E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

5 τροφές για εξαιρετικές επιδόσεις στο σeξ

Η λίμπιντο σας θα απογειωθεί

5 τροφές για εξαιρετικές επιδόσεις στο σeξ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι σeξουαλικές επιδόσεις είναι κάτι που απασχολεί τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ειδικά η διατήρηση, η βελτίωση και η αποκατάστασή της, αν χρειαστεί. Από τα αρχαία χρόνια,. Σε κάθε πολιτισμό υπήρχαν βότανα τα οποία τις βελτίωναν και τις ενίσχυαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλά από αυτά τα βότανα έφτασαν στο σήμερα και οι επιστήμονες αποφάσισαν να ερευνήσουν αν έχουν ευεργετικές δράσεις. Οι αποδείξεις ήρθαν και οι δράση πολλών τροφών και βοτάνων μπορούν ν απογειώσουν την λίμπιντο σας.

Οι 5 παρακάτω έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην λίμπιντο σας, αν και πριν τα χρησιμοποιήσετε καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν γιατρό, ειδικότερα αν υπάρχουν προβλήματα υγείας.

Ginkgo Biloba

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα βότανο που προέρχεται από ένα από τα πιο παλιά δέντρα του κόσμου, με το ίδιο όνομα. Γνωστότερο περισσότερο για τις ευεργετικές του ιδιότητες για την μνήμη και την λειτουργία του εγκεφάλου, το Ginkgo Biloba χρησιμοποιείται από τους Κινέζους για την θεραπεία της κατάθλιψης αλλά και της σeξουαλικής λειτουργίας. Είναι αφροδισιακό αφού χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Μπορείτε να το βρείτε σε σκόνη και ταμπλέτες.

Σαφράν

Πρόκειται για ένα από τα πιο αποτελεσματικά αφροδισιακά, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Πρόκειται για μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό Crocus Sativus, βρίσκεται κυρίως στην νοτιοδυτική Ασία και είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά βάσει βάρους. Το μπαχαρικό είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες και σύμφωνα με έρευνες βελτιώνει την σeξουαλικές δυσλειτουργίες, ειδικότερα σε ανθρώπους που κάνουν αντικαταθλιπτική αγωγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κόκκινο τζίνσενγκ

Άλλο ένα διάσημο βότανο που έρχεται από την Κίνα. Το κόκκινο τζινσενγκ μάλιστα, θεωρείται πως βελτιώνει την λίμπιντο σε γυναίκες και άντρες. Αυξάνει την σeξουαλική διάθεση και βελτιώνει την σeξουαλική λειτουργία. Δεν συνίσταται η χρήση του σε περιπτώσεις διαβήτη ή υπέρτασης. Μπορείτε να το βρείτε σε αρκετές μορφές, αλλά μην το χρησιμοποιήσετε για περισσότερες από δέκα μέρες.

Maca

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα ποώδες φυτό που χρησιμοποιείται για αιώνες για την μεγάλη θρεπτική του αξία. Τα τελευταία χρόνια όμως ανακαλύφθηκε και η ευεργετική του δράση στην λίμπιντο. Τα ευεργετικά αποτελέσματα σε σχέση με τη σeξουαλική λειτουργία οφείλονται στα ενεργά της συστατικά και στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών συστατικών που περιέχει.

Επιμήδιο

Το αγγλικό του όνομα μάλλον τα λέει όλα: Horny Goat Weed (Βότανο του ξανaμμένου τράγου). Οι Κινέζοι πάλι το λένε Yin Yang Huo, ενώ εμείς Επιμήδιο ή Epimedium. Πρόκειται για ένα βότανο που αυξάνει την ζωτική ενέργεια, την εpωτική διάθεση, μειώνει την κόπωση και βελτιώνει, φυσικά, την λίμπιντο. Η δράση του ως αφροδισιακό ανακαλύφθηκε όταν μερικοί βοσκοί παρατήρησαν την αλλαγή της συμπεριφοράς στα ζώα τους, εξού και το αγγλικό όνομά του. Μπορείτε να το βρείτε σε σκόνη ή σε ταμπλέτες.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το μνημείο στην Αθήνα που όλοι ξεχνούν να επισκεφτούν

Σήμερα

Κι όμως, περνάμε καθημερινά από εκεί!

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σήμερα

Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Tι μπορείς να τρως το βράδυ που να βοηθά να έχεις έναν ήσυχο ύπνο

Σήμερα

Ό,τι τρως μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου

Πώς να έχεις τα πιο απαλά χέρια

Χτες

Τα χέρια είναι πιο επιρρεπή στην ξηρότητα, την τραχύτητα και την πρόωρη γήρανση

Τι είναι το Σύνδρομο του Βαμπίρ

Χτες

Τα βαμπίρ είναι αληθινά ...κάποιες φορές!

4 υπάκουες ράτσες σκύλων ‑ Δε θα το σκάσουν ποτέ

Χτες

Αυτά τα σκυλιά έχουν πιο υπάκουη συμπεριφορά από άλλα

Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στα δόντια

Προχτές

Πότε πρέπει να ανησυχήσουμε;

Τα νέα bakeries της Αθήνας που ξεφουρνίζουν τις πιο νόστιμες λιχουδιές

Προχτές

Μας τρέχουν τα σάλια με αυτές τις εικόνες!

Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ

Πριν 3 μέρες

Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι

par: 13
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.