί να μην το πιστέψετε, αλλά τα ζευγάρια που κάνουν περίεργα πράγματα μαζί είναι τα πιο ευτυχισμένα. Αυτό κάνει τη σχέση ισχυρότερη, πιθανότατα επειδή μπορεί να βγαίνει ο αληθινός σας εαυτός.

Βγείτε διπλά ραντεβού

Το διπλό ραντεβού, μπορεί να βελτιώσει σίγουρα τη σχέση σας. Όταν μιλάς για την αγάπη σου, στην πραγματικότητα ενδυναμώνεις τη σχέση και την κάνεις να διαρκέσει περισσότερο.

Γιορτάστε τις ημερομηνίες που καθόρισαν την σχέση σας

Γιορτάζοντας τις ημερομηνίες που σας ενώνουν, όπως μια επέτειο και τα γενέθλια είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο κάθε υγιούς και μακροχρόνιας σχέσης.

Αγκαλιαστείτε σφιχτά

Η εκδήλωση στοργής με έναν μη σeξουαλικό τρόπο μπορεί να εντείνει τη σχέση σας. Όταν νοιώθετε την επιθυμία για σeξουαλική επαφή, προσπαθήστε να μην αγγίζετε ο ένας τον άλλον πάντα.

Αφιερώστε μια στιγμή στον σύντροφό σας κάθε μέρα

Ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολοι είστε, προσπαθήστε να βρίσκετε λίγο χρόνο για τον σύντροφό σας κάθε μέρα.

Βραδινή αγκαλιά

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια γλυκιά αγκαλιά το βράδυ. Αν δεν το κάνετε, είστε ανόητοι!

Να φιλιέστε όπως στην αρχή 

Όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να παραμελήσει το φιλί. Φροντίστε να το αλλάξετε αυτό και να το κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς μπορεί να σας φέρει πιο κοντά ως ζευγάρι.

Μην κρατάτε μούτρα για πολύ

Η μνησικακία είναι επιβλαβής για οποιαδήποτε σχέση. Προσπαθήστε να αφήνετε τα πράγματα να περάσουν και να είστε όσο το δυνατόν πιο σαφείς μπορείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 362 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb