E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αγριο δικαστήριο Μουρούτσου ‑ Αναστασίας Περράκη

Αλληλοκατηγορίες για απιστίες, βία, προφυλακτικά

Αγριο δικαστήριο Μουρούτσου ‑ Αναστασίας Περράκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 20/3/2019 | 15:12

Παρούσα στο δικαστήριο η μητέρα της Αναστασίας Περράκη η οποία και κατέθεσε ως μάρτυρας εκτοξεύοντας βολές κατά του πρώην γαμπρού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Αναστασίας Περράκη κατηγόρησε τον Μιχάλη Μουρούτσο ότι είχε συνάψει παράνομες σχέσεις και ότι ήταν βίαιος με την κόρη της, χωρίς όμως να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις.

«Ήταν βίαιος μαζί της, γι' αυτό έφυγε η Αναστασία. Μια φορά που τσακώθηκαν της έκλεισε βίαια το στόμα, ενώ άλλη μια φορά την τράβηξε δυνατά από το χέρι» κατέθεσε η μητέρα της Αναστασίας Περράκη.

Ακόμη, η μητέρα της Αναστασίας Περράκη υποστήριξε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος έλειπε συνεχώς από το σπίτι, ενώ είχαν συχνούς τσακωμούς γιατί δεν την άφηνε να εργάζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, κατηγόρησε τον πρώην άντρα της κόρης της Αναστασίας Περράκη, Μιχάλη Μουρούτσο για εξωσυζυγικές σχέσεις. «Μια φορά την πήρανε και της είπαν πως ο Μιχάλης ήταν με γυναικοπαρέα στον “Αστέρα”, ενώ μια γυναίκα τής τηλεφώνησε και της είπε πως είχε δεσμό μαζί του και μάλιστα της περιέγραψε πώς ήταν το σπίτι τους, για να της δείξει ότι είχε έρθει όταν η Αναστασία έλειπε».

Στα επιχειρήματα που παρουσίασε η μητέρα της Αναστασίας Περράκη χρησιμοποίησε και το ότι κάποια στιγμή η κόρη της διαπίστωσε ότι έλειπαν προφυλακτικά από το συρτάρι του κομοδίνου τους!

«Όταν τον ρώτησε για τα προφυλακτικά, της είπε ότι τα έδωσε σε έναν φίλο του, ενώ άλλη φορά τής είχε πει ότι είχε να δει τον συγκεκριμένο φίλο δύο μήνες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Οταν, ωστόσο, ρωτήθηκε από τη δικηγόρο του γνωστού αθλητή αν η κόρη της είχε συνάψει παράνομο δεσμό, απάντησε ότι αυτό συνέβη τον Ιούλιο του 2018, ενώ το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Είχε συνάψει δεσμό η κυρία Περράκη με τη συγκάλυψη της αμήχανης μητρός!» επισήμανε η δικηγόρος του Μιχάλη Μουρούτσου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέθεσε ο κουμπάρος του ζευγαριού για την εξωσυζυγική σχέση της Αναστασίας Περράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Από το Πάσχα του 2013 που πήγε στην Αίγινα μέχρι τον Ιούνιο είχαν ελάχιστες επαφές εξαιτίας της σχέσης της, όπως εγώ αντιλήφθηκα» ανέφερε ο μάρτυρας, εξηγώντας ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος, έπειτα από μια φωτογραφία που ανάρτησε η Αναστασία Περράκη στον λογαριασμό της, στην οποία εμφανιζόταν σε συγκεκριμένο σπίτι φίλου της γράφοντας «Τώρα ξεκινάει το καλοκαίρι», πήγε στην Αίγινα, εντόπισε το σπίτι και την είδε με τα ίδια του τα μάτια αγκαλιά με τον σύντροφό της! Μάλιστα, όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, είχε βουίξει η Αίγινα, καθώς κυκλοφορούσε απροκάλυπτα με τον νέο φίλο της.

Ο μάρτυρας διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν βίαιος με τη σύζυγό του και χαρακτήρισε «αδικίες» όσα αναφέρει η Αναστασία Περράκη στην αγωγή της.

«Δεν ήταν ποτέ βίαιος και το ότι είναι χρυσός ολυμπιονίκης το φέρει σε κάθε πτυχή της ζωής του. Είναι πολύ πιστός, δεκτικός και αφοσιωμένος» τόνισε ο κουμπάρος του ζευγαριού και πρόσθεσε: «Το Πάσχα του 2013 ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε χειρουργείο στο γόνατο. Η Αναστασία ήρθε δυο ώρες. Εγώ το ξέρω, γιατί ήμουν πάντα δίπλα του. Το έκανε ως αντίποινα, επειδή και εκείνος έλειπε όταν η ίδια είχε βρεθεί κάποια στιγμή στο νοσοκομείο, αλλά τότε ήταν κουμπάρος σε έναν γάμο στην Κύπρο και η Αναστασία τον είχε διαβεβαιώσει ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να γυρίσει».

Αναφερόμενος στις διαφωνίες του ζευγαριού αναφορικά με το μόντελινγκ, τόνισε ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος ουδέποτε απαγόρευσε στην Αναστασία Περράκη του να δουλεύει.

«Η ένστασή του ήταν αναφορικά με γυμνές και σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα και είχαν συμφωνήσει να μην εμφανίζεται σε ημίγυμνες πόζες μετά τη γέννα του παιδιού». Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους μήνες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δε θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Σήμερα

O παρουσιαστής δεν ξεκαθάρισε αν έκανε πλάκα ή αν μιλούσε σοβαρά - Δείτε το σχετικό βίντεο

Ρέμπελ Γουίλσον: Έκανα πρώτη φορά σeξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς

Σήμερα

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα, τόνισε σε συνέντευξή της

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα πέταξε όλα στην παραλία

Σήμερα

«Το καλύτερο στις διακοπές μου ήταν ότι ήμουν γυμνή στο νερό»

Ήταν μαζί 3 χρόνια: Αυτή τον λάτρευε, αυτός της ράγισε την καρδιά

Σήμερα

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας διαφήμισης κι όμως παρέμειναν φίλοι

Διάσημοι άντρες με κοιλιακούς «φέτες»

Σήμερα

Από έξι ο καθένας ...τουλάχιστον!

Οι γονείς παρέδωσαν τα παιδιά τους στην αστυνομία αφού... λήστεψαν τράπεζα!

Σήμερα

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει εάν κάποιος άλλος εμπλέκεται στην περίεργη ληστεία

Τουρίστες έπαιξαν μπουνιές σε υψόμετρο 4.680 μέτρων για μια selfie

Χτες

Προσπαθούσαν να φτάσουν στην άκρη πλατώματος για να έχουν το καλύτερο δυνατό φόντο για τη selfie τους

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση για τον Ανδρέα Μικρούτσικο»

Χτες

Πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα γύρω από τη συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.