THINK

Η Μαρία Στεφάνου είναι κυριολεκτικά το απόλυτο `one woman show`

Είναι συγγραφέας, θεατρική παραγωγός, συνθέτης, σκηνοθέτης, χορογράφος και άλλα

Η Μαρία Στεφάνου είναι κυριολεκτικά το απόλυτο `one woman show`

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι τόσα πολλά πράγματα που δεν μπορείς να συγκρατήσεις ένα. Ξέρει να χορεύει, να τραγουδάει, να γράφει τραγούδια και σενάρια, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να οργανώσει τα πάντα.

Είναι συγγραφέας, θεατρική παραγωγός, συνθέτης, σκηνοθέτης, δασκάλα μουσικού θεάτρου, στιχουργός και χορογράφος.

Με την παράστασή της "Ενα βήμα τη φορά, the musical" δόθηκε εργασία σε πάρα πολλούς καλλιτέχνες μέσα σε 2 χρόνια αφού η παράσταση παίζεται ξανά και ξανά ξεκινώντας από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και συνέχισε σε ένα σωρό άλλα μέρη! Το βιβλίο της "Ένα βήμα τη φορά" εξαντλήθηκε ήδη, και περνά σε δεύτερη έκδοση! Έχει συνεργαστει με πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Μάκη Δελαπόρτα, Άρη Πλασκασοβίτη, Σία Κοσκινά, Άντα Τσεσμελή Edwards και πολλούς άλλους. Mιλάμε μαζί της για όσα έχει καταφέρει και όσα ετοιμάζει μιας και η Μαρία, είναι το απόλυτο "Girl Power"!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Είμαι θεατρική παραγωγός πλέον 2 χρόνια, έχω παρουσιάσει 2 ολοκληρωμένα δικές μου δημιουργίες το "Ενα βήμα τη φορά, the musical" και στις αρχες της νεας σεζόν, πλέον και αυτό musical, "Το 10 το καλό και ο χάρτινος κόσμος". Με το "Ενα βήμα τη φορά, the musical" έκλεισα 56 παραστάσεις και συνεχίζουμε!" λέει.

«Το 'Ενα βήμα τη φορά' αλλαζει τα κακως κείμενα των παραστασεων που επισκεπτονται την περιφέρεια», έγραψαν για την παράστασή της

Η ίδια όμως δεν εφησυχάζεται ποτέ και έχει ήδη σκεφτεί τα επόμενα βήματα.

"Ξεκίνησα το πρότζεκτ "Η τέχνη κοντά στα σχολεία", με αφορμή την φετινή μου πρωινή περιοδεία στα σχολεία με τις παραστάσεις μου. Μέσα από το πρότζεκτ αυτό προτείνω έναν νέο, πρωτοποριακό τρόπο συνεργασίας δήμων με ιδιωτικούς φορείς, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε την τέχνη ίσα και ποιοτικά σε όλους τους δήμους και σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, χωρίς να χρειάζονται να ταξιδεύουν σε μεγαλα κέντρα και να επιβαρύνονται με όσα έξοδα απαιτούνται. Ό,τι μας προσφέρει ο δήμος το προσφέρουμε υπέρ των μαθητών, κι έτσι το εισιτήριο είναι πιο οικονομικό και προσιτό".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗGirl Power: 20 γυναίκες που μας εμπνέουν ΜΑΡ 04, 2019

Μπορεί κανείς να δει ένα μεγάλο θεατρικό έργο σε μια μικρή σκηνή; "Μεταφέρουμε το έργο όπως ακριβώς θα το έβλεπαν σε μεγάλο θέατρο με ομάδα 15 συντελεστών"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Think Πριν 264 εβδομάδες
Girl Power: 20 γυναίκες που μας εμπνέουν
8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας
Περισσότερα Θέματα Think
7 / position1: 195 / position2: 902
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb