E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Hercules: Ο serial killer του Μπαγκλαντές που κυνηγά βιαστές

Τα σημειώματα και το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

Hercules: Ο serial killer του Μπαγκλαντές που κυνηγά βιαστές
@dawn.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρχές του Μπαγκλαντές έχουν έρθει αντιμέτωποι με την υπόθεση ενός serial killer που έχει βάλει στο στόχαστρο υπόπτους για βιασμό, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την 1η Φεβρουαρίου, η αστυνομία της χώρας ανακάλυψε ένα πτώμα σε μια αυλή στην επαρχία Rajapur. Η σορός ανήκε σε ένα ύποπτο για βιασμό. Δίπλα του βρισκόταν ένα σημείωμα που έγραφε: «Το όνομά μου είναι Rakib. Είμαι ο βιαστής μιας μαθήτριας από την Bhandaria. Αυτές είναι οι συνέπειες που αντιμετωπίζει ένας βιαστής. Προσέξτε, βιαστές... Hercules».

Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός με αρκετές σφαίρες στο κεφάλι. Στις 14 Ιανουαρίου, η μαθήτρια πήγαινε στο σπίτι των παππούδων της, όταν στον δρόμο έπεσε θύμα βιασμού από δυο άντρες. Τρεις ημέρες αργότερα, έγινε καταγγελία βιασμού από τον πατέρα της, ο οποίος κατηγόρησε τον Rakib και ακόμα έναν νεαρό με το όνομα, Sajal.

https://www.india.com/news/world/bangladesh-police-hunting-for-serial-killer-hercules-murdering-alleged-rapists-3558772/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

@india.com

Στις 24 Ιανουαρίου, η αστυνομία βρήκε τον Sajal νεκρό, έχοντας και αυτός δεχτεί πολλές σφαίρες στο σώμα του. Ένα παρόμοιο σημείωμα βρέθηκε δίπλα από την σορό του, με τον Hercules να αναλαμβάνει ξανά την πράξη του φόνου. «Είμαι ο Sajal. Είμαι βιαστής. Αυτή είναι η τιμωρία για το έγκλημά μου. Προσέξτε, βιαστές, προσέξτε... Hercules».

Ο πατέρας του Sajal έκανε μήνυση στον πατέρα της μαθήτριας, κατηγορώντας τον πως εκείνος σκότωσε τον γιο του. Ο γιος του είχε απαχθεί στις 22 Ιανουαρίου και λίγο αργότερα τον πυροβόλησαν ή τον χτύπησαν μέχρι θανάτου. Ωστόσο, όπως λέει η τοπική αστυνομία, οι δυο νεαροί δεν ήταν τα μόνα θύματα του Hercules.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://globalnews.ca/news/4921944/vigilante-bangladesh-rape-serial-killer/

@globalnews.ca

Στις 7 Ιανουαρίου, μια 18χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, λίγες μόλις ώρες μετά την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα βιασμού. Σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας, ο δράστης ήταν ένας άντρας με το όνομα Ripon. Στις 17 Ιανουαρίου ο Ripon βρέθηκε νεκρός. Ακόμα ένα σημείωμα βρέθηκε δίπλα του. «Είμαι βιαστής. Αυτή είναι η τιμωρία για το έγκλημά μου. Προσέξτε. Προσέξτε. Hercules».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία συνδέει τον Hercules με ακόμα δυο δολοφονίες υπόπτων για βιασμό. Έχει πλέον εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Ο κόσμος τον θεωρεί ως έναν αυτόκλητο τιμωρό, με αρκετούς να τον υποστηρίζουν, θεωρώντας πως αποδίδει δικαιοσύνη και μάλιστα άμεση, σε υποθέσεις που μπορούν να πάρουν χρόνια για να λυθούν. Ωστόσο, o serial killer έχει ξεπεράσει τα όρια του νόμου, με τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων να καταδικάζουν τις πράξεις του, φοβούμενοι ότι κάποιοι θα τις μιμηθούν, προκαλώντας κοινωνικό χάος.

Η αναζήτησή του serial killer που βάζει στο στόχασρο βιαστές συνεχίζεται και ΄σοο παραμένει ελέυθερος, η λίστα των θυμάτων του μπορεί να αυξηθεί.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Σήμερα

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια ήταν τα πρώτα ξενοδοχεία στη σύγχρονη Ελλάδα

Σήμερα

Από τα χάνια στα ξενοδοχεία

Πώς μια αδέσποτη γάτα βοήθησε να συλληφθεί ένας διαβόητος εγκληματίας

Σήμερα

Καμιά φορά οι πληροφορίες έρχονται από άκυρα σημεία

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Χτες

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

To πιο ακριβό σπίτι του Λος Αντζελες

Χτες

Στην κορυφή των... πανάκριβων

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Χτες

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

Πότε καθιερώθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και γιατί

Πριν 3 μέρες

Γιατί έχουμε στρατιωτική και μαθητική παρέλαση

Πώς ακριβώς λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;

Πριν 3 μέρες

Και γιατί έχει σκούρο τζάμι

Ποιον μήνα γεννήθηκαν οι περισσότεροι κατά συρροή δολοφόνοι;

Πριν 3 μέρες

Ένας μήνας έχει την τιμητική του

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.