ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία ζώδια που θα ζοριστούν τον Απρίλιο

Δεν θα περάσουν και πολύ καλά, αλλά εντάξει 31 μέρες είναι

Τα τρία ζώδια που θα ζοριστούν τον Απρίλιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας όμορφος, ανοιξιάτικος, με ήλιο και φέρνει ευχάριστα συναισθήματα αφού είσαι όλο και πιο κόντα στο λατρεμένο καλοκαίρι. Όμως δυστυχώς αυτός ο Απρίλιος δεν θα είναι καλός για όλα τα ζώδια. Δεν πρέπει όμως να χάσουν την ψυχραιμία και την δύναμη τους, γιατί φάση είναι και θα περάσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώθεις εκτός τόπου και χρόνου

Ο Ήλιος, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα βρίσκεται στον 12ο Οίκο σου, του κλεισίματος, της απομόνωσης και του παρασκηνίου. Οπότε δεν θα είναι παράξενο να αποσυρθείς από την ενεργό δράση γιατί θέλεις να ξεφύγεις από μια κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να συγχωρήσεις κάποιον, να κλείσεις την πόρτα στα παλιά και να προχωρήσεις μπροστά.

Εννοείται ότι δε θα το κάνεις, χωρίς να σου στοιχίσει συναισθηματικά, αλλά αν δεν το κάνεις θα συνεχίσεις να ταλαιπωρείσαι. Ξεκουράσου λίγο πριν ο Ήλιος μπει στο δικό σου ζώδιο, μάζεψε τις δυνάμεις σου και -πίστεψέ με μας- τις έχεις ανάγκη γιατί με τον Ουρανό πάνω σου, οπότε τίποτα δεν θα είναι δεδομένο και εύκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθεις ότι δεν έχεις καθόλου τον έλεγχο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν υπάρχει το τέλειο και αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις κάποια στιγμή. Ο μήνας αυτός έχει διαψεύσεις, απογοητεύσεις και αυταπάτες και είναι πιθανό όσο κι αν έχεις κοσκινίσει ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση να μην αποφύγεις τελικά να εξαπατηθείς. Καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε σένα, για να ηρεμήσει και λίγο το μυαλό σου που τόσο το κουράζεις. Με τον Ήλιο και μια Νέα Σελήνη στον 8ο Οίκο σου, θα βιώσεις κάποιες αλλαγές τον Απρίλιο. Μην αντιστέκεσαι και μην φοβάσαι να γίνεις και λίγο ευάλωτος, δεν είναι δείγμα χαζομάρας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώθεις λίγο να σε κατακλύζουν τα συναισθήματά σου

Τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής; Με τον Ήλιο στον 4ο Οίκο σου, της οικογένειας και της συναισθηματικής σταθερότητας, θα είσαι πιο εσωστρεφής σε σχέση με ό,τι ήσουν τον προηγούμενο μήνα. Θα επιδιώκεις να περνάς περισσότερο χρόνο με συντροφιά την μοναξιά σου, στην ασφάλεια του σπιτιού σου και δεν θα αντέχεις να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους.

Πιθανό να υπάρξουν και προβλήματα με την οικογένειά σου ή το χώρο σου που δε θα σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Από την άλλη, ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αυτό το μήνα, οπότε σίγουρα θα υπάρξουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή και τους στόχους σου, ίσως και να κάνεις κάποιες διαπιστώσεις που δε θα σου είναι ευχάριστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 404 / position2: 1138
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb