E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι σeξουαλικές απαιτήσεις του Ωνάση και της Κάλλας που σόκαραν

Στα άδυτα του οίκου ανοχής της Μαντάμ Κλοντ

Οι σeξουαλικές απαιτήσεις του Ωνάση και της Κάλλας που σόκαραν
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/12/2015 | 10:20

Χρήμα, δόξα, φιλοδοξία, ίντριγκα και σeξ. Πολύ σeξ και φαντασιώσεις... Πέρα από τη χρυσόσκονη που καλύπτει την παραμυθένια ζωή των ισχυρών ανθρώπων αυτού του πλανήτη, πάντα υπάρχουν σκοτεινές, ίσως και βρόμικες σελίδες στο βιβλίο των εμπειριών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις ιστορίες που ξετυλίγουμε εδώ, βοηθά τέτοια μυστικά να έρθουν στην επιφάνεια η διάσημη ιέρεια της ευρωπαϊκής ποpvείας, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή στα 92 της.

Ανάμεσα στο πελατολόγιο των ισχυρών της διάσημης μαντάμ ήταν και ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον οίκο ανοχής μαζί με την τότε σύντροφό του, Μαρία Κάλλας. «Οι απαιτήσεις τους ήταν τόσο αρρωστημένες, που με έκαναν να κοκκινίσω», είχε αποκαλύψει η ίδια η Μαντάμ Κλοντ.

Η Μαντάμ Κλοντ, η θρυλική Γαλλίδα προαγωγός, που πέθανε την περασμένη εβδομάδα, φημιζόταν για την υψηλή πελατεία της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, το σπίτι της Μαντάμ Κλοντ είχε επισκεφθεί όμως και ο Τζον Κένεντι, πρώτος σύζυγος της Τζάκι, η οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η βρετανική εφημερίδα γράφει ότι ο Κένεντι είχε ζητήσει μια κοπέλα που να μοιάζει στην Τζάκι, αλλά να είναι πιο καuτή.

Την πόρτα του σπιτιού της Μαντάμ Κλοντ είχαν περάσει πολλοί άλλοι πολιτικοί και VIP πελάτες.

Από τους πιο σταθερούς πελάτες ήταν ο Σάχης του Ιράν, ο οποίος απαιτούσε κάθε Παρασκευή να πηγαίνουν «φρέσκες» Κλοντέτ σπίτι του. Φήμες θέλουν τακτικοί πελάτες να ήταν ο Μάρλον Μπράντο και ο Μουαμάρ Καντάφι. Επίσης, επισκέπτονταν το σπίτι ο δισεκατομμυριούχος της FIAT, Τζιάνι Ανιέλι. Λέγεται, μάλιστα, ότι μετά από ένα όρyιο με Κλοντέτ, τις πήρες όλες μαζί και τις πήγε στην... εκκλησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μαντάμ Κλοντ ήταν, κατά το δημοσίευμα, μια σκληρή επαγγελματίας, που από τις 20 κοπέλες που έβλεπε κάθε μήνα, επέλεγε μόνο μία. Πολλές, δε, ήταν μοντέλα του επώνυμου οίκου Christian Dior. Τις ζητούσε να βγάλουν τα ρούχα τους, κι αν αυτό για κάποια κοπέλα ήταν υπερβολικό ή τολμηρό, αμέσως ερχόταν και η απόρριψη.

Ένα άλλο δύσκολο τεστ ήταν και η τσάντα: αν την άδειαζες και μέσα υπήρχε αταξία, ξεχνούσες απλά την καριέρα σου κοντά της.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπήρχε η φήμη, ότι πολλά από τα κορίτσια της είχαν προσληφθεί από τη CIA για να αναπτερώνουν το ηθικό των αντρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τις τιμές; Το 1977 η τιμή ήταν περίπου στα 180 ευρώ για ένα απόγευμα, 370 για ένα βράδυ (20:00 με 02:00) και 600 ευρώ για μια ολόκληρη ημέρα. Οι τιμές για τα Σαββατοκύριακα για τα 400 κορίτσια του οίκου ήταν διαπραγματεύσιμες.

Είναι γεγονός ότι αρκετά από τα μυστικά της μαντάμ Κλοντ βγήκαν παραδόξως στην επιφάνεια. Πολλά περισσότερα είναι εκείνα, όμως, που η ιέρεια του σeξ πήρε μαζί της.

Ο άντρας που έχει σπάσει τη σιωπή του και σήμερα εμείς μπορούμε να διαβάζουμε τι συνέβαινε πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες της Κλοντ είναι ο Στιούαρτ Στάντιεμ. Στενός, φίλος καρδιακός της Μαντάμ Κλοντ, γράφει το περιοδικό Vanity Fair. «Γνώρισα την Μαντάμ Κλοντ το 1981 στο Λος Αντζελες, μέσω ενός παραγωγού», αποκαλύπτει. «Ήταν λεπτεπίλεπτη και έτρωγε σαν πουλάκι. Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, και έβαζε στο στόμα μόνο λεπτές φέτες από λεμόνι και ντομάτα. Αριστοκράτισσα».

Και συνεχίζει: «Τρώγαμε σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Εξιστορώντας τη ζωή της, έμαθα ότι πριν γίνει πόpvη, πουλούσε το Ευαγγέλιο πόρτα-πόρτα. Σημαντικό να αναφέρω ότι όλοι οι πλούσιοι πελάτες της δεν πλήρωναν για το σeξ. Πλήρωναν για την εμπειρία...».

«Όσο η φήμη της μεγάλωνε, ενισχυόταν και το πορτοφόλι της. Και η διάσημη πελατεία της: εκδότες, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί... Θυμάμαι σε ένα πάρτι την Μπριζίτ Μπαρντό. Είχε έρθει μόνη της. Υπάρχουν πηγές που λένε ότι είχε και τατουάζ στο κορμί της», συνεχίζει ο Στάντιεμ.

«Η Μαντάμ Κλοντ ήταν ένας θρύλος, ένας μύθος. Κάποια στιγμή το 1985 χάσαμε επαφή, γιατί είχε μπλεξίματα με τις γαλλικές αρχές. Αλλά δεν άργησε, πιστέψτε με, να επιστρέψει στα καθήκοντά της. Τα χρόνια πέρασαν και έμαθα ότι η Κλοντ ζει και βασιλεύει στα 91 της χρόνια. Τα μάζεψα γρήγορα, δίχως δεύτερη σκέψη, και πήγα να τη βρω. Μιλούσαμε επί ώρες... Τι να πεις για 60 χρόνια μέσα σε λίγες ώρες. Το συμπέρασμά μου είναι ότι το μεγαλύτερο μυστικό που δεν έχουμε μάθει και δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ, είναι η ίδια η μαντάμ. Η πολυσχιδής προσωπικότητά της. Αυτή ήταν το Μυστικό».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Πριν 9 ώρες

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία

Πριν 9 ώρες

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Πριν 9 ώρες

Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Κώστας Φραγκολιάς: Η οργισμένη ανάρτηση για τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα

Χτες

Η ανάρτηση που έκανε ο συνεργάτης του Δημήτρη Παπανώτα

Μιχάλης Ρακιντζής: Πετούσα ελικόπτερο χωρίς δίπλωμα – Το έχω παρκάρει μέχρι και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Χτες

«Τα είχες όλα μπροστά σου. Δεν είναι αεροπλάνο, που πηγαίνεις στα 10.000 πόδια»

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Χτες

Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Η αγγελία για σπίτι στη Βούλα που έγινε viral

Χτες

Υπάρχουν και αυτοί οι ιδιοκτήτες!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Με ποια μοιάζω;»

Χτες

Δείτε την ανάρτηση που έκανε το μοντέλο

Σίντνεϊ Σουίνι: «Είναι άσχημη και δεν ξέρει να παίξει», είπε γνωστή παραγωγός ‑ Η απάντηση της ηθοποιού

Χτες

Εκπρόσωπος της 26χρονης αντεπιτέθηκε στα αρνητικά σχόλια της Κάρολ Μπάουμ

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

Χτες

Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

par: 16
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.