E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η μοναδική γυναίκα που ο Freddie Mercury αγάπησε σε όλη του την ζωή

«Love of My Life»

Η μοναδική γυναίκα που ο Freddie Mercury αγάπησε σε όλη του την ζωή
@smoothradio.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο Freddie Mercury γνώρισε την Mary Austin ήταν 24 ετών. Εκείνη ήταν μόλις 19. Στην αρχή είχαν μια εpωτική σχέση που κράτησε κάποια χρόνια, αλλά η σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης που ακολούθησε ήταν σχέση ζωής. Ο Freddie την αγαπούσε όσο δεν αγάπησε κανέναν στην ζωή του. «Όλοι οι εpαστές μου με ρωτούν γιατί δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την Mary, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Είναι η μόνη φίλη που έχω και δεν θέλω κανέναν άλλο φίλο. Για μένα ήταν κάτι σαν σύζυγός μου», είχε πει κάποτε ο ανεπανάληπτος τραγουδιστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Mary ήταν κοντά του σε όλη την ενήλικη ζωή του. Μέχρι και τον θάνατό του, στα 45 του μόλις χρόνια, ήταν πάντα δίπλα του. Κάποτε της είχε ζητήσει να τον παντρευτεί. Όταν πέθανε της άφησε την μισή περιουσία του, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την έπαυλή του στο Λονδίνο, όπου η Mary ζει μέχρι και σήμερα.

Γνωρίστηκαν το 1969 και αμέσως εpωτεύτηκαν. Ακόμα οι Queen δεν υπήρχαν. Η Austin γεννήθηκε στο νότιο Λονδίνο σε μια φτωχή οικογένεια, με τους δυο γονείς της να είναι κωφοί. Όταν γνώρισε τον Freddie ήταν αρχικά διστακτική για τον τρόπο ζωής του. Ωστόσο, έγιναν γρήγορα ζευγάρι και άρχισαν να συγκατοικούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://www.dagbladet.no/kjendis/hun-er-den-sagnomsuste-kvinnen-som-stjal-freddie-mercurys-hjerte-i-dag-har-hun-gatt-under-jorda/70436846

@dagbladet.no

Το 1973, την χρονιά που οι Queen κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, της έκανε πρόταση γάμου. Και εκείνη δέχτηκε. Το 1975 κυκλοφόρησε ίσως ο πιο χαρακτηριστικός δίσκος των Queen, το «A Night at the Opera». Ένα από τα τραγούδια του δίσκου ήταν το «Love of My Life», που για πολλούς, ήταν αφιερωμένο στην Austin.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από έξι χρόνια σχέσης, δεν υπήρξε γάμος. Kαι η Austin άρχισε να σκέφτεται ότι κάτι συνέβαινε. Αρχικά πίστεψε ότι είχε σχέση με άλλη γυναίκα. Αλλά το 1976, ο Mercury της εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν bisεxual, μια στιγμή που η Austin, όπως δήλωσε στην Daily Mail, «δεν θα ξεχάσει ποτέ». Εκείνη του απάντησε ότι δεν πίστευε πως ήταν bisεxual, αλλά ομοφυλόφιλος.

https://metro.co.uk/2019/01/12/freddie-mercurys-ex-fiancee-mary-austin-receive-40m-royalties-bohemian-rhapsody-8337483/

@metro.co.uk

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αποκάλυψη έφερε το τέλος στην σχέση τους ως ζευγάρι. Αλλά μια πιο δυνατή σχέση είχε ήδη χτιστεί μεταξύ τους. Μια από αυτές τις σχέσεις που δεν τελειώνουν ποτέ. Η Austin μετακόμισε απέναντί του και ακολουθούσε το συγκρότημα συχνά στις περιοδείες του. Άλλωστε παρέμενε πάντα ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ζωή του rock star.

Στην προσωπική τους ζώη ακολούθησαν διαφορετικά μονοπάτια. Ο Freddie Mercury ακολούθησε την ζωή του rock star, πίνοντας, παίρνοντας ουσίες και έχοντας διάφορους εpαστές. Η Mary Austin έκανε δυο παιδιά με τον ζωγράφο Piers Cameron αλλά δεν τον παντρεύτηκε ποτέ. Πολύ αργότερα, το 1998, παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Nick Holford, με τον οποίο χώρισε πέντε χρόνια αργότερα.

https://www.smoothradio.com/features/mary-austin-freddie-mercury-now/

@smoothradio.com

Ο Mercury διαγνώστηκε με HIV το 1987. Πέθανε τέσσερα χρόνια αργότερα. Η Mary δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό του. Όταν πέθανε η Austin είπε πως έχασε κάποιον που θεωρούσε ως την «αιώνια αγάπη» της. Πριν πεθάνει της ζήτησε να πάρει την τέφρα του και να την μεταφέρει σε ένα μέρος που μόνο εκείνη θα ξέρει. Και κράτησε την υπόσχεσή της. Σήμερα η Mary Austin είναι 68 ετών. Η ταινία «Bohemian Rhapsody», έφερε στην επιφάνεια την σχέση ζωής που είχε με τον Freddie Mercury και την θετική επίπτωση που είχε σε όλη την ενήλικη ζωή του.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια ευρωπαϊκή χώρα είναι οι πιο ρατσιστική

Πριν 7 ώρες

Σε μία έρευνα μεταξύ 12 ευρωπαϊκών κρατών

Kανείς δεν φανταζόταν πως αυτό το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ήταν δολοφόνοι

Πριν 7 ώρες

Ο Φρεντ και η Ρόζμαρι Γουέστ είχαν μόνο ένα κοινό σημείο, το φονικό ένστικτο.

Σαν σήμερα: Γεννήθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα, Παύλος Μελάς

Πριν 7 ώρες

Θυσιάστηκε για την ελευθερία της Μακεδονίας

Η μικρή πηγή στην οποία δεν πρέπει να κολυμπήσεις

Χτες

Οι τοξίνες που μπορεί να σου κάνουν κακό

Ποια είναι η ελληνική λέξη με τα περισσότερα γράμματα

Χτες

Δεν είναι το «τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα», αλήθεια!

Αυτή είναι η αρχαιότερη πόλη του κόσμου

Προχτές

Μπορείς να μαντέψεις ποια είναι;

Βρήκε κάτω από το σπίτι της ομαδικό τάφο 6.000 ατόμων

Προχτές

Δείτε μια απίστευτη ιστορία

Η σημασία του θεάτρου σήμερα

Προχτές

Η αμεσότητα της θεατρικής εμπειρίας δε συγκρίνεται με τίποτα

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.