E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal
ΑΝΘΡΩΠΟΙ
8 Μαρτίου: H Μέρα της Γυναίκας

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς γυναίκες;

Πολλοί λένε ότι θα ήταν ένας κόσμος χωρίς νόημα

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς γυναίκες;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί λένε ότι ένας κόσμος χωρίς γυναίκες θα ήταν ένας κόσμος χωρίς νόημα. Ίσως όμως, αν το καλοσκεφτεί κανείς, να υπάρχουν και κάποια πράγματα που, στην περίπτωση που αυτήν τη γη την κατοικούσαν μόνο άνδρες, δεν θα αναγκάζονταν να κάνουν τα αγόρια, με μεγάλη τους, μάλιστα, χαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επτά πράγματα που δεν θα αναγκαζόταν να κάνει ένας άνδρας, και θα ήταν πολύ χαρούμενος, είναι τα εξής:

1. Μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς φρου φρου και αρώματα
Κανένας άνδρας δεν θα κοίταζε τα τραπεζάκια σκεπτόμενος τι ωραία που του πήγαινε ένα χαλάκι από κάτω. Αυτό θα μπορούσε να το σκεφτεί μόνο μια γυναίκα, καθώς και το ποια διακοσμητικά θα τοποθετούνταν πάνω του για να αναδειχθεί περισσότερο. Τους άνδρες τούς ενδιαφέρει μόνο η πρακτική πλευρά τέτοιου είδους αντικειμένων και στην περίπτωση που σε αυτόν τον κόσμο ζούσαν μόνοι τους, δεν θα γνώριζαν καν την έννοια του... φρου φρου και αρώματα.

2. Δεν θα είχε ένα Κοτόν Ντε Τουλεάρ στον καναπέ του
Στην περίπτωση που ζούσαν ολομόναχοι, οι άνδρες θα είχαν απαλλαχθεί από το βάρος τού να μοιράζονται τον καναπέ τους με ένα μικρό, λευκό, τριχωτό σκυλάκι με φιογκάκια και μπλουζάκια. Πιθανότατα θα τον μοιράζονταν με ένα πίτμπουλ, ένα λαμπραντόρ ή ένα μπουλντόγκ – σκυλιά, δηλαδή, που δείχνουν τη δύναμη και την υπεροχή τους με την εμφάνισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3. Δεν θα έβλεπε ταινίες με πρωταγωνιστή τον Χιου Γκραντ
Ο Χιου Γκραντ δεν θα έκανε καριέρα αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, γιατί πολύ απλά οι άνδρες τον μισούν. Δεν γοητεύονται ούτε από τη βρετανική προφορά του, ούτε από τον γλυκό και χαριτωμένο χαρακτήρα του, που, συνήθως λιώνει τις γυναίκες, οι οποίες υποχρεώνουν τους συντρόφους τους να λιώνουν μαζί τους επί ώρες στους καναπέδες, παρακολουθώντας τις ταινίες με τον αγαπημένο τους πρωταγωνιστή.

4. Δεν θα χρειαζόταν να απολογείται
Οι άντρες δεν χρειάζονται να ακούν τη λέξη «συγγνώμη». Συνήθως, ακόμη και μετά από έναν μεγάλο καβγά με τον κολλητό τους, το επόμενο πρωί θα πιουν και πάλι μαζί του καφέ, μοιάζοντας σαν να τα έχουν ξεχάσει όλα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Μια σφιχτή χειραψία και είναι όλα καλά. Καμία κακία και καμία γκρίνια. Και φυσικά δεν το κρατάει κανείς μανιάτικο για τον επόμενο καβγά...

5. Δεν θα μιλούσε στο τηλέφωνο
Όπως δεν θέλουν να λένε «συγγνώμη», έτσι στους άνδρες δεν τους αρέσει να σπαταλούν το χρόνο τους ακούγοντας ανούσια πράγματα στο τηλέφωνο. Όπως, για παράδειγμα, πώς πέρασε την ημέρα της, τι έπαθε στο μετρό, ποιον συνάντησε και γιατί αυτός ακούγεται λίγο μελαγχολικός στο τηλέφωνο, και να καταλήγει να σε ρωτάει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ σας. Σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες, σίγουρα κανείς δεν θα μιλούσε στο τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

6. Δεν θα πήγαινε για brunch την Κυριακή, ενώ παίζει η ομάδα
Σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες, τα απογεύματα της Κυριακής δεν θα κυκλοφορούσε ψηχή στους δρόμους. Έτσι, δεν θα αναγκαζόταν ποτέ να σηκωθεί από τον καναπέ του, να βάλει το παντελόνι του για να βγουν βόλτα...

7. Δεν θα έφευγε από το μπαρ πριν τις 12
Τίποτα καλό δεν συμβαίνει πριν τις 12 στα μπαρ! Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Στην περίπτωση που κάποιος αποχωρεί από αυτά νωρίτερα, το κάνει είτε γιατί η σύντροφός του νύσταξε, είτε γιατί τον περιμένει απειλώντας τον στο σπίτι του. Έτσι, σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες, οι άνδρες θα έμεναν στο μπαρ και θα απολάμβαναν το τρελό ξεφάντωμα μέχρι τις πολύ πρωινές ώρες.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

Σήμερα

«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Σήμερα

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Σήμερα

Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Σήμερα

Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Σήμερα

Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.