ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Με αυτά τα τρόφιμα θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

Θα δώσουν απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Με αυτά τα τρόφιμα θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από τους μαύρους κύκλους στα μάτια. Κάποιες φορές είναι τόσο έντονοι που ούτε το concealer δεν μπορεί να τους κρύψει. Ήρθε η ώρα όμως να μάθεις καλύτερα, ευκολότερα και πιο φυσικά κόλπα για να τους εξαφανίζεις.

Χωρίς κόπο και έντονες παρεμβάσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις τρεις τροφές από την κουζίνα σου και να τις τοποθετήσεις σαν μάσκα στα επίμαχα σημεία. Οι συγκεκριμένες τροφές έχουν την ιδιότητα να κάνουν τα μάτια να δείχνουν φρέσκα και ξεκούραστα, παίρνοντας μακριά την άσχημη εικόνα της κούρασης.

Διάβασε τα πάντα για αυτά, καθώς και τους τρόπους χρήσης τους και ξεκίνα την θεραπεία από σήμερα κιόλας!

Αβοκάντο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε αντιγηραντικά θρεπτικά συστατικά όπως το κάλιο, το φυλλικό οξύ, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και η βιταμίνη Ε, που «φωτίζουν» το δέρμα και βοηθούν να υποχωρήσουν οι μαύροι κύκλοι.

Τοποθετήστε δύο φέτες ώριμου αβοκάντο κάτω από τα μάτια για μερικά λεπτά ή φτιάξτε μια μάσκα ενάντια στους μαύρους κύκλους πολτοποιώντας τρεις φέτες αβοκάντο και αναμειγνύοντας τον πολτό με πέντε σταγόνες αμυγδαλέλαιο.

Αγγούρι

Η δροσιά που προσφέρει το αγγούρι όταν το τρώμε στη σαλάτα είναι πασίγνωστη και με αντίστοιχο τρόπο μπορεί να λειτουργήσει και για το δέρμα, προσφέροντάς του μια «ανάσα» δροσιάς. Όταν τοποθετείται επάνω στο δέρμα, το αγγούρι προωθεί τη συστολή των αιμοφόρων αγγείων κι έτσι μειώνει προσωρινά το πρήξιμο χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε δύο φέτες αγγούρι κάτω από τα μάτια και να τις αφήσετε να «δουλέψουν» για 10-15 λεπτά. Φροντίστε να έχετε τοποθετήσει προηγουμένως το αγγούρι στο ψυγείο για να είναι δροσερό.

Πατάτα

Το αγαπημένο συνοδευτικό για τα γεύματά μας ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια κυρίως χάρη στη βιταμίνη C που περιέχει, η οποία προσδίδει λάμψη και σφριγηλότατα στο δέρμα και επίσης μπορεί να μειώσει τις λεπτές γραμμές.

Χρησιμοποιήστε τη όπως το αγγούρι, τοποθετώντας δύο φέτες ωμή πατάτα κάτω από τα μάτια για 10-15 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
11 / position1: 276 / position2: 745
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb