ΜΟΔΑ

Grandma look: Η απόλυτη τάση της σεζόν

Φόρα το τσεμπέρι σου και μην φοβάσαι τίποτα

Grandma look: Η απόλυτη τάση της σεζόν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος την άνοιξη υπάρχουν αμέτρητες τάσεις που αφορούν τα αξεσουάρ μαλλιών και μια από αυτές είναι και το αγαπημένο μας...τσεμπέρι! Τα μαντίλια φοριούνται αυτή τη σεζόν με κάθε πιθανό τρόπο στο κεφάλι μας και μεταμορφώνουν όλη την εικόνα μας, χαρίζοντάς μας στιλ.

Πάρα πολλοί σχεδιαστές λάνσαραν στα show τους το μαντίλι που δένεται με αυτό το δέσιμο που είχαμε συνηθίσει στη γιαγιά μας, και το grandma look κατακτάει τις εβδομάδες μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να το υιοθετήσεις κι εσύ αρκεί να πάρεις ένα τετράγωνο μαντίλι ή φουλάρι να το διπλώσεις σε τρίγωνό σχήμα και να το δέσεις κάτω από το πιγούνι σου ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου, όπως θα δεις στη φωτογραφία παρακάτω.

Το grandma look είναι ένα trend που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές αυτή τη στιγμή. Οι ζακέτες, τα παντελόνια, οι φούστες, τα μαντίλια που θυμίζουν το στιλ της γιαγιάς είναι τάση και υιοθετούνται από πολλές στιλάτες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

L&L tip: Πρόσεξε μόνο να μην τα φοράς όλα μαζί, αλλά να επιλέγεις πάντα ένα ρούχο ή αξεσουάρ σε grandma style, γιατί αλλιώς δεν θα πετύχεις το μοντέρνο αποτέλεσμα που θέλεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 293 / position2: 606
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb