E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μυστήριο με την αίτηση τηλεοπτικής αδείας από Θεσσαλονίκη ‑ Αγώνας δρόμου για Mega

Έως και 8 υποψήφιοι για τηλεοπτικές άδειες

Μυστήριο με την αίτηση τηλεοπτικής αδείας από Θεσσαλονίκη ‑ Αγώνας δρόμου για Mega
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/7/2016 | 09:08

Μέχρι στιγμής έχουν κατατεθεί τρεις φάκελοι - Μυστήριο με το παράβολο για «αίτηση τηλεοπτικής αδείας» που πληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρεις αιτήσεις για την παροχή άδειας τηλεοπτικής εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας, βρίσκονται ήδη κατατεθειμένες από χθες στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ μέχρι την λήξη της σχετικής προθεσμίας οι αιτήσεις αυτές θα φθάσουν τουλάχιστον τις έξι, ίσως και τις επτά, ή ακόμα και τις οκτώ!

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΣΚΑΪ, ΑΝΤΕΝΝΑ και STAR CHANNEL κατέθεσαν ήδη τους σχετικούς φακέλους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενώ αύριο ή το αργότερο την Δευτέρα, σχετική αίτηση θα καταθέσει και ο ALPHA.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τις σχετικές προθεσμίες κάνει από χθες το απόγευμα ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο οποίος υπέβαλλε χθες το βράδυ νέο επιχειρηματικό σχέδιο και αναμένει την έγκρισή του το αργότερο ως το πρωί της Δευτέρας για να καταθέσει τον σχετικό φάκελλο. Σύμφωνα με στελέχη του καναλιού, διασφαλίστηκε από χθες η ασφαλιστική ενημερότητα, έπειτα από διακανονισμό των ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς το ΙΚΑ και το μόνο που λείπει για να θεωρηθεί άρτιος ο φάκελλος της υποψηφιότητας, είναι η τραπεζική ενημερότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα όμως με τραπεζικές πηγές, θεωρείται σχεδόν αδύνατον να εγκριθεί από τέσσερις διαφορετικές τράπεζες το νέο επιχειρησιακό σχέδιο του καναλιού, μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, και ιδίως όταν αυτό δεν συνοδεύεται και από κατάθεση νέων κεφαλαίων από πλευράς των μετόχων.

Ανεξαρτήτως πάντως από την κατάληξη της υποψηφιότητας του MEGA, θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο, οτι οι αιτήσεις που θα κατατεθούν ως το μεσημέρι της Δευτέρας που λήγει η σχετική προθεσμία, θα είναι περισσότερες από τέσσερις, που η κυβέρνηση έχει αρχικώς ορίσει ως τον μέγιστο αριθμό αδειών που θα χορηγηθούν.

Κι αυτές οι αιτήσεις μπορούν να φθάσουν έως και τις οκτώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διότι πέραν των πέντε προαναφερομένων τηλεοπτικών σταθμών, εξακολουθεί να δηλώνει οτι θα καταθέσει σχετική αίτηση και ο “EPSILON”, ενώ χθες το μεσημέρι υπήρξε έντονη φημολογία οτι κατατέθηκε φάκελλος και από επιχειρηματικό σχήμα της Θεσσαλονίκης.

Τελικώς αποσαφηνίστηκε, οτι τέτοια αίτηση δεν έχει κατατεθεί προς το παρόν, αλλά είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει ως την Δευτέρα, καθώς σε Δ.Ο.Υ. της Θεσσαλονίκης, πληρώθηκε παράβολο με αιτιολογία “αίτηση τηλεοπτικής αδείας”. Κι αυτό πληρώθηκε από πρόσωπο που συνδέεται με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Θεωρείται επίσης βέβαιο οτι θα υπάρξει τουλάχιστον άλλη μια υποψηφιότητα από επιχειρηματικό σχήμα, στο οποίο θα συμμετέχουν γνωστοί επιχειρηματίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για τη κατάθεση των φακέλων αιτήσεως συμμετοχής θα συνέλθει, η αρμόδια επιτροπή και παρουσία και των εκπροσώπων των υποψηφίων, προκειμένου, να ανοίξει τους σφραγισμένους φακέλους συμμετοχής για να διαπιστώσει την ύπαρξη των προαπαιτουμένων,

Η διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί από τις 12 ως τις 17 Αυγούστου, είναι όμως πιθανό να μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πλακιάς κατά Φλέσσα για τα Τέμπη: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο»

Σήμερα

Η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά, γράφει ο πατέρας που έχασε τα παιδιά του στα Τέμπη

Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία

Σήμερα

Ο τροχονόμος διακομίστηκε προληπτικά στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Αφρικανική σκόνη: Πώς δημιουργήθηκε το πορτοκαλί απόκοσμο χρώμα στον ουρανό

Σήμερα

Η μεταφορά της αφρικανικής σκόνης που τράβηξε το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας

Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα για άνδρα που έκλεβε χαλκό

Σήμερα

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από μισή ώρα επικίνδυνων κινήσεων

Βουλή: Με ποινή έως και 10 χρόνια αντιμέτωπος ο Φλώρος ‑ Καρέ καρέ το κεφαλοκλείδωμα στον Γραμμένο

Σήμερα

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του

Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Σήμερα

Η χορήγηση της έκδοσης μεγάλου βεληνεκούς του οπλικού συστήματος βάζει τέλος σε μια μακρά διαφωνία μεταξύ Ουάσινγκτον και Κιέβου

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Χτες

Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.