E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 21/3 ‑ 27/3

Εμείς - Vox Lux - Τα Δυο Πρόσωπα του Νόμου - Ακίνητο Ποτάμι - Free Solo - Σε Πόλεμο - Βερολίνο, Σ' Αγαπώ - Επίθεση στη Βομβάη - Ο Διερμηνέας

Οι ταινίες της εβδομάδας 21/3 ‑ 27/3
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμείς / Us

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Τζόρνταν Πιλ. Με τους Ελίζαμπεθ Μος, Λουπίτα Νιόνγκ'ο, Γουίνστον Ντιουκ, Τιμ Χάιντεκερ, Γιάγια Αμπντούλ-Ματίν II, Ανα Ντιόπ.

Τρόμου 2019, ΗΠΑ 120’

Μια σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών ταξιδεύει με την οικογένειά της στο εξοχικό τους, όταν εφιαλτικές εμπειρίες από το παρελθόν έρχονται ξανά στη επιφάνεια. Τότε εμφανίζονται ανεξήγητα μπροστά στο σπίτι τέσσερις παράξενες μορφές ανθρώπων απειλώντας να εισβάλλουν εντός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Vox Lux


του Μπρέιντι Κόρμπετ. Με τους Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λο, Ράφεϊ Κάσιντι, Στέισι Μάρτιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δραματική 2018, ΗΠΑ 110’

Μια έφηβη που βιώνει μια προσωπική τραγωδία εξελίσσεται σε διάσημη ποπ σταρ. Ένα άλλο αναπάντεχο γεγονός θα διακόψει την καλπάζουσα καριέρα της, αλλά εκείνη είναι τώρα έτοιμη να επιστρέψει με καινούργιο άλμπουμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα Δυο Πρόσωπα του Νόμου / Dragged Across Concrete

του Σ. Κρεγκ Ζάλερ. Με τους Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον, Ντον Τζόνσον, Λόρι Χόλντεν, Τζένιφερ Κάρπεντερ, Τόρι Κιτλς.

Περιπέτεια 2018, ΗΠΑ 159’

Ένας σκληρός, παλαιάς κοπής αστυνομικός και ο ευέξαπτος, νεότερος συνεργάτης του τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν ένα βίντεο που δείχνει τις σκληρές μεθόδους καταστολής που ακολουθούν, διαρρέει στο διαδίκτυο. Με λίγα χρήματα και χωρίς καμία επιλογή, οι απογοητευμένοι αστυνομικοί βουτάνε στον εγκληματικό υπόκοσμο όπου και θα βρουν πολλά περισσότερα από όσα είχαν όσο ζούσαν στη σκιά.

Ακίνητο Ποτάμι

του Άγγελου Φραντζή. Με τους  Κάτια Γκουλιώνη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Ιντρα Μπούρκοφσκα, Γιούρις Μπαρτκεβίτς.

Δραματική 2018, Ελλάδα - Γαλλία - Λετονία 133’

Η Άννα και ο Πέτρος, ένα ζευγάρι από την Ελλάδα που πρόσφατα μετακόμισε σε μία βιομηχανική πόλη της Σιβηρίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πέτρου, ανακαλύπτει με έκπληξη ότι η Άννα είναι έγκυος, χωρίς να έχουν ολοκληρωμένες σχέσεις το τελευταίο διάστημα. Τον απάτησε; Μήπως έχουν πέσει θύματα συνομωσίας; Ή μήπως ευλογήθηκαν με ένα θαύμα; Αναζητώντας μια λογική εξήγηση, ο Πέτρος αμφισβητεί την Άννα, η οποία στρέφεται προς τη θρησκεία. Ο μέχρι πρότινος ακλόνητος δεσμός τους βρίσκεται σε κρίση, καθώς η σχέση τους μετατρέπεται σε πεδίο μάχης ανάμεσα στο ορθολογικό και το πνευματικό. Με φόντο τα εντυπωσιακά παγωμένα τοπία της Σιβηρίας , το «Ακίνητο Ποτάμι» είναι ένα συγκινητικό δράμα γεμάτο σασπένς, για την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την πίστη που αγωνίζονται μπροστά στην αμφιβολία.

