E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πιο κοντά στον τίτλο ο ΠΑΟΚ: 3‑0 τον Ατρόμητο

Τις 21 νίκες έφτασε ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Πιο κοντά στον τίτλο ο ΠΑΟΚ: 3‑0 τον Ατρόμητο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/3/2019 | 19:30

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στην Τούμπα τον Ατρόμητο με 3-0 για την 24η αγωνιστική της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενα ακόμα πολύ σημαντικό βήμα για τον τίτλο έκανε ο ΠΑΟΚ ξεπερνώντας το εμπόδιο του φιλόδοξου Ατρομήτου με 3-0 στην κατάμεστη Τούμπα. Η 21η νίκη του ΠΑΟΚ ουσιαστικά εξασφαλίστηκε από το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ των Ολιβέϊρα με κεφαλιά στο 38' και Μπίσεσβαρ με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Νωρίτερα στο 16' ο Βιεϊρίνια έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο Θεοδωρίδης. Στο 82' ο Σφιντέρσκι με υποδειγματικό πλασέ τριπλασίασε τα γκολ της ομάδας του μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ. Ο Ατρόμητος τέλειωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες αφού ο Μπρούνο είδε δεύτερη κίτρινη στο 90'.

Η πρώτη αξιόλογη φάση της αναμέτρησης ήρθε στο 7' όταν σε εκτέλεση φάουλ, πετάχτηκε ο Μάντσον έκανε την προβολή με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 16΄ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ακπομ από τον Κατράνη, αλλά η κακή εκτέλεση του Βιεϊρίνια έδωσε την ευκαιρία στον Θεοδωράκη να πέσει στην σωστή πλευρά και να αποκρούσει.

Στο 20' φάουλ του Ολιβέϊρα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 24΄ μακρυνό σουτ του Βιεϊρίνια έδιωξε ενστικτωδώς ο Θεοδωράκης. Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι αξιόμαχος και στο 26' από σέντρα του Ούμπιδες ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ λίγο πριν γίνει επικίνδυνη η στιγμή για τους γηπεδούχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΠΑΟΚ ως το 30' ήταν φλύαρος και προβλέψιμος και αυτό έδωσε τα περιθώρια στην ελλιπέστατη αθηναϊκή ομάδα να «χτυπήσει» το ματς επί ίσοις όροις. Ομως πριν τελειώσει το ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βρήκε την λύση, με... πορτογαλική συνταγή. Στο 38' ο Βιεϊρίνια έκανε υπέροχη σέντρα και ο Ολιβέϊρα με καρφωτή κεφαλιά- ψαράκι παραβίασε την εστία του Θεοδωράκη για να ανοίξει το σκορ για τους πρωτοπόρους.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ακπομ κέρδισε το δεύτερό του πέναλτι, που αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για να ολοκληρωθεί με το σκορ αυτό (2-0) το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη ο Νταμίρ Κάναντι έκανε μια πρόωρη αλλαγή για να δώσει επιθετικότητα στην ομάδα του. Πέρασε στο ματς τον Μανούσο αντί του Κατράνη, ελπίζοντας σε πιο αποτελεσματική αντίδραση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ομως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που δημιούργησε πρώτος την καλύτερη ευκαιρία. Στο 53' από γύρισμα του Μπίσεσβαρ στην περιοχή, ο Ακπομ έχασε μοναδική ευκαιρία στέλνοντας εξ επαφής τη μπάλα άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε ασφαλώς καλύτερα, ο ΠΑΟΚ επαναπαύτηκε στο 2-0 κι έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους που στο πρώτο 20λεπτο αυτού του διαστήματος είχαν κατοχή μπάλας στο ευμεγέθες ποσοστό 71% έναντι 29% του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο «Δικέφαλος» δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο του αγώνα και στο 83' ο Πολωνός Σφιντέρσκι σημείωσε το τρίτο γκολ για την ομάδα του, στην πρώτη επαφή με την μπάλα, μετά από υποδειγματικό πλασέ, σε θαυμάσια ασίστ του Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο (22΄ Σάκχοφ), Ολιβέιρα, Λημνιός, Ενρίκε (63' Γιαννούλης), Μπίσεσβαρ και Άκπομ (80΄ Σφιντέρσκι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Θεοδωράκης, Κατράνης (46' Μανούσος), Στρούγγης (58' Κωτσόπουλος), Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουζούλατζιτς, Σάκιτς, Ούμπιδες (83' Κορτ), Μπρούνο και Ν’σικουλού

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Χτες

Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Χτες

Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Χτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Χτες

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Χτες

Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Χτες

Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες

Πρόστιμα σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ σε 11 μεγάλες επιχειρήσεις για παραπλανητικές εκπτώσεις

Χτες

Σκρέκας: Αποδεικνύεται στην πράξη ότι οι έλεγχοι που διεξάγονται είναι καθολικοί, εντατικοί και αποτελεσματικοί

Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Πρώτη αντίδραση της Κίνας

Χτες

Οι αντιδράσεις για τις εξελίξεις στο μέτωπο Ισραήλ - Ιράν

Αποθέωση για τον «σούπερ ήρωα» Τζολάκη και την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού

Χτες

Ο νεαρός τερματοφύλακας έπιασε 3 από τα 5 πέναλτι της Φενέρμπαχτσε

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.