E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Σάκης Ρουβάς: Δεν κοιμήθηκα καλά όταν ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα

H συνέντευξή του στην εκπομπή

Σάκης Ρουβάς: Δεν κοιμήθηκα καλά όταν ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 5/5/2016 | 11:28

Μία εμφάνιση-έκπληξη έκανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή "42 λεπτά" του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν δίστασε να μιλήσει για πολιτικά θέματα και μάλιστα σχολίασε την κυβέρνηση Τσίπρα λέγοντας: «Είναι αποτέλεσμα της δικής μας ψήφου ή μη ψήφου. Εμείς έχουμε φέρει την Ελλάδα εδώ που βρίσκεται, με τη δική μας ψήφο. Ζούμε σε μία Δημοκρατία, έχουμε μία συλλογική ευθύνη».

Περιέγραψε μάλιστα πώς βίωσε τη νύχτα που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα γίνει δημοψήφισμα: «Εκείνο το βράδυ της ανακοίνωσης για το δημοψήφισμα δεν κοιμήθηκα καλά, ξύπνησα με πολλές σκέψεις, με τορπίλιζαν στο μυαλό μου. Ξεκίνησα να γράφω. Αισθάνθηκα μία τεράστια ανάγκη να εκφράσω την άποψή μου. Αισθάνθηκα ότι όλοι οι Ελληνες είχα να πάρουν μία απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον μας, το δικό μας, της πατρίδας μας. Αισθάνθηκα εφόσον ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα ότι πρέπει, έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε σε μία τέτοια διαδικασία. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που αντιδρούν, είναι ωραίο να βγαίνεις στο δρόμο να διαδηλώνεις, να κάνεις απεργία, αλλά δεν πρέπει να συμμετέχει κανείς μόνο σε αυτή τη στιγμή».

Και συνέχισε: «Για να εκφράσω την άποψη μου πρέπει να πάρω μία πολιτική σκέψη. Αυτή τη σκέψη την παίρνει ο λαός μέσα από τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα. Πρέπει να παίρνουμε μέρος σε αυτή τη διαδικασία. Πρώτα ψάχνω να βρω τι λάθη έχω κάνει εγώ και μετά προσπαθώ, να ρίξω το φταίξιμο της δικής μου κατάστασης στους γύρω μου. Έχω μάθει να αναζητώ σε μένα ποιες είναι οι λύσεις στην κατάσταση που βρίσκομαι. Είναι πολύ εύκολο κανείς να επικρίνει τους πολιτικούς, τους ξένους, τους κακούς. Πρέπει καταρχάς να αναζητήσουμε... Τα έχουμε κάνει εμείς όλα τέλεια, τα έχουμε κάνει όλα καλά, για να αποτρέψουμε όσα έχουν γίνει;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτηθείς αν θα σκεφτόταν, να ασχοληθεί και ο ίδιος με την πολιτική, απάντησε: «Αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή, είναι πολιτική. Δεν είμαι υπέρ των επαγγελματιών πολιτικών κι αυτό γιατί όταν κάποιος είναι επαγγελματίας πολιτικός και εξαρτάται η ζωή του ή η ζωή των παιδιών του από αυτό ή το αν θα έχει να φάει, η αμέσως επόμενη σκέψη θα είναι να εκλεγώ. Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να γίνει αρεστός στους ανθρώπους που πρέπει να τον ψηφίσουν. Η απάντηση δεν είναι στους καλούς ή κακούς πολιτικούς, η απάντηση βρίσκεται σε μας. Εμείς πρέπει να έχουμε την ωριμότητα σκέψης, για να επιλέγουμε βάσει αυτών που ακούμε και είναι το σωστό για την πατρίδα μας και την κοινωνία».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Πριν 3 ώρες

Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Χτες

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Χτες

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Χτες

Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Χτες

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Χτες

Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.