Free Solo

των Ελίζαμπεθ Τσάι Βασαρχέλι και Τζίμι Τσιν.

Ντοκιμαντέρ 2018, ΗΠΑ 96’΄

Το φετινό Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, μια από τις πιο συγκλονιστικές κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς, έχει θέμα την συναρπαστική απόπειρα του αναρριχητή Αλεξ Χόνολντ να ανέβει – δίχως σχοινιά – τον μεγαλύτερο κάθετο βράχο του κόσμου, το Ελ Καπιτάν.

Σε Πόλεμο / En Guerre

του Στεφάν Μπριζέ. Mε τους Βενσάν Λιντόν, Μελανί Ροβέρ, Ζακ Μπορντερί.

Κοινωνική 2018, Γαλλία 113’

Παρά τα αξιοσημείωτα κέρδη της εταιρίας Perrin, η διοίκηση αποφασίζει να κλείσει ένα από τα εργοστάσια της. Οι 1.100 υπάλληλοι αποφασίζουν να πολεμήσουν για να σώσουν τη δουλειά τους.

Βερολίνο, Σ' Αγαπώ / Berlin, I Love You

των Ντιάνα Αγκρον, Πίτερ Τσέλσομ, Φερνάντο Αϊμπκε, Τζάστιν Φράνκλιν, Ντένις Γκάνσελ, Ντάνι Λέβι, Ντανιέλ Λβόβσκι, Γιόσεφ Ρούσνακ, Τιλ Σβάιγκερ, Μάσι Τάντζεντιν, Γκαμπριέλα Τσέρνιακ.


Με τους Κίρα Νάϊτλι, Ελεν Μίρεν, Λουκ Γουίλσον, Τζιμ Στάρτζες, Μίκι Ρουρκ, Τζίνα Ντίουαν, Χεϊντεν Πανετιέρ, Ντιεκ Γολούνα, Ντιάνα Αγκρόν.

Αισθηματική 2019, Γερμανία 100’

Μία ερωτική επιστολή με παραλήπτη μία μοναδική πόλη. Εικοσιπέντε χρόνια μετά την πτώση του τείχους, το Βερολίνο είναι μία από τις καταπληκτικές πόλεις του κόσμου. Εμπνέει καλλιτέχνες και σκηνοθέτες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Η ταινία παρουσιάζει τη ματιά τους για την υπέροχη αυτή πόλη.

Επίθεση στη Βομβάη / Hotel Mumbai

του Αντονι Μάρας. Με τους Αρμι Χάμερ, Ντεβ Πάτελ, Τζέισον Άιζακς, Ναζανίν Μπονιάντι.

Θρίλερ 2018, Αυστραλία - Ινδία - ΗΠΑ 123’

Τον Νοέμβριο του 2008 ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Βομβάη , έριξε την πόλη στο χάος. Μία ομάδα Τζιχαντιστών κρυμμένη ανάμεσα σε απεγνωσμένους επιζώντες που έψαχναν για καταφύγιο εισέβαλε στο ξενοδοχείο TAJ. Εκεί και χωρίς διακρίσεις επιδόθηκαν σε μια σειρά από ανείπωτες πράξεις απανθρωπιάς και βίας. Η αληθινή ιστορία των θυμάτων και των επιζώντων, της συμπόνοιας και του θάρρους τους απέναντι στο πιο σκοτεινό πρόσωπο της ανθρωπότητας.

Ο Διερμηνέας / The Interpreter

του Μάρτιν Σούλικ. Με τους Γίρι Μένζελ, Πίτερ Σιμόνιτσεκ.

Δραματική Κομεντί 2018, Σλοβακία - Τσεχία - Αυστρία 113’

Ένας ηλικιωμένος μεταφραστής ταξιδεύει στη Βιέννη για να εκδικηθεί τον αξιωματικό των Ναζί που ευθύνεται για την εκτέλεση των γονιών του. Αντί όμως για εκείνον, συναντά το γιο του και μαζί ξεκινούν ένα αναπάντεχο οδοιπορικό που θα τους οδηγήσει στις απαντήσεις που γυρεύουν.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 46
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.